Booohhh..tik drūms laiks.. Satinusies segā sēžu un domāju paskatīties kādu filmu. Iesakiet ko labu (tikai ne drāmas un romantikas).
Apkārt visādi pasākumi notiek bet es sēžu mājās-pat nezinu kāpēc. Un jā,puisis aizbrauca un pasākumu un nebūs mājās vēl ilgi. Ndemm..gariigaa nav..:-/
Pirku Ventspilī, Zvejnieksvētkos, bet darītava atrodas Talsu novadā. Zinu, ka Alfā in Molā arī pārdodas. Saldie, sarkanie man negaršoja, prasīju uz vietas, kurš visskābākais, iedeva pussaldo Pīlādzi, uz vietas izvēle nebija liela! Man ļoti patīk! Nav ne salds, ne skābs, pa vidam. Plūškoku un pieneņu arī garšoja! :)
wee, forši iet! Ir nenogurdināmi aktīvs, kaprīzs arī - garastāvoklis mainās ātri, te smejas, te jau atkal niķi. Vīrs saka, ka tas viņam no manis, es gan nepiekrītu :D
man griež aci :D vīns ir sauss, skābs ir etiķis ( nekas personīgs )
būs jaaizsauj uz Molu , gribu pagaršot :-D
līdz šim esmu garsojusi sabiles vīnus,man garšo ,ir ok:-)
Te vakar vai aizvakar kāda palaida pīli,ka šodien būs mēneša karstākā diena , es uzķēros !
Es arī!!! Aizbraucu uz laukiem sauļoties - noģērbos, ieeļļojos, apgūlos uz pleda un nosalu:D Labi, ka gaļiņu arī pagrillējām, vismaz pikniks izdevās!!!!
Šodiena mierīga, tā kā nakts nebija gulēta, no rīta ar draugu izgājām pastaigā un 12:00 jau saldi čučējām, nesen piecēlos, plānoju ko ieēst, palaidu draugu uz darbu, tā nu laikam, seriāli un filmas šonakt 8-):-D
wee, nav noteikts režīms. Ir vieglākas un grūtākas. Bet mēs jau esam pieraduši, ka neliekas traki, ja jāceļas kādreiz arī 5 reizes. Bet tas laikam tāpēc, ka zobi nāk.
Gangsters :D Es arī biju dzirdējusi, ka šī būs labākā nedēļas diena. Laikam uz rītdienu lielas cerības nav vērts likt.