Esmu greizsirdīga, nu nenormāli

10 gadi
Reitings 147
Reģ: 04.07.2013
Sveikas!
Man ir viena sasāpējusi problēma. Nav ne jausmas kā ar to cīnīties. Uzsāku beidzot pēc seniem laikiem attiecības, viss it kā kārtībā, bet draugos ir tāda aplikācija satiecmani.lv. Mans puisis tur sēž. Caurām dienām, pat darba laikā. Es speciāli uztaisīju vienu fake profilu un kopējā čatā stalkoju. Neko labu neesmu redzējusi - spieto meitenes apkārt, bazaru taisa ar visām iespējamajām sievietēm tur.
Kad satiekamies, viņš parāda, ka privātajās sarakstēs nekā nav un saka, ka viņam esot atkarība no tā čata un nevienu nemeklējot. Mani māc šaubas, ka meklē gan.
Katru dienu vienkārši brūku virsū par to, taisu scēnas, jo pēc dabas esmu temperamentīga, kur nu vēl, ja rodās neuzticība. Tad iet vaļā gandrīz kā 3 pasaules karš. Un visas tās sievietes no tā čata ir viņam draugos. Es prasīju kāpēc, viņš teica ''nezinu, man viņas netraucē un pajebaķ viņas''
Es nevaru uzticēties, jo iepriekšējie vīrieši ir mani situši, krāpuši, melojuši un izmantojuši.
Es saprotu, ka tādā veidā viņu pazaudēšu, jo scēnas ir katru dienu un vēl vairākas reizes dienā. Bet kā lai uzticos pēc tādas sāpīgas pieredzes?
Biju gatava uzlauzt pat draugiem.lv profilu, bet nemāku to izdarīt.
27.06.2015 00:51 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
nu, ja kungs uztver savu sievieti nopietni un viņš negrib, lai viņa sāk līdzīgi uzvesties-uztvers domu un pārstās. ja pateiks ok- nu tad viņam ir pofig vispārīgi uz šo attiecību tālāko norisi
27.06.2015 21:48 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
jāsaka, ka pašsaprotami jau ir tas, ka vīrietis, kuram ir svarīgas attiecības nekādā gadījumā negribētu pieļaut, ka viņa sieviete pavelkas uz kādu citu, attiecīgi-neatļaut nonākt tādā situācijā, ka viņa varētu uz kādu citu pavilkties.
27.06.2015 21:52 |

Reitings 178
Reģ: 04.02.2013
Meitene, nu kam tev tāds? Kam vajadzīgas neveselīgas attiecības (kādas ir tavējās)? Ej no viņa prom un neatskaties. No sākuma būs grūti, bet vēlāk būs vieglāk. Labāk tā nekā visu laiku grūti. Nedomāju, ka šobrīd esi laimīga. Ikviens ir pelnījis būt laimīgs un zini, neviens cits izņemot tevi pašu tevi nedarīs laimīgu, dari kā pašai ir labāk, liec sevi pirmajā vietā, visvairāk jau par tiem, kas tevi neciena.

Jautājums tev - kāda ir jūsu ikdiena? Ir kopīgas intereses, nodarbes?
Neviens puisis, ja paša attiecībās viss ir super, neskries sarakstīties ar citām!!!
27.06.2015 22:09 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Šāda tipa cilvēkus neizmainīsi. Viņam tas liekas normāli, Tev nē. Jums ir dažādi uzskati par attiecībām. Pamēģini pati rīkoties kā viņš un pavēro reakciju. Bet idejiski saku, ka nav vērts, dzīve turpinās arī pec šķiršanās un kā vēl turpinās :) Viss uz labu! ;) Cieni sevi un citi Tevi cienīs! ;)
27.06.2015 22:22 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Es netērētu laiku uz tādu, jo attieksme pierāda to, ka esi pagaidu variants. Ja vīrietis uzskatītu Tevi par īsto, tad pat neiedomātos vēl tādos čatos sēdēt.
28.06.2015 10:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits