Althea @ 29.06.2015 11:56Ļoti maz atsauksmju par šo ārstu atrasts. Ir kāda, kas var padalīties ar atsauksmēm? Sejas plastika.
SantaC @ 12.03.2025 12:43Es noteikti Latvijā sejas plastisko operāciju netaisītu. Padomājiet, cik mazs tur ir tirgus un cik daudz (vai maz) reālas pieredzes šiem ķirurgiem var būt šāda veida operācijās. Protams, tas nenozīmē, ka obligāti jālido uz Turciju, bet es tomēr izvēlētos vietu, kur speciālistiem ir lielāka prakse un plašāka pacientu bāze. Turcija ir otra galējība - konveijers.
SantaC @ 12.03.2025 12:43Es noteikti Latvijā sejas plastisko operāciju netaisītu. Padomājiet, cik mazs tur ir tirgus un cik daudz (vai maz) reālas pieredzes šiem ķirurgiem var būt šāda veida operācijās. Protams, tas nenozīmē, ka obligāti jālido uz Turciju, bet es tomēr izvēlētos vietu, kur speciālistiem ir lielāka prakse un plašāka pacientu bāze. Turcija ir otra galējība - konveijers.
Diabolus @ 12.03.2025 22:09
Vai tu esi kādreiz dzirdējusi frāzi “medicīnas tūrisms”
Rora @ 12.03.2025 22:37
Esmu, esmu. Par nožēlu pārāk bieži. Tikai koriģēsim - medicīnas "tūrisms" ir jēdziens par to, ka "tur - citur, ir lētāk". Ļoti populāri šobrīd ir doties "medicīnas tūrismā" uz Turciju. Nu jau arī - uz Lietuvu un Poliju. Trakākajiem - uz BY. Un pēc tam šie pacienti nokļūst pie mums. Diemžēl pārāk bieži, lai neatcerētos atkal un atkal par "tūristiem", kuri pēc tam vairs negrib braukt tur, kur viņiem to "kaut ko izdarīja", bet grib, lai "glābj šeit". Un kāpēc? Saprotu tos ārstus, kas atsaka šādiem pacientiem.
Vilciņš @ 12.03.2025 06:30Katram savs speciālists.
No sakuma jāaiziet iepazīties konsultācijā.
Es personīgi nepazīstu un nezinu tādu T.Krūmiņu.
Citi ir stāvā sajūsma par Rodki, man atkal pašai personīgi pieredze , tikai ne pie viņas!
Citiem patīk Feldmanis, man nepatik viņa darbi.
Katram speciālistam savi klienti, un katram klientam savs istais speciālists. ?