Es arī esmu tāda tipa cilvēks. Ikdienā komunicēju ar ļoti mazu cilvēku daļu, esmu izvēlējusies darbu, kurā nenotiek komunikācija ar cilvēkiem, man ir maz draugu, arī pasākumos dodu priekšroku mazai kompānijai, vairāk esmu klusētājs, ne runātājs. Personīgi man pašai tas savā ziņā patīk, taču tai pat laikā ir ļoti traucējis. Piemēram, nekad neesmu spējusi iejusties kolektīvā, jo vienmēr esmu stāvējusi kaut kur malā klusēdama, kamēr jaunie kolēģi sprieduši par to, cik iedomīga, neinteresanta esmu. Esmu neskaitāmas reizes strīdējusies ar nu jau bijušo draugu, kurš varēja kliegt pārskaities līdz baltkvēlei par to, ka viņam piegriezusies mana klusēšana, ka viņam kauns no manis, ka viņa draugu klātbūtnē man jārunā, nesaprotot to, ka es neesmu cilvēks, kurš spēj nepazīstamu cilvēku kompānijā runāt bez apstājas. Brīžiem ir skumji, ka patiešām ir cilvēki, kuri nesaprot to, ka cilvēki ir dažādi, ka ir tādi, kuri spēj būt kompānijas dvēseles, bet ir tādi, kuri izvēlēsies būt maliņā, klausīsies, bet nerunās bez apstājas.