Ne viens, ne otrs nebeidz

Reitings 384
Reģ: 08.10.2010
Ar jauno draugu esam pāris reizes mīlējušies. Bet diemžēl pagaidām nekas labs nesanāk... :(

Pirmkārt, man neizdodas sasniegt baudu. Uzbudinājums it kā ir, spriežu pēc tā ka mitrums ir, bet tālāk nekā. Bet par to es arī tik daudz nesatrauktos, jo zinu sevi, ka man vajag pierast pie partnera. Un kamēr viņš vēl sapratīs, ko un kā darīt, lai man sniegtu baudu.

Bet arī viņš pats nebeidz. Sanāk, ka mēs mīlējamies, un tas ir ļoti ilgi, jo viņš grib, lai man sāk palikt labi, bet man nepaliek, tikai pēc laika sāk jau sūrstēt, līdz ar ko es saku, ka viss, vairs nevaru. Un tad arī beidzam mīlēties.

Bet es nevaru saprast, vinš nebeidz dēļ tā, ka es nebeidzu (nu dēļ tā, ka saku, viss, pietiek, vairs nevaru), vai arī nebeidz, jo pats nevar beigt. Stāvēt ta stāv visu stundu, kamēr mīlējamies, līdz ar to uzdubinājies jau ir.
24.08.2015 11:53 |

Reitings 384
Reģ: 08.10.2010
Jūs būtu tā, kas pirmā sniedz orālo seksu partnerim?
Vai arī gaidītu, kad jūs pirmā to saņemtu? :)
25.08.2015 10:53 |

Reitings 27
Reģ: 14.07.2015
Kada atskiriba kurš pirmais? Ja pati gribi sniedz viņam, ja negribi tad nē. Nevis ja tu man, tad es tev... :-|
25.08.2015 10:59 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Man nepatīk, ka tu tik ļoti puisi salīdzini ar savu bijušo. A ja nu džeks par to zin, ka salīdzini? Stress noteikti par to, ka nevar tevi apmierināt tik labi kā bijušais, var novest pie šāda rezultāta vai arī pie ātras beugšanas. Nav svarīgi, kurš pirmais sniedz orālo partneri. Tās nav sacensības, bet džeks staigā ar zilām olām, jo neko nedabū vispār, tikai sakaifo viņa draugu.
25.08.2015 11:14 |

Reitings 131
Reģ: 25.08.2015
Kāds nu kurš ir.. Dažam nemaz nepatīk laizīt.. Vai vēl nav iepaticies.. Gaidi vien pati..

Varbūt paspēlējies ar sevi, un tad iedod viņam nolaizīt savus pirkstus.. Tas varētu palīdzēt, un likt saprast lai viņš tevi tur laiza.
25.08.2015 16:15 |

Reitings 131
zini, un ja meitene patīk ļoti, tad pašam beigt nemaz nav tik būtiski..
bet ja nu galīgi nevar tevi līdz orgasmam dabūt, tad gan, vismaz pacensties par labu un stingru procesu, un beigt tev virsū uz sejas vai mutē.. tā lai abiem prieks no tās beigšanas kaut kāds
25.08.2015 16:17 |

Reitings 131
es ļoti ceru, ka tas puisis iemanīsies ar laiku tevi izdrāzt kā pieklājās, un kā tev tīkamāk..
bet tu arī procesā piedalies, un piedomā kā savu orgasmu paātrināt, vispār padarīt iespējamu.
25.08.2015 16:19 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Pēc mīlēšanās stundas garumā arī es nebeigtu, jo vismaz reizes 5-10 esmu sevi apturējis no tā, un, jo vairāk reizes vīrietis sevi aptur, jo grūtāk viņam ir beigt (vismaz man). Nepatīkams blakusefekts ir tas, ka zelta zutis pēc katras apturēšanas aizvien lēnāk sasniedz stalta ozola kondīciju līdz beidzot tāds pusmīksts cīsiņš vien sanāk un ar tādu jau nu noteikti sievieti neapmierināsi .. Ideālā variantā ar 15-20 min ir baigi labi. Mazāk - var, ja ir kaislīgais, bet ilgāk labāk nevajag. Tomēr, ja gribas ilgāk, tad mans ieteikums būtu pastiept priekšspēli un dažādot to.

Vispār .. cik mūsdienās esmu dzirdējis no sievietēm, tad vīrieši pārāk ātri ķeras klāt ezīša duršanai un pārāk maz laika velta sievietes iekvēlināšanai pirms procesa. Mans ieteikums būtu paildzināt priekšspēli. (Protams, arī iepriekš ieteiktā izrunāšanās).

Tīri no savas pieredzes varu pateikt, ka tādi gadījumi man arī ir bijuši vairākkārtēji, kad pirmo dažu seksa reižu laikā man ir krietni jāpiepūlas, lai vispār kaut kas sanāktu, kur nu vēl beigt. Mani izdarītie secinājumi ir tādi:
1) Par ātru jaunās attiecībās ir sex (ilgākam aplidošanas laikam bez seksa vajadzēja būt)
2) Nav tikts pāri iepriekšējām attiecībām, kas zemapziņas līmenī bremzē pareizo hormonu produkciju (cilvēkam izdalās arī "uzticības hormons", kas ietekmē spēju laist sev klāt jaunu, svešu partneri).
3) Nav īstā partnere. Ir gadījumi, ka sieviete forša, jauka un visādi citādi cērtama eglīte, tomēr grozi kā gribi - manam ķermenim negribas viņu un viss. Tāpēc es šobrīd 100% uzticos savam ķermenim šajos jautājumos - abu ķīmija un emocionālā saderība ir tas, kas visu padara par vairāk nekā kniebienu ..

Veiksmes problēmas risināšanā.
25.08.2015 16:22 |

Reitings 131
vēl viens variants.. ja jutīsi ka nebeigsi, ļauj puisim sevi izdrāzt mutē.. tur viņš noteikti beigs, jo tāds ir mērķis kādu drāžot mutē.. ja drāž vagīnā, tad svarīgāks tomēr ir sievietes apmierinājums
25.08.2015 16:23 |

Reitings 490
Reģ: 10.08.2014
Ķiršu zēn, tā kā tik aizrautīgi katrā otrajā seksa diskusijā iesaki "izdrāšanu mutē", pajautāšu. Pašam patiktos ar sarkanu rīkli apkārt blandīties? Vai arī Tev tāds strupucis, ka līdz rīklei kā līdz Amerikai?
25.08.2015 16:46 |

Reitings 131
Vakardiena

varbūt palaid gar acīm manis rakstītos ieteikumus ;) Tā būs vienkāršāk... Ar izdrāzšanu mutē, es biju domājis parastu orālo seksu, kura laikā beigt ir pienākums..
Jā , man patīk kad meitene man sūkā, tad es varu padrāzt meiteni mutē, ne kura katra var paņemt locekli līdz galam rīklē, bet kura prot, man ļoti patīk.. vēl vairāk man patīk našķēties ar vāverīti garšīgu. ko man vēl pateikt!?

varbūt tas čalis tā nemaz nevienu nav laizījis.. un autores vāverītes garša viņam būs kā jaunatklājums, un lielisks piedzīvojums !

Gan jau tiksiet līdz orgasmam, gan orālajam, anālajam utt. (l)(l)(l)
25.08.2015 17:48 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pirmkārt, izrunājieties par savām vēlmēm. Ja tas nelīdz, tad viņam nav iekāres un viss.
25.08.2015 17:56 |

Reitings 131
jā, varbūt nav tās iekāres tādas, tas var būt ;)

bet neticu šajā gadījumā, jo autore izklausās seksuāla, lutināta un bez īpašiem kompleksiem..

protams var gadīties visādi .

esmu ticies ar meiteni, pret kuru nav īpašas iekāres, bet tad beigt sanāca, gan viņai bija orgasmi.. sekss bija ok.. vienīgais izņēmums tas, ka es viņu nelaizīju, es parasti viņu drātēju no mugurpuses.. arī prieks bija skatīties uz viņas vāverītes un ķermeņa spazmām, kad viņa beidz ..
bet tā , ikdienā, gana pliekanas attiecības... (: un nekādas iekāres.. vien jājiens jo gribējās bieži jāties tajā laikā
25.08.2015 18:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!