Sveikas meitenes.
Sveiciens visām, kuras nesen nosvinējušas izlaidumu.
Arī es beidzu skolu un man tika piedāvāts braukt uz Grieķiju pastrādāt uz 4 mēnešiem. Uz 4, jo septembrī sākas tā sakot vēsāks laiks un tūristi vairāk uzturas bāros un tad ir lielākas iespējas vairāk nopelnīt. Es biju gandrīz vai ar mieru braukt, bet kad ieminējos draugam, viņš negribēja palaist mani prom uz tik ilgu laiku (un zinu, ka arī man būtu bijis grūti izturēt), otra lieta, ka neesmu nobeigusi tepat LV dažas lietas un nevaru tā visu pamest un braukt, lai gan ļoti gribētos.
Tāpēc veidoju šo tēmu, lai piedāvātu kādai braukt manā vietā. Brauciens nenotiek caur kaut kādu iekārtošanās firmu, bet draudzene jau vairākas vasaras ir braukājusi un tāpēc viņai ir sakari un uzreiz iespēja iekārtot darbā.
Tāpēc vēlos, lai atsaucās kāda meitene, kura būtu gatava šādai avantūrai un jau 1-2 nedēļu laikā būtu gatava braukt uz Grieķiju pastrādāt. Vēlams 4 mēnešus, bet noteikti var sarunāt arī mazāk. Lūdzu raksti vēstuli tikai tad, ja tiešām domā, ka esi gatava braukt! Vēstulē iedošu meitenes kontaktus ar kuru kopā brauktu un kura pastāstīs Tev visu sīkumos par šo iespēju.
Piedāvāju šo iespēju, jo negribu uzmest meiteni, kura jau bija gandrīz visu sarunājusi, tāpēc meklēju kādu savā vietā.
Vairāk neko nevaru pastāstīt, būs jāsazinās ar meiteni sīkākai informācijai! Gaidu vēstuli no nopietnas meitenes, kura būtu gatava braucienam jau tuvākajā laikā! :)