Es visus komentārus neizlasīju, tikai atcerējos reiz situāciju, kad pašai vasaras karstumā palika slikti. Un es saļimu ceļā uz Julglu, uz ietves pie koka.
Irnoniskākais bija tas, ka man garām pagāja pašvaldības polciija, kura pasmīkņāja, ka ta nu gan meitene - "gaišā dienas laikā tādā stāvoklī".. Iespaidīgi. Bet pagāja garām. Garāmgājēji gan apstājās viens pēc otra, piedāvāja ūdeni, izsaukt ātros. Sieviete, kura ieraudzīja pašvaldības policiju, pieskrēja pie viņiem, pasauca, šie pienāca, pateica, ka nav viņu atbildība, lai pašas saucam ātros. Un galu galā lai iedod ūdeni un būs jau ok, ātrie neskriešot tāda sīkuma dēļ. Beigās tik ilgi šie tur diskutēja, kamēr jau sagaidīju savu draugu, kuram braucot minēju, ka nav labi, lai atskrien pakaļ, kas bija vismaz 30min līdz viņš atbrauca un aizveda mani uz slimnīcu.
Ok, man nebija nekas traks, bet galu galā man likās, ka pašvaldības policijas pienākumos bija kaut pašiem mani aizvest, ja nu man tiešām būtu bijis kas nopietns? Pa lielam, es biju pusģībusi, un parunāt, pastāstīt neko nevarēju.
Es tomēr parasti cenšos noskaidrot, ja ir tāda situācija vai es varu kā palīdzēt, ja cilvēks nereaģē, es daudz nedomāju un esmu saukusi ātros.