Lēmumu laiks

Reitings 31
Reģ: 09.08.2015
Sveikas, meitenes :)

Man ir 23 gadi un es jau vairāk kā divus gadus tiekos ar savu puisi.

Kādu laiku atpakaļ es biju draudzenes dzimšanas dienā Vecrīgā un ar mani iepazinās kāds cits puisis. Es viņam teicu, ka man ir attiecības, uz ko viņš mierīgi reaģēja, pārliecināja mani, ka vēlās vienkārši forši pavadīt laiku. Tā nu sanāca, ka esmu satikusies ar viņu trīs reizes, viņš mani noskūpstīja un saprotu, ka ja vēl satikšos ar viņu, tad tas labi nebeigsies... (l)

Lieta tāda, ka šis otrs puisis ir superīgs, ar labu izglītību, labu darbu, labu mašīnu, dzīvo viens pats labā vietā, sportisks, skaists, labā formā, jautrs un reizē gudrs, un man ir super labi ar viņu. :-)

Es īsti nezinu, ko darīt, neesmu pārliecināta vai ar šo otro puisi sanāktu nopietnas attiecības, un es negribu riskēt ar savām esošajām attiecībām... (t) vai jums ir kas tāds kādreiz bijis un kā jūs rīkotos? es gribētu dzirdēt jūsu pieredzi :)
09.08.2015 11:36 |

Reitings 95
Reģ: 22.07.2015
Es viņam teicu, ka man ir attiecības, uz ko viņš mierīgi reaģēja, pārliecināja mani, ka vēlās vienkārši forši pavadīt laiku.

Klienti arī labi pavada laiku ar savām pirktajām prostitūtām.... Nav ienācis prātā, ka viņš tevi uztver kā pērkamu, tāpēc arī ir pofig par tavu draugu... neko nopietnu neplāno..
09.08.2015 13:35 |

Reitings 9
Bez tam, normāls vīrietis netaisītos sākt attiecības ar sievieti, kurai jau ir puisis. Neloģiski? Drīzāk teikšu loģiski.
Tikpat labi viņš vēlāk var būt nākamais upuris, ja, piemēram, tu satiec kādu "labāku" ar labāku auto, lielāku algu un milzīgāku D...
Es nenodotos attiecībās ar sievieti, kura laiž pa kreisi kamēr ir attiecībās.
09.08.2015 13:41 |

Reitings 95
Bez tam, normāls vīrietis netaisītos sākt attiecības ar sievieti, kurai jau ir puisis. Neloģiski? Drīzāk teikšu loģiski.

Vecāki mani iepazinās kad abi bija attiecībās.. Nu iemīlējās un sagāja kopā.. Visādi ir dzīvē.. Bet ne šis gadījums.
09.08.2015 13:49 |

Reitings 9
Var jau būt, anno domini. Bet tomēr tagad ir mazliet citādāki laiki, kad cilvēks necenšas vai nevēlas strādāt pie attiecībām un tā vietā paņem kaut ko jaunu. Citiem vārdiem, iet vieglāko ceļu. Rozā brilles. Bet nu ko es saprotu, es jau esmu tikai puisis. Sievietes jau ir attiecību speciālistes.
09.08.2015 13:57 |

Reitings 31
Es domāju, ka labs auto un labs dzīvoklis, ir viens no kritērijiem, ka konkrētais puisis ir spēs parūpēties arī par savu ģimeni, ka viņam ir arī galva uz pleciem un atbilstošas komunikācijas prasmes. Man, piemērām, tas tiešām ir ļoti būtisks rādītājs, un es uzskatu, ka tas ir tikai normāli :)

Tādi utopiski padomi :-D
09.08.2015 13:58 |

Reitings 95
Tādi utopiski padomi

Tad tinies no šīs utopiskās vietas... Nē, pati te nāk un prasa..
Es domāju, ka labs auto un labs dzīvoklis, ir viens no kritērijiem, ka konkrētais puisis ir spēs parūpēties arī par savu ģimeni, ka viņam ir arī galva uz pleciem un atbilstošas komunikācijas prasmes.

Tu tās materiālās lietas tā izcēli, tiešām liekas ka tev tas ir kaut kas nebijis.. tas kas nav tavam tagadējam draugam, bet ir jaunajam štucerim..
09.08.2015 14:04 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Tādi puiši parasti to uztver kā izaicinājumu. Kad meitene vislaik liedzas, bet pēctam jau jūtami sliecas uz puiša pusi, puisim pēkšņi neko nevajag. Ne visi, bet lielākā daļa. Skaties, ka beigās nepaliec ar salauztu sirdi, jo jaunais puisis tevi ievilināja jūtās pret viņu, bet beigās pārdomāja. Paliksi kopā ar tagadējo puisi, bet nebūs vairs tas, jo domāsi par otru, kas vairs tevi negribēs. Pati tam nesen izgāju cauri. Manta, nauda var pazust vai parādīties, atceries to vienmēr.
09.08.2015 14:04 |

Reitings 9
Var saiet un var nesaiet. Runa jau ir par to, ka šādi tu čakarēji savu puisi. Tas ir skaidrs un saprotams, ka ir vēlme pēc stabilitātes. Nu,lai jau Tev izdodas! Cerams, ka tik nedabūsi to pašu pretī.
09.08.2015 14:05 |

Reitings 414
Reģ: 03.02.2013
Kā var trīs reizes satikt džeku un būt pārsteigta, ja viņš noskūpsta?

Man ir bijis tā, ka kāds puisis - šķietami vnk draugs - pierunā uz satikšanos, un tad ar vienu šādu tikšanos ir gana, lai saprastu, ko viņš no manis grib un, man esot attiecībās, otrās tikšanās reizes vairs nav. Nav jāsēž mājās - vari iet izklaidēties, bet neesi dumja un zini, kad novilkt līniju. Ja čalis nesaprot, kad viņam atsaku, jo mani mājās gaida vīrietis, kuru mīlu, tad es ar to džeku vienkārši pārtraucu kontaktu. Tā parasti dara, ja Tev tavs cilvēks ir svarīgs.

Šajā gadījumā - vismaz esi godīga pret sevi un dodies pie tā jaunā džeka. Diez vai salāpīsi savas domas un spēsi būt normāli kopā ar esošo draugu.
09.08.2015 15:43 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Nu izveertee attiecibas ar esosho puisi, apdomaa, vai velies ar vinu pavadit visu dziivi un uztver kaa savas dziives likteniigo viirieti.
Ja saskati otraa shos daudzos plusus, tad droshi vien atbilde ir ...nee
09.08.2015 15:58 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Es īsti nezinu, ko darīt, neesmu pārliecināta vai ar šo otro puisi sanāktu nopietnas attiecības, un es negribu riskēt ar savām esošajām attiecībām... (t) vai jums ir kas tāds kādreiz bijis un kā jūs rīkotos? es gribētu dzirdēt jūsu pieredzi :)

Būtu ar to, prrt kuru ir jūtas, nevis skaitītu cita cilvēka naudu, mašīnas un zeķu pārus. Jā, man ir vienkārši, jo esmu vienkāršs cilvēks, neko nesarežģīju savā dzīvē.

P.S. Piedod, bet vismaz cauri ekrānam izklausās, ka jūtu Tev nav ne pret vienu..
09.08.2015 17:58 |

Reitings 796
Man vienmēr ļoti paticis Džonija Depa teiktais par to, ka ja mīli divus cilvēkus, vienmēr izvēlies otro, jo ja patiesi mīlētu pirmo, nebūtu ieskatījusies otrajā. Lai gan šis teksts ir tik bieži visur citēts, ka jau šķiet pilnīgi banāls, tas tomēr ir ļoti, ļoti precīzs. Ja patiesi un no sirds mīli savu otru pusīti, tad nekad, nekādos apstākļos un nekādā gadījumā pat necentīsies skatīties uz cita pusi, kur nu vēl skūpstīties. Tādas lietas nenotiek nejauši. Ieteiktu aiziet no sava drauga un beigt, atvainojos, čakarēt cilvēku, kurš neko nenojauš par Tavām slēptajām vēlmēm, domām un sānsoļiem. Jā, varbūt beigu beigās paliksi viena, taču vazāt aiz deguna cilvēku ar kuru divus gadus būts attiecībās, ir vienkārši zemiski.
09.08.2015 18:20 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Eem, tu saproti, ko nozīmē "vienkārši forši pavadīt laiku" šādā kontekstā? :D Ne jau attiecības tev piedāvā, tāpēc arī ne aci nepamirkšķina uz to, ka tev ir draugs.
09.08.2015 18:36 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Hmmm...Varētu jau pateikt kā ir,bet nu..
Skaidri redzams,ka taureņus rada mašīna,nauda,māja utt. Kāpēc nekad nav stāsts par to,ka sēdēju kafūzī,sapazinos ar puisi.Viņš ir tik superīgs. Superīgākais Maximas kasieris...:D un tikai nevajag liet par drošības sajūtu,ģimenes nodrošināšanu... Tāpat sit cauri lētumu!:-P
09.08.2015 20:17 |

Reitings 91
Reģ: 16.08.2014
Ophelia pilnīgi pateica manas domas
09.08.2015 20:26 |

Reitings 31
Es domāju, ka ar savu tagadējo pusis pārtraukt attiecības var jebkurā momentā...

Reālistiski skatoties, vispairezāk būtu labāk iepazīt jauno puisi, ar viņu tikties un turpināt attiecības ar veco :-)
10.08.2015 23:30 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Tad vecais puisis tev būtu kā rezerves variants. Liels, publisks FUJ! Pati sabrauksi auzās un paliksi viena vēlāk. Pirms sāc veidot jaunas attiecības, izbeidz iepriekšējās!
10.08.2015 23:34 |

Reitings 136
Reģ: 07.12.2014
Ja viņam nebūtu labas dzīves vietas,mašīna un viss pārejais , vai tu viņu gribētu ?
10.08.2015 23:34 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Skaidrs ir viens - tu savu esošo puisi nemīli. Nākamajam draud tas pats, ja vien viņš tevi mīlēs.
10.08.2015 23:35 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Mjauka! :-P
10.08.2015 23:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits