Kuram būtu jāatbild par vakariņām?

Reitings 547
Reģ: 04.03.2009
Puisis ar meiteni dzīvo ārpus Rīgas, piepilsētā, tā teikt. Puisim darbs turpat blakus mājai. Meitenei darbs Rīgā, uz kuru jābraukā ar auto pa sastrēgumu laikiem. Puisim darbs līdz 17.00, un tūlīt jau mājās. Meitenei darbs līdz 18.00 un mājās ir 19.00 labākajā gadījumā.
Vai puisim nevajadzētu būt tam, kas sagaida ar vakariņām?
11.08.2015 12:40 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Kapēc jūs domājat, ka vīriešiem rokas no dibena aug?

Šis jautājums man arī radās komentārus palasot :D Nu nav tie vīrieši tik nevarīgi - i zeķes māk salāpīt, i vannu izberzt, i ēst pagatavot ;)
Kamēr strādāju, tikmēr vīrs vakariņas gatavoja, lai gan viņš vienmēr ēst gatavo, ja neejam ēst ārpus mājas vai ja negribas plikus griķus ēst :D Bet nu kopš nestrādāju - manas pavāra dotības ir mistiski uzlabojušās un vīrs tiek sagaidīts ar vakariņām.
Vienīgais variants, kad ēst pagatavošana attiecībās tika uzskatīts par pienākumu, bija ar bijušo draugu - ēst vienmēr gatavoja tas kurš nav 24 h maiņu nostrādājis, ja abi bijām pēc ilgajām maiņām vai maiņa nebija diez ko jautra, tad paēdām pa ceļam uz mājām.
11.08.2015 21:03 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Tas ir atkarīgs kādas vērtības ir ieaudzinātas ģimenē. Principā uzskatu, ja nevari vienoties, tad šķieries nav, ko čīkstēt un grabēt kā vecai sētai.

+++ pilnībā piekrītu. Mans draugs nestrādā vispār - tas ir, nestrādā klasiskā izpratnē noliktu darba laiku. Bet es strādāju pilnu darba slodzi, un viss gatavošanas pienākums ir uz maniem pleciem, jo viņa ģimenē mamma vienmēr ir pietaisījusi pilnu ledusskapi, strādājot pie tam pilnu darba laiku. Mani, tas, protams, neapmierina, bet principā vienīgā iespēja šeit būtu tikai šķirties, jo ēst viņš pirms tam nesagatavos nekad. Ja nu tikai puisis jauns un mīksts (lasīt - maināms), tad var šo to viņam ieborēt. Bet manā situācijā ir arī šādi tādi plusi, tāpēc pieņemu viņu, kāds ir ;-)
11.08.2015 22:22 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, tas ir individuāli..

Mani ēst gatavošana relaksē :) Laika ekonomijas dēļ maltīti var sagatavot iepriekšējā vakarā..
Var arī iepriekšējā vakarā iemarinēt gaļu - draugs gan jau mācēs ieslēgt cepeškrāsni.. :D
12.08.2015 15:41 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
vakarā teiksi viņam :" Mēs cosmo nolēmām, ka Tev ir jāgatavo"

+++ sasmējos :D

Mums vispār ēšana ir mistisks jautājums, jo tā pa īstam negatavo neviens no mums (t) protams, katrs ir spējīgs uztaisīt kaut ko ēdamu, bet nav tā, ka stāvam stundām pie plīts un šmorējam nonstopā, jo ne mums patīk, ne ir vēlme vai baigā vajadzība ;-) ja būtu bērni, tad savādāk, bet divatā var ēst arī pelmeņus vai salātus :-P vai ārpus mājas paēst vai uz Rimi aiziet :-) kad man uznāk iedvesma, tad varu uzgatavot kaut ko, lai abiem prieks, bet tas ir reti (s)
12.08.2015 15:55 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Protams, ka ideālajā variantā par vakariņām atbild tas, kurš pirmais ir mājās vai vēl sapņu variantā - vīrietis :D
12.08.2015 15:56 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
par to, cosmo nolēmām , riktīgi iesmējos. :-D

mums mājās gatavo tas, kurš ir pirmais mājās vai ir bijis laiks sagatavot ēst, nav nekādu untumu, ka kāds gaida, jo mēs neesam tikai 2 un nav laika stulbiem kašķiem. reizēm gatavojam kopā, reizēm gatavoju ilgstoši tikai es vai atkal vīrs, brīvdienās cenšos viņu pielikt pie krāsns, jo māju viņš nekārto. tas neesot vīriešu darbs :-D
12.08.2015 16:11 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Par to cosmo taisnība, te jau reizēm rodas sajūta, ka citi dzīvo tikai tā kā ļauj cosmo komisija. :D

Man liekas, ka tas ir normāli, ja ēst pagatavo tas, kurš pirmais mājās. Manās mājās vakariņas un visu pārējo parasti gatavoju es, citreiz mēs abi kopā taisām, ir reizes kad mans vīrietis taisa. Es nedomāju, ka mans draugs būtu baigi priecīgs, ja pēc garas darba dienas viņš vakarā vēlu atbrauktu un es neko nebūtu pagatavojusi, būdama visu laiku mājās. :D
12.08.2015 16:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits