Līdz šim ar vīriešiem nekad neesmu īsti tikusies. Reizēm randiņoju, reizēm tikos seksam. Man bija labi vienai un negribēju tērēt attiecībām laiku.
Pirms aptuveni gada kāds toreiz nepazīstams vīrietis uzaicināja satikties, un tā nu sanāca, ka iemīlējāmies. Man 24 gadi, viņam 26. Šobrīd viņš mani ir jau bildinājis, kāzas gan plānojam tikai pēc gadiem 2. Viņš grib arī bērnus, bet pēc gadiem 7-10, es īsti ne, bet nezinu, kā manas domas var mainīties pēc tik daudziem gadiem.
Vīrietis ideāls. Pilnīgs džentlmenis, ļoti cēls raksturs, ir dienējis, dziedājis operas, studējis teātra režiju, publicējis dzeju, šobrīd veiksmīgs biznesmenis. Talants uz pilnīgi visu. Viņam arī bija iespēja talantus attīstīt, jo tēvs miljonārs. Domāju, ja pametīšu viņu, tad visus nākamos salīdzināšu ar viņu, un neviens nekad vairs nebūs gana labs.
Dzīve it kā kļūst ideāla... Brīnišķīgs vīrietis, ģimene, utt. Bet man ir ļoti žēl zaudētās brīvības, tā, ka atbildu tikai sev un tikai par sevi, daru, ko un kā vēlos, laiku veltu tikai sev. Šobrīd savām lietām vairs īsti nav laika, jūtos iesprostota viņa sapņos. Laikam gribu dzīvot viena, nezinu. No otras puses baidos, ka viņa pamešanu nožēlošu visu atlikušo mūžu.
Nezinu, ko darīt :-( Visu laiku tikai maļu šīs domas pa galvu, bet jēdzīgi risinājumi nenāk prātā.