Vīrieši audzina bērnus, bet bērni vairs tēvu neuzskata par autoritāti, jo ir dažādas bērnu tiesības un vēl visādas tiesības, bet pienākumi nav. Ja tu bērnu audzināsi pēc saviem ieskatiem, kuri varbūt nav tik saudzīgi, tev to bērnu var atņemt. Visu vēl sliktāku padara tas, ka sievietes izlaiž savus bērnus.
Tāda ir mūsdienu sabiedrība un te ir tas ko es minēju - pārspīlētais liberālisms, kurš tikai paliek arvien slimīgāks un degradē cilvēci.
Pilnīgi piekrītu! Nejau velti musulmaņi var precēt nemusulmanietes(kristietes, jūdaistes), bet musulmanietes never precēt nevienu citu izņemot musulmaņus. Tas ir pilnīgi saprotami un apsveicami, savas kultūras un reliģijas saglabāšanai. Savukārt ieminies šeit kautko par to, ka precās ar ārzemniekiem tad uzreiz būsi nacists, fašists, rasists, islamofobs utt. Vienā FB postā, kur gāja runa par imigrantiem/bēgļiem, kārtēja latviešu "meitene" zākāja un sauca latviešus par nacistiem, rasistiem utt....par to, ka viņi kritizē tās, kuras pēc viņas pašas vārdiem ir aprecējušās ar nepareizo reliģiju(musulmaņiem)....ak ironija, zinātu tik viņas, ka viņas pašas vīra reliģija jau pašos pamatos neļauj precēt ne-musulmani, nez vai tad tik gudri viņa tur spriedelētu.
Esmu mācījies vairākus gadus Londonā, šajā laikā esmu redzējis tādus piemērus no latvietēm, ka man pat pretīgi uz viņam ir virsū skatīties. Ko tik viņas nav gatavas darīt, lai dabūtu naudu...un neiet runa par "smago" strādāšanu piemēram Tesco veikalā... Man kaimiņos dzīvoja viens kurds, kad es pateicu no kurienas es esmu, tad viņš uzreiz pasmaidīja un teica: "I used to date a latvian girl, latvian girls are fun!" tulko pats starp rindiņām.
Ja paskatās, cik tūkstoši no latvietēm ir gatavas precēties par naudu, lai kautkāds NELEGĀLAIS tikai dabūtu tiesības dzīvot ES rodas iespaids, ka mēs tik maukas te audzējam un starpcitu, Polijā ar 20x vairāk iedzīvotāju daudzumu bija mazāks fiktīvo laulību skaits nekā latvietēm. Nejau velti viņiem ir tāds uzskats par baltajām sievietēm, salīdzina ar "nederīgiem atkritumiem"(burtiski tulkojot no angļu valodas, nesenā skandāla UK, kur raksturoja baltās sievietes/meitenes: "worthless trash"), kuras var "padrāzt", bet liela daļa precēs kārtīgu sievieti no savas kultūras/reliģijas :).
Paskaties pats iepazīšanās saitos...cik liels daudzums mūsdienās ir "sieviešu", kuras ir sadzemdējušas vairākus bērnus, katru no sava tēva(dažām vēl pat no ārzemniekiem) un tad vēl pie sludinājuma ir pielikts, ka vajag būt mašīnai, materīali nodrošinātam utt...tradicionāla sabiedrībā ar tādām "sievietēm" būtu kauns pat uz ielas rādīties, kur nu vēl ar savu ģimeni iepazīstināt un tas būtu arī pareizi. Protams "liberālajā sabiedrībā tas ir ok, bet vēsturiski faktu, ka vīrietis audzina sveša vīrieša/vīriešu bērnus uzskatīja par "cuckold". Alfa tēviņs/bad boy atnāca, "apsēkloja" viņu un aiztinās, tagad meklē "beta" apgādnieku, kurš tik audzinās sveša vīrieša bērnus. :) :) :)
Pirms vainojat latviešu vīriešus, atceraties, ka vīrieši par tādiem paši neizauga, pašas sievietes vien viņus audzināja un bieži vien bez tēva klātbūtnes. Sevi cienoš vīrietis ar tādām ģimeni neveidos. Un cik vispār ir tādas latvietes ar kurām ir jēga veidot ģimeni? Cik mūsdienās māk kautko vairāk par "šopingu"? Pēdējos gados ir sanācis paceļot pa D-Amerikas valstīm un nevar salīdzināt sievietes Latvijā ar sievietēm Peru. Attieksme pret ģimeni un attiecībām kā tādām ir kā salīdzināt dienu ar vakaru.
Grūti laiki vienmēr ir bijuši Latvijā, bet tauta nekad nebija degradējusies līdz līmenim kāds tas ir tagad, man par to atmiņā ir palicis kadrs no šī video:
https://youtu.be/o_ZVCuQcr5E?t=2m8s
Un nejau bēgļi kā tādi ir drauds mūsu sabiedrības nākotnei,bet gan mūsu pašu "mauķeles", kurām vairāk nav nekādas cieņas pašām pret savu kultūru, kuru mūsu seņči gadsimtiem ilgi saglabāja un cīnijās, lai neizustu. Realitāte ir, ka nejau viņi integrēsies mūsdienu sabiedrībā, bet gan mēs integrēsimies viņu kultūrā, jo viņi tik par mūsu liberālismu un cilvēktiesībām pasmaida.