Ahhh, manam vīram ir 3 draugi, kuri man mūždien rada galvassāpes, ja piesakās uz maltīti. Un kā par nelaimi, ir tā, ka ja brauc, tad visi 3 reizē :D
Viens neēd: jebkādu putna gaļu, gurķus, tomātus, piena produktus (izņemot govs piena sieru), jebkādus marinējumus, cukini, kabačus, jebko, kas ir ticis sildīts otro reizi, kafiju, tējas, sīpolus, burkānus.
Otrs neēd: cūkgaļu, riekstus, lielāko daļu dārzeņu un augļu, nedzer neko citu kā tikai Cola Light vai Cola Zero (t).
Trešais neēd: jebko, kur ir nedaudz taukumiņš, saldumus (jebko, kas satur cukuru) arī ēd tikai līdz plkt. 13:00 (ja pareizi atceros).
Un tā arī ir, ka visus trīs mammītes ir nu tāaaaaa izlutinājušas. Reiz, kad satikāmies visi ar savām otrajām pusītēm kopā restorānā, vīrs mani pabakstīja, lai paskatos, ka vienu no draugiem pat draudzene bija sākusi apkalpot. Viņai bija jālokās līdz viņa šķīvim, lai ar nazi nogrieztu to, kas kungam nepatīk. Beigu beigās viņa vēl sagrieza gaļu gabaliņos u.c. lielākus gabalus, lai var uzreiz mutē likt bez liekas piepūles! :-/ Es biju uz dibena ar atvērtu muti palikusi :-D:-D:-D