Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tautiskās dejas

Reitings 7
Reģ: 05.08.2014
Sveikas šajā nu jau ne tik karstajā,bet tomēr vasaras dienā!
Vēršos pie jums ar jautājumu.
Pirms 3 gadiem pametu tautiskās dejas, bet tagad esmu sapratusi, ka tautiskās dejas man ļoti pietrūkst,tāpēc vēlos atrast kolektīvu, kurā iestāties.
Dzīvoju Rīgā un īsti taka uz A grupas kolektīvu netēmēju, bet varbūt ziniet kādu labu un jauku deju kolektīvu?

Jau iepriekš paldies! :)
13.08.2015 20:19 |

10 gadi
Reitings 4309
Reģ: 03.08.2009
Kriksene, kurā Rīgas pusē dzīvo? Es pati esmu dejojusi DK "Bramaņi" un viņiem ir gan A, gan B grupa. A grupa nav sevišķi augstā līmenī līdz ar to varbūt, ka Tevi paņem arī tur un pie Taigas (vadītājas) var riktīgi sakačāt līmeni :) Viņiem mēģi, manuprāt, ir Aizsardzības akadēmijā. Bey tur būs riktīgi jāsvīst un jāvelta daudz laika dejām.

Vēl Teikas vidusskolā mēģinājumi ir JDK "Zalktis", kam ir A un D grupa. Lielisks kolektīvs, pati tur dejoju.

Kkur Teikas pusē vēl ir mēģīnājumi arī JDK "Ritenītis", kas ir A grupa, bet man šķiet, ka viņiem nav baigā atlase, cik no draugu teiktā var spriest :)
13.08.2015 21:18 |

Reitings 185
Reģ: 13.08.2010
Kriksene - nav jābaidās no A grupas kolektīviem, jo līmeni uzkačāt vienmēr var, it īpaši, ja jau ir kāda pieredzīte! Veiksmi sava nākamā deju kolektīva meklējumos.
13.08.2015 21:33 |

10 gadi
Reitings 4309
Reģ: 03.08.2009
Nu es domāju, ka Top A grupā bez labas prasmes neņems. Es runāju par Danci, Daiļradi, Rotaļu, Teiksmu utt. Pirmo 10nieku tā teikt. Un turklāt tajos kolektīvos būs jāsēž malā kāds laiks, par to vari būt 100% droša. Un tajos kolektīvos arī lielāka meiteņu konkurence un ne visas ir jaukas un draudzīgas. Iet vaļā arī diezgan traka "izēšana".
13.08.2015 21:45 |

Reitings 7
Reģ: 05.08.2014
Paldies par atbildēt! :)
Anne Shirley - dzīvoju Mežciemā, bet,ja man uz mēģinājumu jābrauc 1h, tad tā nebūtu problēma-pierasts jau. :D Vienkārši gribas atrast kolektīvu, kurā nav diez cik liela atlase, jo mana pieredze ir neliela un dejoju pirms vairākiem gadiem. :)
20.08.2015 08:41 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Varbūt ir kāds kolektīvs centrā? Nav tā, ka meiteņu kolektīvos parasti ir pietiekoši, bet trūkst puišu?
20.08.2015 20:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits