Man ir pazīstami vairāki, gan tepat LV, gan arī ārpus un, ja godīgi, Latvijas sabiedrība tiešām ir izteikti homofoba, - ļoti nievājoša attieksme, visādi stereptipi un tml., kāds tur brīnums, ka daudzi to cenšas slēpt, daži gan atzīst, ka ir biseksuāli un tā laikam mūsu sabiedrībā ir labāk/vienkāršāk, lai piepildītu pārāk konservatīvo "normas", bet vismaz viens man zināmais biseksuālis tomēr tiekas ar puišiem vairāk, viņš gan ir diezgan brīvdomīgs un tā kā mazliet, teiksmim, blogo, tad pēc viņa ierakstiem spriežot, - nu nav viņu LV maz, ir pietiekami daudz.
Bet visvairāk mani šokē, kad kāds pasaka, - par homoseksuāli var tā vienkārši kļūt, vai vēl labāk - sievietes pie tā ir vainīgas - nesen pat vienā paziņu diskusijā šo apspriedām un šādas pat vārsmas dzirdēju - jāsaka, mazliet nožēljami, ka tā domā, - jā, varbūt šādas idejas dažkārt kultivē paši pārstāvji - varbūt, lai "izejot no skapja" nesāpinātu kādu no pretējā dzimuma (tas par to pēkšņo kļūšanu), tā apgalvojot, bet realitātē neviens tā vienkārši par homoseksuāli nekļūst un man ir žēl, ja mūsu sabiedrībā tā kāds uzskata, vairāk uz rietumiem dzīvojot, neviens ko tik apsurdu pat nepaspriestu.