Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vēlos iepazīties ar meiteni.

Reitings 269
Reģ: 17.05.2015
Darba grafiks joprojām saspringts un iepriekšējais sludinājums bija bez reāliem rezultātiem, tādēļ ielieku jaunu.

Meklēju meiteni no Rīgas.

Ar labu humora izjūtu, aApķērīgu, ar vispusīgām zināšanām dažādās dzīves jomās, plašu skatījumu uz lietām, brīvu domāšanu, apjomīgām krūtīm.

Pats ietilpstu minētajā vecuma grupā un daudzmaz atbilstu minētajām īpašībām. Vienīgi, brīvas man principā ir tikai nedēļas nogales, jo darba dienās (un dažreiz nogalēs) strādāju gan dienas, gan naktis. Nu vismaz pagaidām. Bet jā, komunikācija aktīvāka sanāktu tikai pa nedēļas nogalēm (tikšanāš utt, vismaz pagaidām)

Esmu sportisks, bet ne slaids, gara auguma puisis. Pīpētājiem (un pīpētājām) nē.
02.06.2015 20:53 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Es gan neuzskatu, ka ir baigi normāli ballēties 2x nedēļā (ja ar to saprot alkohola lietošanu un/vai klubus).
03.06.2015 01:33 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
andie- No taviem komentariem vienmer izstarojas tads naids, tadel rodas iespaids ka tev ir lieli kompleksi

Ou,ou, lēnāk par tiltu. Naids? Naids kur? Es un aizvainot visus? Nenāk ne prātā!
Nu bet, Rays, ko es tev TĀDU aizskarošu rakstīju ,ko? Es tevi nosaucu nepiedienīgā vārdā? Es tev klaji kaut ko aizvainojošu rakstīju?
Tu te visu laiku par kompleksiem runā, jāsāk man domāt, kuram tad tie kompleksi ir, man vai tev? Jo redzi, cilvēk, es tevi necentos aizvainot ,kā tu mani, es neprezumēju kaut ko savā galvā izdomātu, kā tu darīji , veltot man rindas "par smagiem kompleksiem", vienkārši tā.
03.06.2015 01:40 |

Reitings 524
Reģ: 09.04.2015
andie- Tiesaa teksta nee, bet ar majienu. Bet nu whatever, ka jau rakstiju man no ta ne silts, ne auksts, vienkarsi nesaprotu kadel tu vienkarsi nevareji uzreiz atbildet, bet censties ar majienu izradit kaut kadu nepamatotu nepatiku seit visem, bet nu tava darisana. Ja mums nesakrit viedokli, tas nenozime, ka kada viedoklis uzreiz ir nepareizs.
03.06.2015 02:04 |

10 gadi
Reitings 3559
Nu re, tiešā tekstā es to nerakstīju, atšķirībā no tevis,bet vai tur bija kāds "zemūdens akmens" ,nezinu ,diezvai. Un ,Rays, es nekur neesmu rakstījusi ,ka tavs viedoklis ir nepareizs, tika tāpēc ,ka mums ar tevi domu gājiens nesakrīt, tā ka tavs arguments šai daļā nav pamatots. A, tad tu vēlējies ,lai es tiešā tekstā tevi aizvainoju vai kā? Vai visus šejieniešus?Vienkārši es nesaprotu šo
vienkarsi nesaprotu kadel tu vienkarsi nevareji uzreiz atbildet, bet censties ar majienu izradit kaut kadu nepamatotu nepatiku seit visem,
03.06.2015 02:14 |

Reitings 524
andie- Kapec tu ta gribi piesarnot so diskusiju vislaik stridoties pretim? Es pateicu kaa manliekas normali. Tu uzreiz saki rakstit sarkastiskus komentarus, kas bija galigi nevieta un tadejadi paradiji savus kompleksus un piesarnoji so diskusiju. Kadel tu to dariji, es nesaprotu.

Rays, ai,es sliktā ,aizvainoju tevi, patiesi atvainojos,man tik ļoti žēl. Cik skumji. Tevi ,nabadziņu, te visas aizvaino, tagad arī es, man tik ļoti žēl ,ja tu zinātu.

vismaz, es nedomāju vienā virzienā ar tevi
03.06.2015 02:28 |

10 gadi
Reitings 3559
Pirmajā tekstā es tev atvainojos,vismaz, mēģināju varbūt hiperbolizēju -mazliet.
Otrajā tekstā es joprojām neredzu ,kur gan es būtu rakstījusi ,ka uzskatu ,ka tu domā nepareizi, es tik norādu ,ka es ar tevi nedomāju vienā virzienā, tas tavai zināšanai.
Bet tu mani visu laiku aizvaino tagad ,piemēram, atkal norādot uz tevis izdomātiem , man it kā piemītošiem kompleksiem, kurus tu pats uz savu galvu man piedēvē.
Es ar tevi nestrīdos, man vienkārši miegs nenāk ,tādēļ es atbildu tev. Bet vai tu mēģini strīdēties ar mani?
03.06.2015 02:35 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Runājot par ugunskuru un komentējot pirmo šīs tēmas komentāru... Būtu labāk pacēlis iepriekšējo tēmu :D
03.06.2015 02:38 |

Reitings 524
andie- Nemeginu ar tevi strideties, varbut parpratu tavus komentarus, soory.
03.06.2015 02:48 |

10 gadi
Reitings 3559
Labi, Rays, viss noskaidrots ,viss atrunāts. Man beidzot sāka nākt miegs, līdz ar to es pazūdu.
Jauku atlikušo nakts daļu.
03.06.2015 02:51 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Es nesaprotu kapeec te visu laiku valda uzskats, ka ja tu redz meedz iet uz klubiem un balleeties, tad esi stulba, tev nav hobiju, tu nemaacies, u.t.t.
03.06.2015 09:20 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
Nezinu vai tavos uzskatos man ir kuplas krutis vai nav,galigi po necentisos noskaidrot. Tas tavs straight forward man liekas aizskarosaks neka teiktais par kuplajam
03.06.2015 10:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits