Mums tas pats...un kalendārā krustiņus arī nevilku, tā kā nezinu :-P sākumā draudzība, pēc tam randiņi un tad jau pāris...nebija nekādas "vai tu būsi mana meitene?" utt epizodes :-D
Man līdzīgi kā lapsīgajai - pirmo mēnesi vēl bija kaut kā tā nesaprotami, jo neko negribēju, bet viņš jau no pirmās tikšanās zināja, ka būs. Vārdiskas vienošanās nebija, pēc mēneša, kopš pirmās tikšanās, man parādījās viņa dzīvokļa atslēgas, vēl mēnesi vēlāk es jau biju pārvākusies ar visu kaķi :D
Kad pirmo reizi pabučojāmies, tad arī bijām pāris. Jo pēc tam piedāvāja no rīta aizvest uz skolu un uzņemties citas rūpes :D
Mums laikam bija jau divi randiņi un trešajā bučojāmies, bet nu pirms tam bijām parasti draugi, kopā mācījāmies skolā :D
Sākot no pirmās satikšanās, turpinājām tikties katru dienu,tāpēc kā pāris jutāmies jau diezgan ātri, bet speciāli nesarunājām: "nu tā,no šodienas tagad esam pāris."
Mēs jau no pirmās tikšanās dienas bijām diezgan nešķirami, attiecīgi tas viss bija pašsaprotami un nekādi skaidrojumi par mūsu statusu pat nebija nepieciešami.
Dienas neskaitīju, bet tas notika 3 (ja nemaldos) randiņā, kad pirmo reizi skūpstījāmies. Protams, tajā brīdī arī nenorunājām, ka nu lūk, svinīgi paziņojam viens otram, ka piekrītam būt pāris :D vnk no tā brīža abi sapratām, ka viss, ir, ir, ir (l)
Apm.pēc 5randiņiem saprotu ir mans cilvēks vai nav. Nerīkojas impulsīvi un pavēroju kā izturas,cik liela interese ir vienam pret otru, vai ir interesanti kopā, vai ir "magnētiņš". Nav tā,kad aizeju uz pirmo randiņu -hops, būs manējais
Nu mums bija tā, ka bijām jau vairākus gadus draugi, abi jutām un zinājām dažas pēdējās reizes, ko tusējāmies kopā, ka kaut kas izmainījies draudzībā.
Tad vienā dienā uzacināja mani uz restorānu, vakars ievilkās uz nakti, nakts uz nākamo dienu - šaubu par to, ka IR, nebija no tā mirkļa, kad izkāpu no transporta un viņš mani gaidīja pieturā vēl pirms iešanas uz restorānu.