Pārdomas

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Šodien tā prātoju, cik tomēr vientuļa man dzīve.Ar draugu jau gandrīz 5 gadus kopā dzīvojam, tomēr ir brīži, ka nejūtu viņu sev blakām. Īsti nav kad parunāt, abi strādājam,es līdz 17.00 ,draugs līdz 20.00. Pārnāku no darba ,piekopju dzīvokli, izdaru vēl šādus tādus darbiņus(izmazgaju drēbes, izgludinu ko vajaga gludināt). Pagatavoju ēst ko uz vakariņām paēst un lai ir ko draugam uz darbu līdz panemt. Bet ,tā rutīna , ir brīži kad gribas raudāt. Darba būdami īsti parunāt nesanāk, jo nav laika ne man, ne draugam. Kad vakarā esam kopā, draugs ir ļoti pārguris, un vēl pēc vakariņām skrien tālāk strādāt, raksta atskaites, ieracies papīros, datorā. Es atkal savos darbos, sakārtoju virtuvi pēc vakariņām. Pati sāku gatavoties uz gulēt iešanu(kosmetikas noņemšana, duša, sejas krēmi un tā tālāk . Ap pusē 1 nakti draugs nāk tikai gulēt, bet abi ceļamies 6 no rīta augšā, protams īsti no rīta runāties ar negribas, jo jātaisās uz darbu. Parasti draugs ar mašīnu aizved uz darbu, bet tas ir 5 minūšu brauciens no mājām, pa to laiku nav pat vērts ko sākt runāt.
Pat īsti nezinu kamdel šo visu te stāstu. Varbūt kāda tā arī jūtas. Fiziski nejūtos pamesta, vairāk morāli. Brīvdienas arī skaidām pa darīšanām. Pat neatceros kad tā īsti kārtīgi parunājām. :'-( . Skumīgi arī tas, ka šogad vasarā draugam atvaļinājums nebūs, jo viņš februārī sāka strādāt Jaunā darbā. Takā to izbaudīt arī mums nebūs lemts. :'-(
Jūs brīžiem tā nejutaties?
09.06.2015 19:29 |

Reitings 165
Reģ: 22.10.2014
Nu domāju par dzīvokli, bet var arī mašīnu
Pati ar draugu esmu berzusi mašīnas sēdekļus..:-D galvenais, ka kopā un vēl izrunājamies (l)
09.06.2015 20:06 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Tad es tava vieta palkdzetu vinam iztirit kaut salonu. Ietu atrak. Tu butu nodarbinataka un nestavetu mala un negaiditu ar domu-kaut atrak vinsh pabeigtu. No rita piecelies 15 min atrak un nebus ta,'ka viena roka kafija, otra roka tusha, bet kajas pirkstos vel turi maiziti. Atceries, oa tikai tu pati nosaki savu dzivi un laiku, kam tu ko velti. Bet, ja tu esi pedante, kurai to vien vajag ka 7 dienas nedela tirit dzivokli, tad nesudzies un neraudi, ka esi piekususi.
09.06.2015 20:06 |

Reitings 3450
Šovakar paņēmsu un aprunāšos ar draugu. :-)
09.06.2015 20:19 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
tieshaam- ja cilveeki diendienaa ir darbaa liidz pasham vakaram....kaa ir jaadziivo,lai katru dienu buutu jaatiira maaja?
esam kopaa 5 gadus,nu jau ar pusi..draugs straadaa arii briivdienaas, reizeem mainju darbs-naktii,treninji,sacensiibas...man darbs,savas gjelas....bet vienmeer esam visu izrunaajuahi un esam visu paspeejushi.
taa ir vai nu gribeeshana, vai negribeeshana.
ja tev taa ir taada saape- vienu lieku reizi neizberz maaju,bet apseedies un velti sho laiku otram.
09.06.2015 20:26 |

Reitings 3450
Meitenes paldies, palasīju komentārus, viedokļus, sapratu ka jums savā ziņā ir taisnība. Nav jau netīrs dzīvoklis, bet man tā ir mācīts, ka sievietei ir jātīra māja, mamma ar katru dienu bērnībā, rosījās pa māju. Un reizēm domāju, ka draugs domās ka esmu nesaimnieciska.
09.06.2015 20:42 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man patīk iet gulēt kopā ar draugu vienā laikā... tas ir tāds foršs process abiem ieriktēties migā un pārmīt kādu jauku vārdu pirms čučēšanas :)
09.06.2015 20:46 |

Reitings 3450
Protams, ka es gatavoju,man ļoti patīk gatavot ēst. Un pa to draugs nesūdzas :-D. Ir brīži kad viņš saka, lai beidzu viņu tā lutināt. :-D
09.06.2015 20:54 |

Reitings 3450
Šovakar, pagatavoju pildītās paprikas, skābeņu zupiņu, un krāsnī ceptus banānus ar karameļu mērcīti un svaigām zemenēm.. Draugs ar nesen kā parādās mājās, tagad pa telefonu ar mammu runājas. Pabeigs sarunu, tad iešu palutināt ar vakariņām un aprunāšos.
Paldies jums meitenes. Arī tam kas bija skarbas savos izteikumos , tieši jūs likāt man padomāt, ka nav jāveltī laiks gridlupatai vai gludeklim ,bet sev, draugam. (e)(l)
09.06.2015 21:02 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Labu apetīti un lai viss izdodas!!! :) Sagribējās pildītus pipariņus.. :D
09.06.2015 21:04 |

Reitings 3450
Ziniet, taisnība jau ir, ja ir vēlēšanās var arī 5min sarunaties, bet vēlme jau ir tāda, ka gribas jau ilgāk papļāpāt. Bet, pateicoties jums meitenes, es padomāju, ka jāizmanto jebkurš mirklis.
Paldies vēlreiz visām, visām.
Jūs visas esat superīgas padomdevējas. (l)
Cormeum arī tev liels paldies. ;-)
09.06.2015 21:10 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es arī piekritīšu viedoklim, ka Jūs vienkārši negribat atrast laiku kopā būšanai. Var taču kopā tīrīt mašīnu, kopā tīrīt māju, ēdot vakariņas parunāties. Ja jau tev vakariņās ir trīs ēdieni, ko tu minēji, varat vakariņu laiku padarīt par īpašu rituālu, kad ne tikai ēdat, bet parunājaties par dienā notikušo un tamlīdzīgi, kaut vai uz to pusstundu, stundu izslēdzot visus telefonus un datorus. Izstāsti draugam, kā jūties un ka esošā situācija tevi nomāc.
Arī man ir bijis tā, ka abi strādājam bez maz divos darbos un viens otru ļoti maz redzam, bet pat tajā trakajā laikā mācējām viens otram izbrīvēt piektdienas vakarus, lai aizietu uz teātri, kādu kafejnīcu u.tml. Nekur jau tas darbs, visdrīzāk, nepazudīs, ja pāris stundas novērsīsies un pievērsīsies otram.
09.06.2015 21:17 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Laika mums visiem ir tik, cik ir, tāpēc reizēm vajag izvērtēt, varbūt vienu nedēļas nogali neizberzt to māju, bet tā vietā saritināties blakus un paskatīties filmu vai iziet ārā, varbūt tā vietā, lai uztaisītu vakariņas ar trim ēdieniem, paēdat pelmeņus, bet pēc tam pasēdiet un parunājieties vai izejiet lēnā vakara pastaigā? Nevajag sevi pataisīt par mājkalpotāju! Tu pati saliec sev tās prioritātes - laiks ar vīrieti vai trīs veidu kotletes ik vakaru!

Mēs arī daudz strādājam, ļoti daudz. Ziemā, kad vīrietis mājās pārradās divos naktī un pēc tam astoņos no rīta gāja atkal prom, es tāpat naktī cēlos vismaz sapīpēt un drusku parunāties. Kaut vai piecas minūtes tās ir, bet vairāk nekā nekas.
09.06.2015 22:35 |

Reitings 3450
Sveikas meitenes, es paklausiju jūsu padomiem, kritikām. Un aizvakar pavadīju superīgu vakaru ar draugu. Arī viņš teica, ka ir ļoti priecīgs ,ka varējām mierīgi parunāties, pastaigāt. Protams sākumā teica, ka darba daudz, nav laika. Tad es pateicu, ka pēc tam būs vieglāk, jo galva būs izvēdināta:-D. Vakars bija jauks. Tik daudz ko bija vienam otram ko stāstīt (l). Un arī nekas briesmīgs nenotika ,ka nepaņēmu grīdu lupatu rokās :-D. Miegs nākamajā dienā tik forši nāca (l) . Šovakar ar domājam iet ap 11 vakarā pastaigāt:-)
12.06.2015 17:48 |

Reitings 165
Reģ: 22.10.2014
Prieks par Tevi! Tā turpināt!(l)(l)
12.06.2015 17:51 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es ar nesaprotu, kaapeec nevareetu sarunaaties piemeeram, kad vinjsh tiira mashiinu vai no riita? Mees biezji vien pljaapaajam, jokojam, aakstamies, kameer daraam sadziiviskus siikumus. Tas netraucee, gluzji otraadi - padara sadziivi interesantaaku. Ja es uzkopju virtuvi peec gatavoshanas, tad viirs seezj blakaam virtuvee un dara ko citu, piemeeram, labo elektroniku, paarbauda epastu un pa to laiku arii paarrunaajam daudz ko.
12.06.2015 17:58 |

Reitings 477
Reģ: 08.04.2015
Esmu par slinku lai izlasītu garās diskusijas. :(
12.06.2015 17:59 |

Reitings 477
Reģ: 08.04.2015
Es ar nesaprotu, kaapeec nevareetu sarunaaties piemeeram, kad vinjsh tiira mashiinu vai no riita?

+++

Apsēžoties viens otram pretī, runāšana ir tikai tad, ja esmu dusmīga. :D Pārējās sarunas, darot citus darbus.
12.06.2015 18:01 |

Reitings 3450
Sākumā, tik rāvos un rāvos, domāju ka, nu kā es tā,? Vajagot tak ēst pagatavot, drīz draugs būs, bet es neesmu neko izmazgājusi. Ieraudzīs ,padomās, ka neko nedaru. Izrunājos ar draugu, viņš pateica, ak tu mana mazā muļķīte :-P, manis pēc, tu vari vispār neko nedarīt, tik lai tu man esi. (e)
12.06.2015 18:03 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu eest gatavoshanu savas veseliibas deelj labaak neatmet. Mans labaakais draugs dienaas, kad nav daudz laika, ir cepshkraasns. 15 minuushu laikaa sagriezju visu ko vajag un tad kraasnii iekshaa. Turklaat variaacijas cepshkraasnii gatavotajiem eedieniem ir ntaas. Maajaas pieturos pie taa, ka ja kaut kas nopil, tad uzreiz saslauku, ja kaut ko lietoju, peec tam uzreiz nolieku vietaa. Iisaak sakot, var gan maaju novaakt, gan uztaisiit pienjemamas veseliigas vakarinjas stundas laikaa. Tad tev atliks gan laiks pashai sev, liidz draugs paarnaak, ne arii buusi tik ljoti paargurusi.
12.06.2015 18:09 |

Reitings 3450
Saprotat, tad visu laiku galvā doma, tā ātrāk jāgatavojas,nedrikst nokavēt:-D,bet ,no rīta forši papļāpājām, ko neizrunājam to pēc tam vakarā pārspriedam. Lai arī bijām nogurusi, toties patīkami nogurusi, ne kā parasti, ka besis un darīt neko negribas (t). Izrādās, ka viņš ar savu brāli sastrīdējies, un priecigs ,ka Varēja man visu izstāstit. Arī man vieglāk kļuva ap sirdi, kad pastāstīju kā jūtos,, kas man ir jauns un tā tālāk. :-)
12.06.2015 18:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits