Vai sievietēm vajadzētu aizliegt balsot?

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
Vai sievietēm vajadzētu aizliegt piedalīties vēlēšanās?

Manuprāt, jā, jo sievietes nav spējīgas loģiski domāt, analizēt un balso par smukākajiem , seksīgākajiem kandidātiem, vai tādiem, kas lej cukuru jeb populistiem, līdz ar to valsts ir un paliek dirsā.
23.08.2015 13:12 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Mans jautājums gan - kāpēc tieši vīrieši Latvijā vairo ēnu ekonomiku? Strādā nelegālu darbu, nemaksājot nodokļus; iepērk nelegālo alkoholu, nelegālās cigaretes un tml. - tas viss grauj LV labklājību ilgtermiņā un jā, varbūt ir arī pa kādai sievietei šajā sarakstā, bet vairums tomēr ir un paliek vīrieši.
Nav jāsūdzas par politisko situāciju, par budžeta agriešanu, ja iemesli ir daudz "tuvāk degunam", kā labpatīkas domāt. Nevēlēšos izvērst diskusiju, tas būs bezjēdzīgi, bet padomāt, - kas vēl, bez politiķiem , ir veicinājs/radījis kādu konkrētu situāciju Latvijā, gan iesaku.

Tas tāpēc ka sievietes nav spējīgas saprast ka nodokļu maksāšana ir tas pats kas mēģināšana mucu bez dibena piepildīt ar ūdeni.
23.08.2015 18:33 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Meitenes, kāda jēga ar šiem indivīdiem strīdēties? Vēsture nav pierādījusi, ka nekad šiem neko nepierādīsiet? Nebojājiet sev noskaņojumu!

Piekrītu faktam, ka vīriešiem tehniskā domāšana ir vairāk attīstīta kā sievietēm, bet tas nav iemesls tam, ka valsts iet pa burbuli.
Kurš te minēja Saūdi Arābiju? Naivi domāt, ka veiksmes atsēga ir sieviešu diskriminācija. Sakat, ka Norvēģija uzplauka 50 gadus atpakaļ atrastās naftas dēļ, un tam nav nekāda sakara ar demokrātiju un feminismu, bet vai tad S. Arābijai naftas nav neskaitāmu reižu vairāk,ko? :D nebūtu lielākie naftas un dabasgāzes krājumi, būtu cita runa. Ne jau bagāta,jo sievietes nebalso :D
Galu galā, braucat atbalstīt monarhiju tur, kur tā ir, ja jūtaties tur piederīgi, tāpat jūs te nīdot, monarhiju neieviesīsiet.
23.08.2015 18:33 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Tas tāpēc ka sievietes nav spējīgas saprast ka nodokļu maksāšana ir tas pats kas mēģināšana mucu bez dibena piepildīt ar ūdeni.

Tu vispār zini, kā strādā nodokļu sistēma? Un kāpēc valstī situācija ir tāda, kāda ir?
23.08.2015 18:34 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Tas parāda Tavas vērtības, un morāli! Publika šeit ir gan vīriešu, gan sieviešu, ja neesi pamanījusi!

Šī ir sieviešu žurnāla mājaslapa. Te pārsvarā ir sievietes, vēl arī tīņi, kam brīvdienās nav ko darīt, geji un cilvēki ar vīriešu ģenitālijās, ko par vīriešiem nav iespējams nosaukt.
NEVIENS sevi cienošs vīrietis NEKAD nekomentēs šādā saitā.

Internetā cilvēkiem ir iespēja rādīt sevi no labākās vai no sliktākās puses - tu acīmredzot vēlies lai tevi uztvertu kā garīgi atpalikušu. Apsveicu! Tu to esi panācis! :-D
23.08.2015 18:35 |

Reitings 747
Es skatos, ka nonākam vēsturē - vai jūs uzskatat, ka sievietes ir spējīgas tikai dzemdēt un gatavot! Riebjas lasīt!

Varam vēsturē nelīst, bet šajā forumā mēs jau esam ielīduši. :-D:-D:-D Ja tā kārtīgi palasās visu kas še sarakstīts - secinājumi rodas paši no sevis. :-D
23.08.2015 18:36 |

Reitings 747
Nezinu, kā citiem, bet man vēl vidusskolas laikā bija atsevišķš priekšmets - politika un tiesības - pasniedzēja ļoti labi izskaidroja visu, kas jāizskaidro un, ja interese palika/bija vēlme skatīt un izvērtēt lietas papildus - tad neredzu iemeslu, lai cilvēks - neatkarīgi no dzimuma - būtu spriestspējīgs saistībā ar politiskiem jautājumiem. Ja nekas neinteresē un darbojas bara instinkts, tad tas jau ir cits jautājums. Punkts.

Tur jau tā lieta un milzīgākā atšķirība starp vīrieša domāšanu un sieviešu ka jūs nespējat saprast to ka dzīvē viss var būt savādāk nekā tas ko skolotāja skolā mācīja. Pat ne tikai savādāk - viss var būt diametrāli pretēji. Un tas ir vēl viens iemesls kāpēc nav nekādas jēgas no visām jūsu superpuper augstākajām izglītībām.
23.08.2015 18:41 |

Reitings 7408
Nebojājiet sev noskaņojumu!

Es nebojāju noskaņojumu - tieši pretēji. Mani vienmēr ir uzjautrinājuši cilvēki, kuru vienīgais arguments pret mani ir tas, ka mans izskats neatbilst viņu iedomātajam ideālam. :D
23.08.2015 18:44 |

Reitings 747
Tu vispār zini, kā strādā nodokļu sistēma? Un kāpēc valstī situācija ir tāda, kāda ir?

Man ir saprotama kopaina un zamoročkas ar kurām jums piebāž galvas un aizpūderē smadzenes un kuras es iespējams sīkumos nepārzinu mani neinteresē jo kopainu tās nemaina. LV nodokļu sistēma darbojas tieši tāpat kā visur citur rietumos - mazāk iedzīvotāju interesēs, bet vairāk - baņķieru un viņu interešu lobistu interesēs.
Un valstī sistēma ir tāda kāda tā ir tieši tā iemesla pēc ka vara būtībā nepieder ne tautai (kā Satversmē rakstīts) ne valdībai.
23.08.2015 18:53 |

Reitings 747
NEVIENS sevi cienošs vīrietis NEKAD nekomentēs šādā saitā.

A šitais gadījumā nav seksisms? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
23.08.2015 18:54 |

Reitings 501
Krievijā arī ir nafta, gāze, bet valsts ir neattīstītāka par arābu valstīm, kur sievietēm nav tiesību.

Jo Krievijā vīrieši domā ar peni, par vecenēm, vēlas notriekt naudu vecenēs nevis to ieguldīt valsts attīstībā.
23.08.2015 18:58 |

Reitings 747
Nu re aptrūkās lielajām augstskolu diplomu pavēlniecēm argumentu. :-D:-D:-D
23.08.2015 18:59 |

Reitings 734
Vispār, arī nesaprotu, kādēļ vīrietis nevarētu izteikt savu viedokli, varbūt viņam patīkami sieviešu kompānijā padiskutēt, cita lieta - ko diskutē un kā.
Tas, ka bāze forumam ir sieviešu, nebūt nenozīmē, ka vīrietim loha zīmogs uz pieres, ja diskutē sieviešu kompānijā. Protams, ja apspriež savu seksuālo dzīvi dienu dienā, tad jaaizdomājas..
23.08.2015 19:00 |

Reitings 734
Krievijā ir korupcija Āfrikas valstu līmenī, visa valsts bagātība 100 cilvēku rokās. Tur pat vēlēšanas nav godīgas, vienalga, kāds kontingents balsos, rezultāts būs viens un tas pats.
23.08.2015 19:03 |

Reitings 501
Zigfrid

viņām tādi nekad nav bijuši, viņas ir tipisks jenotības elektorāts, kas atbalsta gejus un izsvilpj pensionārus

piemēram cosmo varam bieži lasīt topikus kā šīm riebjas vecas tantes sabiedriskajos
23.08.2015 19:03 |

Reitings 7408
LV nodokļu sistēma darbojas tieši tāpat kā visur citur rietumos - mazāk iedzīvotāju interesēs, bet vairāk - baņķieru un viņu interešu lobistu interesēs.

Toties Tev nav skaidrs, kāpēc bērniem nav jāmaksā par mācībām skolās, kāpēc pamatots ātrās palīdzības izsaukums ir bezmaksas un kas maksā algu tam policistam, kurš noķer zagli, kas nospēris Tavu jauno teļļuku.
23.08.2015 19:04 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Zigfrīd, man ļoti žēl, ka izglītībai Tavās acīs nav nekādas nozīmes/ir tik noniecināma un, ka iespējams, esi viens no tiem, kas vairo ēnu ekonomiku, ja jau to tik ļoti aizstāvi. Man arī ļoti žēl, ka uzskati, ka rietumu politiskā situācija ir tieši tāda pati kā Latvijas. Strīdēties ar Tevi ir bezjēdzīgi, jo kā pats minēji, Tevi diži neinteresē pati politika.
Kas attiecas uz rietumos valdošo kārtību, manuprāt, man ir daudz liekāka pieredze šajā jomā nekā Tev, - kā, piemēram, esmu klausījusies/piedalījusies pirmsvēlēšanu debates ļoti cienījamā ārvalstu universitātē, kur vēlēšanas tiek uztvertas ļoti nopietni un līdz ar to, argumenti ir daudz klausāmāki, kā visa šī bezjēdzīgā diskusija.
Piekrītu, ka viedokļi var atšķirties un būt ļoti dažādi, bet tāpēc nav jāiedomājas, ka tikai Tavs viedoklis kaut kā ir pāri visiem citiem un būs tas vienīgais un pareizais.
23.08.2015 19:47 |

Reitings 274
Reģ: 12.08.2015
Fantāzijas meitene

Lūdzu pastāsti, par kuru politisko partiju atdevi savu balsi?
23.08.2015 19:56 |

Reitings 19
Reģ: 22.06.2015
Un vīrieši iebalso sev sievas ņemot vērā savu locekļu viedokļus. Mēs jau ar esam ''baigi racionālie''
23.08.2015 19:57 |

Reitings 274
Reģ: 12.08.2015
Politika nekad nebūs racionāla, umņik! Racionālie lēmumi ir iespējami lauku pašvaldībās, un tad ar milzīgiem izņēmumiem. Paskaties sabiedrībā, tās vajadzībās, kuras ir diametrāli atšķirīgas. un tad pieej ar savu racionālo domāšanu. Vidusceļš nav, ir saprātīga politika, vai bizness. Šobrīd te ir tikai un vienīgi bizness.
23.08.2015 20:06 |

Reitings 389
Reģ: 12.10.2014
Forši skatīties kā šie tipiņi tālāk par internetu ar savu seksismu nav tikuši. Ha. :-D
Uj, kā sievietes un feminisms tagad attīstās... ujj. Un drīz tādus seksistus pa tiešām publikas priekšā pakārs. Ja ne burtiski, tad ar vārdiem.
23.08.2015 20:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits