Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Smēķēšana un ēšana.

Reitings 50
Reģ: 20.06.2015
Esmu smēķētāja ar samērā augstu stāžu. Iet 5 gads, katru dienu smēķēju pa pus paciņai dienā. Taisos atmest, bet brīnos par savu organismu - visur tiek skandināts , ka atmetot smēķēšanu gribēsies ēst, strauji pieaugs svars, ļōōōti strauji palielināsies ēstgriba. Man viss ir pretēji - ja es smēķēju, pēc smēķēšanas tiek norīts pus ledusskapis sākot ar bulciņām un beidzot ar visu treknāko. Kad nesmēķēju, nevaru pilnīgi neko dabūt iekšā. Vienu dienu, kad nolēmu smēķēt tikai vakarā, visu dienu izturēju bez ēšanas, jo pretīgi bija pat skatīties uz ēdienu. Kad uzsmēķēju, tad sākās lielā ēšana. Tas vispār ir normāli? Kāpēc man viss ir pretēji? Kad atmetīšu, laikam varēšu neuztrakties par svaru. :-D
27.07.2015 01:19 |

Reitings 10112
Reģ: 19.11.2014
Varbūt pārstāj pīpēt zaļo un pārej uz parastajām cigaretēm? :-|
27.07.2015 01:23 |

Reitings 50
Reģ: 20.06.2015
Es smēķēju parastās cigaretes, tavai zināšanai.
27.07.2015 01:25 |

Reitings 10112
Reģ: 19.11.2014
Nu, tad tavai zināšanai es domāju, ka tas nav normāli! :D
Kad es smēķēju, tad ēšanas paradumi neiespaidoja smēķēšanu un smēķēšana neiespaidoja ēšanas paradumus. Tā kā nez ko tu tur pīpē un kāpēc ar tevi tā notiek.
Vienīgi biju dzirdējusi, ka citiem smēķētājiem cigarete palīdz mazināt izsalkumu, bet es savukārt iepīpēt nevarēju kamēr nebiju ko uzkodusi.
27.07.2015 01:30 |

Reitings 205
Reģ: 20.02.2015
Es pati agrāk dienā izsmēķēju aptuveni 6-8 cigaretes. Nu jau būs pusgads kā smēķēšanas apjomu mazināju - tagad izsmēķēju tikai vienu, divas cigaretes dienā un reizēm ir pat tādas dienas, kad negribas smēķēt vispār (ballītēs gan, diemžēl, sanāk izsmēķēt uz pusi vairāk). Pati brīnos par to, jo dzīvē tolaik bija ļoti liels stresa daudzums, taču smēķēt gribējās arvien retāk. Ēšanas paradumus tas ietekmēja tikai pirmajā mēnesī, kad patiešām sāku ēst vairāk kārumus smēķēšanas vietā. Tagad gan, līdzīgi kā Tev, ikdienā ēst vispār negribas, ja salīdzina ar laiku, kad smēķēju vairāk un biežāk... Kā to izskaidrot... nemācēšu teikt.
27.07.2015 01:37 |

Reitings 128
Reģ: 29.01.2009
Nu priecājies, ka nepalielinās apetīte nesmēķējot. Tikai tas ka neēd visu dienu arī nav labi.
29.07.2015 00:52 |

10 gadi
Reitings 3556
Reģ: 13.03.2013
Šis tiešām izklausās pēc zālītes, jo tad parasti uznāk izrīšanas kāre, pat ēst negribētājam parādās apetīte :D
Parasti, cik dzirdēts viss ir tieši otrādi.
29.07.2015 01:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits