Kosmētikas jaunumi Jūnijā 2015

10 gadi
Reitings 115
Reģ: 24.07.2014

Ko jaunu esam atklājušas?
01.06.2015 08:03 |

10 gadi
Reitings 335
Reģ: 10.03.2013

Man patīk, liekās, ka būs labs tonālais priekš vasaras. (l)

Es aizvien sāku iemīlēt vairāk Korejas kosmētiku.
06.06.2015 19:06 |

Reitings 448
Reģ: 06.06.2015
Es aizvien sāku iemīlēt vairāk Korejas kosmētiku.

Jā, arī man patīk Korejas kosmētikas sērija, ļoti forša. (l) Bet pagaidām, esmu vēl meklējumos priekš vēl labākas kosmētikas sev. :-)
06.06.2015 19:10 |

10 gadi
Reitings 335
Reģ: 10.03.2013
FashionBella,
Es arī vel meklēju labākos līdzekļus :) ļoti patīk dažādās viņu sejas maskas :)
06.06.2015 19:20 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015

Nosauļoju seju un uz ātru roku savajadzējās tumšāku tonālo, lai izlīdzinātu toni. Pasūtīju šo BB krēmu un esmu pārsteigta, cik patīkams tas ir. Klājas super viegli, sākumā liekas tumšs, bet pēc tam izlīdzinās un pielāgojas sejas tonim. Krēms skaitās matēts, bet satur neuzkrītošus spīdumiņus. Jālieto virs bagātīga sejas krēma, jo ir nedaudz sausinošs. Pilnīgi iespējams, ka pirkšu atkārtoti.
06.06.2015 22:51 |

Reitings 617
Reģ: 17.08.2014
Nopirku Clarisonic Mia 2

Lietoju no rīta un vakaros, pirmajā vakarā seja bija mazliet šoka stāvoklī no vibrācijām, no rīta jau bija pieradusi. Esmu apmierinata ar ierīci, āda bija svaigāka un mundrāka pēc lietošanas.
06.06.2015 23:05 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
khkh, man arī ļoti patīk Christian Faye ēnas (man ir tas pats tonis). Tiešām turas visas dienas garumā, bet vakarā var bez problēmām noņemt. Tiesa gan, es šablonus neizmantoju, jo tad liekas kaut kā par daudz un arī nesakrīt ar manu uzacu formu - manējās ir vairāk izliektas. Kuru no šabloniem tu izmanto? Es pamanīju, ka man divi ir pilnīgi vienādi, kaut arī virsū rakstīti citi nosaukumi.
06.06.2015 23:40 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Nekad vairs nepirkšu Stendera ēteriskās eļļas.. zināju, ka nav pat dabīgā, bet man to vajadzēja aromlampai, priekš smaržas.. taču nekādas smaržas no viņas nebija. No dabīgajām eļļām vienmēr izgaro patīkams aromāts, kas izplatās pa visu telpu, bet no šī krāma nekā.. lieki piebilst, ka arī nekam citam viņa noteikti neder.
07.06.2015 00:17 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014

Neesmu pirkusi shomeenes, bet man ir shii uzacu tusha. Prieksh manis pashaa laikaa, jo dodu priekshroku dabiskam make up un viegli ietoneetas uzacis ir pashaa laikaa.
Veel no Maybelline man ir shis uzacu ziimulis, kas tikai pavisam mazliet ietonee. Shos es izmantoju, ja uzaciis kaut kur paretinaajushaas, lai aizpildiitu robu. Lielas korekcijas ar shie liidzekliem nav iespeejamas, tie ir vairaak nelielas piekorigeeshanas liidzekli. Ne visiem piestaav un ne visiem patiik taisiit paaraak izkraasotas uzacis.
07.06.2015 02:24 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Elizabete, man kaut kā noveicās, un es lietoju šablonu thin, bet uz manis tas "thin" izskatās kā normālas uzacis, tikai bišķi pa garu, bet es ar vates kociņu piekoriģēju, citādi man ideāli :) Man jau arī tikai 8 matiņi ir uz katras uzacs :D, nav nekad bijusi forma, līdz ar to bez šablona īsti uzzīmēt tā, lai izskatītos perfekta nevis nevīžīga līnija, es nemaz nevaru :D Pietam, manuprāt, tad vajag labāku otu, nekā ir komplektā.
07.06.2015 07:26 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Es esmu iemīlējusies Catrice lūpenēs. Vienīgās, kas turās uz manām lūpām, mitrina un nesaiet baltā biezputrā lūpu kaktiņos. Mani pedējie ieguvumi:

un

08.06.2015 12:47 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Moon River, es tev ieteiktu pamainīt šriftu (vai krāsu?) rakstiem. Acis šķības paliek, baigi jāpiepūlās, lai varētu normāli lasīt :D
08.06.2015 15:04 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Iepriekšējā kaudzītē no Avon aizmirsu piebilst šo

Vēl neesmu mēģinājusi :-P
08.06.2015 15:08 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
un vēl

http://meitenespoguli.blogspot.co.uk/2015/06/elf-mineral-lipstick-and-mineral-blush.html

sugar, jāa? :D es zinu, ka uz dažādiem ekrāniem kaut kā savādāk izskatās :/ varbūt izmēru, nezinu. kad veikšu 'tehnisko dienu' ,paķimerēšos. ;-)
08.06.2015 15:54 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Pēdējais atklājums ir šis te nagu lakas noņēmējs:

Ļoti patīk! Iepriekš lietoju tāda paša tipa maybelline nagu lakas noņēmēju, bet šis liekas pat labāks. Noņem ātri, viegli un perfekti, kā arī neliels pārsteigums bija tas, ka, parastās riebīgās noņēmēju smakas vietā, no šī te pēc noņemšanas pirksti smaržo patīkami :D
Katrā ziņā, pie vates plāksnītēm un parastajiem noņēmējiem vairs nekad negribas atgriezties.
08.06.2015 20:03 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Mani maija beigās/ jūnija sākumā iepirktie labumi:

Sākšu ar to, ko pasūtīju no cocoocenter:

Avène micerālais ūdens jutīgai ādai. Pagaidam vēl nav izmēģināts. Patreiz lietoju vēl pēdējās piles Avène Cleanance sēriju micerālajam ūdenim. Tā n nolemu ņemt mēģināšanai ko maigāku.

Avène Cicalfate atjaunojošas krēms jutīgai ādai. Šis ir jau 3. iepakojums. Esmu ļoti apmierināta.

Avène Cleanance MAT matējošā emulsija. Lietoju 1 nedēļu. Esmu apmierināta ar to, ka sejas āda paliek matēta, BET tiklīdz mēģinu uzklāt kosmētiku, tā krēms rullējas nost. Lieki bilst, ka atkārtoti šo produktu nepirkšu.

Vichy tonika losjons jutīgai ādai. Vēl neesmu lietojusi.

Vichy Aqualia Thermal bagātīgi mitrinošs krēms dehidrētai sejas ādai. Veicu šī krēma pirkumu, jo iepriekš tiku pie testeriem. Fantastiski mitrināja un pabaroja sejas ādu. Uzsūcās ādā teicami.

Vichy Idealia Pro sejas ādas korektors. Šis ir jau trešais iepakojums, ko iegādājos. Jau pirmā iepakojuma lietošanas laikā manīju patiesi labas pārmaiņas sejas ādā laikā, kad cīnījos ar hormonālo akni.

Vichy Normaderm mitrinošs līdzeklis problemātiskai ādai. Vismaz manai ādai ir nedaudz līdzējis cīņā ar komedoniem.

Vichy Ideal Soleil paštonējošaispieniņš sejai un ķermenim. Patīk šis produkts, jo dod ļoti vieglu/ gaišu un dabīgu iedehuma efektu. Man pat gribētos dēvēt šo pieniņu par pakāpeniskā iedeguma veidošanas līdzekli, jo vismaz es kādu manāmāku rezultātu varēju redzēt tik pēc 2. uzklāšanas reizes. Patīk, ka šim pieniņam nav paštonējošo līdzekļu raksturīgā smaka arī pēc uzklāšanas.

Lierac anti-blemish līdzeklis cīņā ar adas nepilnībām. Kur es biju agrāk?!?!?! Līdzeklis ir vienreizējs! Vislabāk palīdz man cīņā pret pumpām, samazinot tām apsārtumu un izžāvējot. Vīram arī patīk :-D

Tad vēl varu padalīties ar to, ko man atdeva Madonna ar Ložmetēju:

Eucerin atjaunojošais pēdu krēms. Man patīk. Krēmam nepiemīt absoluti nekāda smarža. Iesūcas lieliski un nodrošina mīkstas pēdiņas ilgāku laika posmu.

Bioderma atjaunojošais roku krēms sausām rokām. Arī patīk šis produkts. Apdomāju iegādāties arī pati tiklīdz produkts izbeigsies. Krēmam piemīt gaisīga un svaiga smarža, iesūcas lieliski roku ādā, kā arī pilda savu funkciju un pabaro roku ādu.

Rene Futerer Paris Complexe 5 tonizējošs līdzeklis galvaskausam. Lietoju, bet īsti nezinu kādu rezultātu vajag gaidīt. Uz doto mirkli nekādas izmaiņas nejūtu/ neredzu :-D

Bioderma Atoderm Levres mitrinošais lūpu balzāms. Vasarai ļoti labs līdzeklis. Klājas lieliski, lūpas mitrina arī ļoti labi.

Padalīšos vēl ar to, ko iegādājos amazone.de un drugstore veikalos:

Tigi S-factor Smoothing Lusterizer. Pirms dažiem gadiem izmantoju šo līdzekli matu nogludināšanai un mirdzuma piešķiršanai. Nu esmu iegādājusies no jauna un noteikti izmantošu arī turpmāk. Pat vīra māte bija pamanījusi matu mirdzumu un izteica komplimentu :-)

Tigi S-factor Papaya Leave-in Moisture Spray. Maiem matiem ir ļoti nepieciešams izmantot kondicionieri/ masku pēc šampūna, citādāk mati pūkojas un tos nav iespejams izķemmēt. Tā nu ceļojuma laikā biju aizmirsusi paņemt matu kondicionieri, bet bija somiņā iemests šis līdzeklis. Sapūtu mitros matos. Lielisks līdzeklis!! Mati izžūstot bija gludi, viegli ķemmējami, mīksti. Smarža arī ir burvīga. Vīrs sajūsminājās par to, cik mati garšīgi smaržoja (l)

Batiste Dry Shampoo Floral & flirty blush. Par Batiste sausajiem šampūniem esmu sajūsmā. iegādājos jaunu smaržu šoreiz. Noteikti pie šīs arī pieturēšos turpmāk, kad būs pieejams veikalu plauktos.

Essence the gel nail polish . Nopirku, jo izlasīji tepat cosmo labu atsauksmi. Rītdien mēģināšu . Vēlos paspēlēties ar krāsām :)

blend-a-med 3D White Luxe, īsti nezinu, kāpēc paķēru šo zobupastu. :D parasti nelietoju blend-a-med zobu pastas. Par sliktu nenāks. Ja zobu pasta sniegs zobiem baltāku paskatu, tad tikai priecāšos :)
08.06.2015 21:03 |

Reitings 467
Reģ: 16.06.2014
Avon pasūtījums
09.06.2015 09:20 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Favel, ieraksti savu atsauksmi par Avene miceralo udeni, man vins it kaa patika, bet acis koda loti.
09.06.2015 09:35 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Es par Batisti sauso sampunun sajusma biju sakuma, bet tagad liekas, ka mati no vina netiraki paliek, isti jegu pust vairs neredzu.
09.06.2015 09:37 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Pasūtīju šos un esmu sajūamā:

Esmu sajūsmā un pievienojos labajām atsauksmēm. Man mati gaiši un smalki, bet šie līdzekļi ir tiiik forši (l)
10.06.2015 09:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits