Kopā ar savu draugu esam 3 gadus dzīvoju Lielbritānijā un mans draugs ir brits. Pec 1 gada iepazinos ar vina vecākiem un pēc 2 gadiem pirmo reizi satiku viņa draugus kurus 3 gadu laikā esmu satikusi 2 reizes. Kad aicinu uz Latviju vienmer saka labprāt bet varbut nakosreiz . Attiecību sākumā vienmēr viņu aicināju uz tusiniem bet viņš nekad nenāca, tagad visi mani draugi ir izklīduši pa pasauli un īsti tuset vairs neeju. Ik pa laiciņam ieminos ka būtu forši aiziet kaut kur patuset jo te man vairs nav ar ko isti tuset.
Pats viņš iet tuset ar saviem draugiem regulāri bet mani nekad neaicinās, vai arī kad saņēma ielūgumu uz kāzām ar +1 es par to neko nezinaju tik paziņoja man ka pēc mēneša viņam ir ielūgums uz kazam. Bieži vien no vina māsas vai mammas uzzinu ka viņa draugi aicina mani kopā ar manu draugu iet uz visādiem pasākumiem bet viņš, zinadams cik loti labprat es aizietu patuset, man par to ne vārda nesaka un noraida ielūgumu.
Kad prasu kas par lietu atbilde sanemu smiekligus aizbildinajumus.
Tāda sajūta ka viņam kauns no manis, lai ar kad esam divatā tad viss ir forši un nekādas pazīmes ka viņam būtu kauns no manis. Jāpiebilst ka pedejos 2 gadus dzīvojam dažādās pilsētas kas ir 1h attaluma un satiekamies tikai weekendos.
Kā jūs justos šāda situācija? Vai mani ir pamats uz vinu dusomties vai es te no musas uzpusu ziloni?
Jasaka ka pec dabas vins ir loti greizsirdigs, ja satieku kadu savu draugu vai pazinu uz ielas vienmer tieku nopratinata ar divainiem jautajumiem.
Pec vina stastita lielakajai dalai vina draugu draudzenu nav, bet lai es tagad kantetos vina draugiem klat, doma vien liekas mulkiga.
Es, protams, neko nezinu, bet pirmā doma, lasot Tevis teikto, bija tāda, ka viņam ir vēl viena, ar kuru viņš tiekas biežāk (pa darba dienām) un vadā sev līdzi uz pasākumiem :)
tu vinjam esi - tikai sexam, nekas nopietns, lai njemtu lídzi uz kázám un draugu tusinjiem. piepúshamo lelli tachu uz pasákumiem neviens neved. izdari secinájumus.
Es, protams, neko nezinu, bet pirmā doma, lasot Tevis teikto, bija tāda, ka viņam ir vēl viena, ar kuru viņš tiekas biežāk (pa darba dienām) un vadā sev līdzi uz pasākumiem