Meičukiņīīī ( :D ), man ir baigā sāpe!
Kamēr es dzīvojos pa mājām, manās īstajās mājās mamma bez manas atļaujas izrevidējusi manu vecās istabas skapi, sametusi drēbes 3 lieelos maisos un ar brāļasievu ir aizvedusi uz Rīgu, lai pēc tam aizvestu uz Sarkano krustu. Maisos esot drēbes no mana skolas/vidusskolas laika (tās jau, protams, vairs nevilktu, bet daudzas bija ļoti labā stāvoklī (1-2x uzvilktas), firmīgās (Monton, Zara, utt.), kuras es grasījos vest uz Rīgu un kādam notirgot Andelē Mandelē vai Atverskapī.
Otrs un trešais maiss esot bijis tas, kurā man stāvēja labas (mazlietotas) drēbes (pirktas ~2-4 gadus atpakaļ), kuras es vēl grasījos valkāt (vai vismaz nopārdot Andelē un dabūto naudu liktu pie krājumiem). Tajā skaitā arī dažādas dārgas kleitas, kuras atlaižu iespaidā biju sagrābusies un kuras biju plānojusi valkāt.
Protams, izkliegusies un izlamājusies uz mammu es esmu. Bet tagad lielā sāpe, ko man darīt - kratīties uz Rīgu un tad uz Pārdaugavu pakaļ, vai arī likties mierā, nospļauties un "atļaut", lai tās kleitas izgrābj Sarkanā Krusta darbinieki sev vai savām meitām, lai notirgo internetā manā vietā un savāc visu piķi sev?!
(sakarā ar to, ka dzīvoju pierīgā, mašīnas pašai nav un strādāju līdz 8iem, 9iem vakarā, nu ļoooti negribas braukt. Un tajā pašā laikā grauž un sirds sāp.)
Ko jūs darītu manā vietā?