Sveikas šajā vakarā!
Lūk ir pienācis tas moments kad gribas izstāstīt, kas ir uz sirds.
Kādu laiku atpakaļ veidoju diskusiju, ka nepatīk ka bijušās draudzenes mācas virsū manam draugam, ka esot tādas no kurām neatkratīties.... nu lūk, manam ir tāda...pāris mēnešu bija miers no viņas, tad vienu dienu viņam atnāca sms un tur bija vīrieša vārds, īsziņu nevēru, uz ekrāna bija rakstīts - nu tu vēl dzīvo vispār? jo laikam viņš viņai neatbild. (pats pateica ka tā ir viņa, tikai mainīja vārdu, lai es neredzētu un atkal nedusmotos) Bet šī neliekas mierā. Vakar par šo te sastrīdējāmies, pie tam sadusmoja ka nomainījis vārdu šai. Tad vēl viņam kopš mēneša ir jauns nr. es saku, kā viņa zina tavu nr. tā bija iespēja no viņas atkratīties ja ir jauns nr. nuu... viņa esot prasījusi, gribēja ar viņu kontaktēties...ajj kā man tas viss nepatīk, raudāju.
Tad pēc strīda uznāca jauns strīds par viņa bijušo labāko draudzeni, kuru -manis dēļ- viņš pazaudēja...nu ja viņa viņam raksta: es tevi negribu pazaudēt, tu man esi dārgs (nakts vidū), nu kā parastam draugam un nāk ciemos krauj viņam uz pleciem savas problēmas. Vienreiz man apnika, tik uzmācīga labākā draudzene.
Pietam dzīvojam kopā, plānojam visu kopā...kā tā var izdarīties, kāpēc nevar dzīvot bez šīm uzmācīgajām bābietēm.
negribu neko negatīvu dzirdēt, ka man tas būtu jāpieņem utt. pasakiet vienkārši kaut ko..pastāstiet savas pieredzes.