V111RIETIS,- domā pirmajā randiņā sievieti (ja sievieti) uzcienāt/nopirkt abiem batoniņu kādu. :-D(t) Tādēļ arī noteikti, tik maz budžetiņš ir. :-D Savādāk visu naudu iztērēs viņa.:-D
Blanche, vai tad pirmajā randiņā nav labāks šokolādes batoniņš? Takš labāk un vērīgāk var paēst, kaut nedaudz, ja reiz tās finanses neļauj tā tērēties. :-D
cherry_girl, nav ko tur barot, neiet jau pastaigāties, lai tikai paēstu, mājās ir jāpaēd un tad tik uz randeu. Pietiks ar kādu našķīti, lai nedomā, ka pavisam skops.
man bija viens kavalieris,kas pirmajaa randinjaa izteereeja ap 15 000 :D nopietni. bet taapat beigaas neko nedabuja, takaa paarcensties arii nav labi, var panaakt preteejo efektu
Pirmajā randiņā it īpaši vasarā jau nav obligāti jāiet kaut kur ēst. Ir forši pastaigāties kaut kur, piemēram, pa Mežaparku. Karstā laikā man nepatīk, ka puķes dāvina, jo tās man visu laiku jātur rokās, traucē un vēl rezultātā novīst. Ja ir uzreiz, kur tās nolikt- jā, tad ir forši dāvināt puķes.
Protams, katrai jau domas savādākas par šo tēmu.
nu, tad bija pirms paaris gadiem itaalijaa. iepazinos ar vienu viirieti un vins nekadi nelikaas mieraa, aicinaaja tikties, tad nu aizgaaju un kaartigi pakjemmeeju veikalus :D pateicu paldies un aizbraucu atpakal uz viesniicu :D labi,ka naakamajaa dienaa bija jaabrauc maajaas,savaadaak nezinu kas buutu noticis, vins lkm nebija iipashi apmierinaats ar iznaakumu
a par ko jābrīnās? par 15000? pieņemu, ka tas vīrietis nebija ne latvietis, ne pats randiņš notika Latvijā :D pati ar esmu saskārusies ar tādiem kuri naudu mētā pa labi un pa kreisi, noteikti domājot, ka ja parādīs cik viņš ir bagāts, es automātiski iemīlēšos :D