vēl kas wee...
cik esmu novērojis, tu vienmēr iestāsies par nepopulāriem viedokļiem, pretēji vairākumam.. tas ir tavs feik krutums...
būs tēma - vai iesēdināt slepkavu uz mūžu.. - tu teiksi nē, jo vairākums teiks jā..
būs tēma - vai legalizēt kokaīnu- tu arī teiksi jā..
un kā pamuļķe, staipīsi visur savus argumentus..
Tu vēl apgalvo, es esmu slims pediņš... tavs vīrs saka ka esmu gans un drāžu čaļus pakaļā... tu smejies par to , ka es rakstu par anālo seksu :D
bet atceries kucīt, anālais sekss atiecībās ir normāla parādība..
tajā pašā laikā tu raksti forumā, ka seksam trijatā, meklē meičas klubā, apdzērušās sievietes būtībā, ar kurām jāties. un saki, ka tas ir tikai sekss.. tad būtībā tava laulība ir tikai laulība.. ja tu to tā uztver, tas naqv nekas svēts :D pati zini ka esi publikai te zināma... un tu savu ģimeni padari par muļķiem! sevi padari par muļķi, tēlojot kruto mammu, un super sievieti.
esi iztēlojusies sevi par skaistuli, savu vīru par veiksminieku :D jo esat sasnieguši kaut kādu indviduālo komersantu līmeni :D kas ir nožēlojams. Tu neesi skaista sieviete, paskaties pati objektīvi.. tev ir 1 skaista bilde, negaumīgā apģērbā.. tas arī viss...
te arī drukā, ka attaisno cilvēku, kurš vēlās pastrādāt slepkavību, kā iemeslu minot- nauda nesmird :D
tad jautājums- cik aprobežota tu esi? vai tu vispār esi normāla māte savam bērnam.. ar šito idiotismu kuru tu forumā mal..
es tev iesaku beigt dirst, tēlot kruto veceni un laimīgo ģimenīti.. jo realitātē esi pamuļķe, kura aprecējusi pēdējo lohu! konkrētu mudaku, pāķi.
beidz te feikot!
tu esi tā sūda trolle, ar savu sūda ilūziju,
kur paliek mana personības dalīšanās.. paskaties labāk uz sevi.. kuce