Kuru tas interesē?

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Šoreiz runa par draudzeni...

Viņa ļoti daudz izliek no sevis uz āru. Manuprāt, pārāk daudz... Visu laiku raksta un stāsta, kur iet un ko dara, ar ko kopā ir. Sūta bildītes no sērijas te es, restorānā, te es SPA, te man pielūdzējs puķes uzdāvināja, te es dzeru šampi. Selfijus no pielaikošanās kabīnēm, kuru kleitiņu man izvēlēties vai kuru lūpukrāsu. Screenhots no telefona ar savām sarakstēm ar pielūdzējiem, ko kurš teicis un atbildējis.

Man vienīgā doma tādās reizēs ir who the fuck cares?

Jā, es saprotu, ka tā ir draudzība un gribas padalīties, bet ne jau nu tik ļoti. Liekas, ka viņa visu laiku meklē kaut kādus apstiprinājumus, cik viņai forša dzīve. Kaut gan patiesībā mēs zinām, ka tā nav. Liekas, ka visu laiku lielās un grib, lai pasaku, jā, cik forši :)

Es arī vakar biju restorānā ar pielūdzēju, bet es viņai nesūtu salātu šķīvja bildes. Es izbaudu vakaru divvientulībā un saglabāju šīs emocijas sev. Man pat domas nav randiņa laikā vilkt ārā telefonu un kaut ko atskaitīties draudzenēm. Brīvdienās uz masāžu, sporta nodarbību, iepirkties - par to es vispār nestāstu, tā ir vienkārši ikdiena. Jā, es pastāstu, kā man iet attiecībās, bet ne jau pārsūtu konkrētas sarunas no skype. Manuprāt, tā ir intīma padarīšana.

Viņas gadījumā es par to visu būtu saņēmusi sīku un smalku reportāžu.

Protams, ne tikai mūsu privātajā sarakstē, arī Facebookā, Instagramā un visur citur liek lielīšanās bildes ar savu dzīvi. Man tas vienkārši jau ir ZB
08.07.2015 14:41 |

Reitings 366
Reģ: 15.04.2015
Man BIJA tāda draudzene kas darīja visu, lai es viņu pažēlotu ("Es esmu resna, man ir milzīgs deguns") vai arī ne pa tēmu stāstīja to, kādus komplimentus viņai citi izskaka apvienojot ar to, ko citi bija teikuši sliktu par mani. Sajūta bija draņķīga, kompleksi bija vairāk nekā vajag, bet tagad, kad nedraudzējamies, jūtos labāk nekā jebkad! No cilvēkiem, kas tev kaitina, nepatīk vai liek justies slikti vajag pēc iespējas ātrāk atbrīvoties, vairo tikai negatīvo enerģiju.:-P
08.07.2015 18:22 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Man tas vienkārši jau ir ZB

Un man ir ZB, ka Tu ņemies par otra cilvēka dzīvi... par lietām, par kurām nav jāņemas. Kāda gan Tev daļa gar to, ko viņa dara ar savu dzīvi? Lai dara ar savu dzīvi, ko grib.

Man, piemēram, arī ir draudzene, kuras rīcību bieži vien nesaprotu, bet tāpēc es te netaisu augšā diskusiju par viņu.

Hallo, man sāk šķist, ka Tu šo diskusiju izveidoji tikai tāpēc, lai reizi par visām reizēm arī pati izlielītos par savu dzīvi. Te, lūk, pierādījums: "Es arī vakar biju restorānā ar pielūdzēju; Brīvdienās uz masāžu, sporta nodarbību, iepirkties". Un, ja jau Tu būtu TIK klusa un diskrēta personība, kā liec noprast, tad pat to, kur vakar biji, ko darīji un ko dari brīvdienās, te nebūtu rakstījusi.

Un, ja jau Tev tik ļoti besī draudzene, tad kraties vaļā no viņas. Ko sēdi un gaudo kosmo forumā? Patīk ciest? Tas pēc tā izskatās...
08.07.2015 18:53 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Bet Tava draudzene gan tagad var justies LEPNA un POPULĀRA, jo TU par viņu RAKSTI kosmo forumā! Hahahahahaha. :D Visu cieņu viņai.
08.07.2015 18:59 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Ir cilvēki par kuriem mani tas interesē. Man patīk, ja cilvēkiem ir laba gaume un māk taisīt smukas bildītes.

Tas, kas man ļoti nepatīk ir "kriptiskās gaudas" FB - ak, dievs, viss ir slikti, fui, tiem, kas ir fake un kam mani vajag tikai, kad esmu laimīga, bet mani īstie draugi sapratīs un atbalstīs... Visādi murgaini ieraksti no šitās sērijas. Un, protams, neiztrūkstošā galvas glaudīšana komentāros :-P
08.07.2015 19:07 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Es īpaši nesekoju līdzi sociālo portālu dzīvei. Man pat reizēm šķiet, ka es pārāk maz zinu par cilvēkiem, notikumiem, nu tādiem attālākiem paziņām, ko nesatieku bieži, tīri vai žēl, ka bildes liek arvien retāk tajos pašos draugos.
Pati arī vairs neaizraujos ne ar bilžu likšanu, ne citām lietām, selfijus ar sevi un savām pusdienām nekad neesmu taisījusi un neviens man arī tādus nav sūtījis :D
Vispār es laikam esmu no citas paaudzes, tagadējiem aptuveni 30 gadniekiem tas nav aktuāli laikam, vismaz ne man pazīstamajiem :) Man šķiet, ka tas vairāk topā tagadējiem 20 gadniekiem.
08.07.2015 19:15 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Man senāk bija kontaktos viena ~40gadniece, bez attiecībām, bez bērniem, pieriebās ar laiciņu :-D Piemēram, "treneris teica, ka man ir seksīga mugura!" un pēc treniņa ieposto bildi ar muguru (tvīts pievienots treniņa laikā). Laikam vajadzēja apliecinājumu, ka vēl svaiga gaļa
Vai bilde ar kājām gaisā....no nūdistu pludmales Vecāķos, ar tekstiņu "Grand season openig" :-D:-D (un tas bija FB, dāma nopietnā uzņēmumā šeptē)
Neko prātīgāku par unfollow pogu neatradu.
08.07.2015 19:46 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man šīs savas dzīves atrādīšana fotogrāfijās facebook ir piegriezusies. . Goda vārds drīz jau sāks bildes ar vēmekļiem podā bildēt ar tekstiem "YAY RĪTA NELABUMS... ESMU STĀVOKLĪ...SUPRISE!!!".....

Vispār man nepatīk tās visas fotogrāfijas, atskaites app's par to kur es ēdu, kur es esu utt. Beigās kamēr atzīmēs ka esi klubā un tusē un vel fočenes iepostosi tikmēr zaglis to iečekos internetā un izzags dzīvokli tev tukšu :D
08.07.2015 19:54 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
... un tad viņas pielūdzējam rodas sajūta ka viss ko viņi dara notiek it kā stadiona vidū pie pilnām tribīnēm. Tribīnēs sēž visi tie, kuriem viņa sūta savu salātu foto. Te - viņš mani skūpsta, te mēs ieņemam bērnu ... Un tad pielūdzējs pasaka - man to nafig nevajag ... Atā!
08.07.2015 20:07 |

10 gadi
Reitings 403
Reģ: 30.08.2014
Mani arī kaitina pārmērīga publicēšanās sociālajos tīklos, bet nu esmu pieradusi, vienkārši dažu cilvēku profiliem tinu garām. Nesaprotu, kāpēc ik pēc minūtes vajag iečekoties citā vietā vai likt selfijus no visām ballītēm ar visiem cilvēkiem. :D
09.07.2015 00:12 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Labak neliekulo, nav vinja tev nekada draudzene. Katra zina es nespeju ieodmaties sadi runajam, rakstam par savu draudzeni.
Otrs, katrs cilveks ir savadaks, ir tadi kuri ir klusini, ir tadi, uz aru versti. Nu un? Parasti tadas lietas kaitina tos kuriem pasiem neiet. Ari man zinamas paris sadas uz aru veerstas personas, man netraucee kur nu vel sashust un publiski izrunaties
09.07.2015 21:02 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Ir pazīstami daudzi tādi cilvēki, kuri atspoguļo savu dzīvi 24/7. Tāpēc mazāk uzturos visos sociālajos tīklos. Nav sociālo tīklu, nav problēmu.
09.07.2015 21:10 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Jā, man arī ir draugi, kuri mīl postot visu pēc kārtas, bet, ja man negribās skatīties, tad vienkārši patinu tālāk. Nekādu problēmu.
Mani gan vēl joprojām izbrīna vienas draudzenes albums, kurā ir kaudze ar bērna bildēm un dažas ir no bērnu dārza tualetes, kurā sīkais sēž uz poda.. klāt pierakstīts apmēram tā "mūsu pirmā kaka dārziņa".. nu tiešām WTF. Un tur nav tikai viņas bērns, bet vēl pāris citi uz poda sēdošie mazie cilvēciņi.
09.07.2015 21:22 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man gan šķiet jocīgi, ka tie selfiji šķiet citiem traucējoši :)
Tā jau ir katra privāta darīšana, vēlme, cik daudz informāciju par sevi sniegt..
Man arī šķiet, ka nav jāzina pasaulei, kādā krāsā man ir apakšbikses. Tomēr labprāt ar draudzenēm sūtam viena otrai skaistās maltītes, padalāmies ar receptēm.. Šāda aktivitāte pat iepriecina :)
09.07.2015 21:27 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Man atkal kaitina cilvēki,kuri cepjas par tādām lietām. :-D
09.07.2015 21:28 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Mani vairāk kaitina nevajadzīga jaukšanās manā dzīvē un bakstīšana-bīdīšana-moralizēšana kā labāk dzīvot, kādu pozu seksā labāk ieņemt, kuras kurpes vilkt, ko vilkt mugurā utt... Grūti tādiem cilvēkiem saprast, ka man pašai arī ir galva uz pleciem, bet apvainoties par vienaldzību vai faktu noklusēšanu var vienmēr...

p.s. par tēmu - uzliec uz mirkli ignore un baudi savu dzīvi, lai viņa dara ko grib, kamēr netraucē Tev dzīvot :)
09.07.2015 21:31 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Ir draugi, par kuriem man patīk paskatīties, kas viņiem dzīvē jauns, gaumīgas bildes liek, nebesī. Ja man kāds besītu, tad darītu to pašu, ko ar draudziņiem, kas nemitīgi liek 10x dienā šēro reklāmas/konkursus/patversmju kaķu/suņu bildes, kur slimi dzīvnieki vai ievainoti, šito:
09.07.2015 21:38 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Tomēr labprāt ar draudzenēm sūtam viena otrai skaistās maltītes, padalāmies ar receptēm.. Šāda aktivitāte pat iepriecina

Man ir liidziiigi, neesmu socialajos tiiklos, bet caur whatsapp apmainamies ar bernu bildem, sutam bildes viena otrai lai palidz izveeleties, kuras dzinsas labaak, edienus, dabas skatus utt utt... Varbut, ja dzivotu Latvijaa un man buutu ar ko komunicet ikdienaa biezhaak, taa nedariitu, bet esmu prom un tie cilveeki, kuri man ir apkaart sheit ar vinjiem gluzhi kopiigas intereses nav...
09.07.2015 21:52 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Izskatās, ka autorei pašai viss nav 100% kārtībā ar pašvērtējumu un pašpietiekamību. :) Un plus vēl tam jauka ''draudzene''. Tiešām tik ļoti kremt, ka viņu vadā uz spa, restorāniem, dāvina ziedus un dzirda ar šampi? Es saprotu, ka var kaitināt, ja cilvēks soc tīklos izliek pārāk daudz un pārāk bieži, bet lai tik ļoti ceptos un vēl censtos sevi kaut kā mierināt (es taču arī uz spa eju, mani taču arī vadā uz restorānu!), bez maz sacenšoties un pastāvīgi salīdzinot sevi ar viņu... Nu bet priecājies par to, ka tev viss ir kārtībā un izturies pret viņu ar sapratni, ja reiz viņai dzīvē nav labi. Ja tava dzīve tevi patiešām apmierinātu un tu būtu laimīga, būtu kaut kā vienalga, kādas bildes viņa posto un cik daudz.

Galu galā, ja galīgi noriebjas - pastāv iespēja patīt tālāk vai vienkārši samazināt komunikāciju.

Es daudz vairāk par izrādīšanos nevaru paciest drausmīgo bilžu un video šērošanu fb. Nu kāpēc ir jāliek šausmīgs video par to, kā kaut kāds kucēns ir zaudējis kājas? Kāpēc jāposto asiņainas bildes ar nokautiem dzīvniekiem? Ja es vēlēšos to skatīties, tad pati atradīšu, cenšos pēc iespējas ātrāk pārtīt tālāk, kad ieraugu ko tādu, bet tik un tā... nu kāpēc jāliek citiem to redzēt?
09.07.2015 22:36 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Pilnīgi piekrītu bonecutie, it īpaši par pēdējo atkāpi!Nevajag tā darīt
09.07.2015 22:46 |

Reitings 205
Reģ: 20.02.2015
Arī pievienojos Bonecutie par pēdējo atkāpi, jo bieži sanācis redzēt kā draugi ieposto vai nu nokautu, mirušu dzīvnieku bildes vai nu slima, sakropļota bērna bildes, kurām klāt norādīti ziedojumu numuri vai maģiskais "katrs like nozīmē noziedotu eiro". Cenšos šādus postus ignorēt, jo nav patīkami to visu redzēt. Ja gribēšu redzēt kas notiek lopkautuvēs vai uzzināt kā palīdzēt slimiem bērniem, atradīšu šo informāciju citur, taču vai tādi sociālie tīkli kā facebook ir piemēroti neestētisku, pat nepatīkamu un reizēm pretīgu bilžu ievietošanai? Vismaz es uzskatu, ka nē. Tam domātas citas interneta vietnes.
09.07.2015 23:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits