Guļu zem segas pie datora, klausos Fink un totāli neko negribās darīt. Pat īsti nebūtu pretenzijas, ja rītdien jau būtu pirmdiena, jo ārpus darba kaut ko slinkums darīt. Nebūtu darbs tik tālu, aizietu rītā pastrādāt :D
Bija ieplānots ar pazīstamo pavadīt šo vakaru, bet kaut kā nesapratāmies. Šis to, ka negribu kopā mājās sēdēt uztvēra, ka nevēlos vispār neko, lai gan es ļoti labprāt būtu ārpus mājas izlīdusi pavizināties..
Mūsmājās visi jau čuč, kamēr es lēnām čubinos ar saviem DIY projektiņiem... Kā vienmēr ieceres lielākas par varēšanu, bet tik viegli vēl nepadošos. |-)
Par ēdieniem un dzērieniem te neko nelasīšu, es visu dienu izsalkusi! :D
Esmu atpakaļ no pastaigas, nu ļoti jauki patīkami vēss, aizgāju līdz omnivai, nosūtīju paciņu, tad caur centru uz mājām, stunda apmēram sanāca, nu labi, tagad domāju, ko skatīties :D
Šodien pērkot viskija pudeli piemājas veikalā īsi pirms 22:00 redzēju meiteni kura diezgan ātrā tempā paķēra kokteilīšus un devās uz kasi maksāt. Nez kapēc man pārņēma doma,ka viņa ir no šejienes :-D
Es šovakar vienu, kas man šķita no šejienes, redzēju Ķirsona burgeru ēstuvē... Lietotājvārdu nesaukšu, bet tieši ar tādu meiteni viņa man asociējas un viņa ir teikusi, ka ir no Purvciema :)
Nu nenormāli labs vakars ,visu dienu sportoju un vakarā ar mīļoto skatījāmies kkādu komēdiju (road trip) un čilojām ,un ēdām un ajjjjj ,stulbi ,ka rīt darbs (e)