Labvakar!
Tad nu tā, pēc ilgām un garām pārdomām esmu nolēmusi, ka vēlos atkal studēt. Jau tad, kad pēc vidusskolas gāju studēt, bija doma par studijām IT jomā, bet nobijos un nodomāju, ko tad nu es tur darīšu starp tiem visiem datortārpiem, diez vai kaut ko tā īsti iemācīšos un sapratīšu, negribējās būs viduvējībai tajā jomā, tādēļ nolēmu nemaz IT lauciņā savu kāju nespert.
Bet. Pagājuši ir daži gadi, viena izglītība ir kabatā un no septembra atkal vēlos studēt. Un nu vēlos iet uz IT. Bet ir doma pretendēt uz budžeta vietu. Tad nu man jautājums tām meitenēm, kuras studē vai ir studējušas IT un tikušas budžetā- kādi jums apmēram bija CE rezultāti un kādas atzīmes? Saprotu, ka katru gadu nāk cilvēki ar citādākām atzīmēm, līdz ar to tas, kas vienā gadā tiek budžetā, nākamajā jau varētu palikt aiz strīpas. Bet tomēr- aptuveni, es vēlos saprast, vai vispār varu pretendēt uz budžetu. It kā jau visur tikai skandina, ka IT daudz budžetu vietu, bet man kaut kā liekas, ka daudz arī uz turieni iet un tajās budžeta vietās ir jātiek.
Un nākamais jautājums- kuru skolu ieteiktu? Esmu nosliekusies par labu RTU, bet tuvāk mājām būtu LLU- kā diez ir, es tikai esmu iedomājusies, ka LLU šajā jomā nebūtu pareizā izvēle vai tā tiešā varētu būt?