Pārdomu brīdis-apņemšanās. :)

Reitings 325
Reģ: 27.10.2014
Sveiki man ir 13 gadi, bet es esmu atklājusi to ka es esmu pārāk nedraudzīga, un ka nedaudz garlaicīga. Bet es esmu gatava mainīties kaut no rītdienas, bet sākt kā teikt no jauna, kļūt draudzīgai, un foršai, jautrai.
Pagaidām, kad ar kādu satiekos es esmu tāda klusa, nedraudzīga, neko negribās darīt. Bet tā man girbās būt draudzīgai. Vai varat ieteikt kā man arī savā klasē (kad atsāksies skola) būt draudzīgai? Un protams, kad es ar kādu savu vienaudzi (meitenēm domāju) būt draudzīgai , kā izpaust ? Kā nebūt no tām klusajām un tā?
Ko darīt?
Jo dēļ šīs nedraudzīguma man ir ļoti maz draudzeņu, jo daudzi neveelas ar mani draudzēties, tādēļ , ka es pati neesmu draudziga. Bet kamer es vel esmu saja vecuma, velos to labot. :( Bet nezinu kā. :(

Lūdzu nenosodiet, ka redz man ir 13 gadi, ko es seit daru, u.t.t. Es jums prasu reālus padomus. Tiešām esmu gatava mainīties, un būt foršs cilvēks, ar kur ir interisanti, un prieks draudzēties.
15.06.2015 20:16 |

Reitings 325
Reģ: 27.10.2014
teika_spolite, Mīļšš paldies. :)
17.06.2015 16:14 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Ne visi ir draudzīgi un ne visiem skolā būs liels draugu bars , varbūt 1 vai 2 draugi ,bet labi...
17.06.2015 16:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits