Sveikas!
Nesen rakstīju par to, kā pārvarēt šķiršanos no puiša, kurš pats bija tās iniciators.
Tagad ir pagājušas gandrīz divas nedēļas kopš tās dienas un šajā laikā esmu sapratusi, ka man tiešām šo puisi nevajag, ka mana dzīve iet uz augšu un jūtos labāk, kad esam šķirti. Tomēr, par cik tās man bija pirmās nopietnās attiecības, protams, ka arī daudz kas pietrūkst un tagad cenšos ar sevi cītīgi strādāt, lai par to mazāk domātu.
Ko jūs domājat par šādu attieksmi no puiša , kurš tikko kā izķīries? Varbūt, liekas mazliet bērnišķīgs stāsts par cik runa iet par interneta portāliem.. bet nu dodiet savu padomu!
Viņš uzreiz sāk instagramā sekot vairākām meitenēm uz kurām es biju attiecību laikā greizsirdīga un viņš to ļoti labi zināja , bet esot kopā ar mani to respektēja un "nesekoja" viņām atpakaļ. Kad izšķīrāmies burtiski uzreiz sāka "laikot" to meiteņu bildes, visas pēc kārtas nez maz vai. Attiecībās esot arī viņa bijusī viņam bija rakstījusi vairākas reizes, viņš man pat to atklāti teica, bet neesot atbildējis, jo neredzot jēgu, plus viņam neesot nekādu jūtu pret viņu kā viņš pats teica. Viņš ļoti labi zināja, ka šī bijusī man visvairāk arī grauž un, ka iekšā man ir bailes, ka viņš pie tās atgriezīsies, lai arī kad par to runājām, viņš mani mierināja, ka tā nebūs, ka ir tik ļoti iemīlējies manī un tādā garā. Šorīt kā par laimi vai nelaimi biju piecēlusies ļoti agri. Nosolījos sev, ka neskatīšos viņa profilu nekur. Paskatījos bijušās profilu un redzēju ka viņš ir sācis spiest - patīk - uz vairākām viņas bildēm. Tad ātri instagramā paskatījos un ieraudzīju , ka tagad viņi arī viens otram atpakaļ seko. Tas viss iekšā protams man liek vilties ļoti, saprotu ar galvu domājot , ka es tur neko nevaru padarīt, bet iekšā sāp , ka ir tāds liekulis. Kā jūs izskaidrot šāda puiša attieksmi?
P.S es daru pilnīgi pretējo. neizturos šādi nemaz un nesāku uzreiz apstirpināt draudzības ar kādiem puišiem viņiem zināmiem vai pat nezināmiem. nevēlos savu laiku tērēt, enerģiju un citu laiku.
Paldies!!! :-)