Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nevaru dabūt to, ko gribu

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Gribētu padiskutēt par tādu attiecību lietu...

Vīrieti tādu, kādu es gribu, es īsti nevaru dabūt. Tādi vīrieši man vienkārši nepievērš uzmanību.
Uzmanību man pievērš tādi, kādi man nepatīk.

Tad nu vai ir vērts samazināt savus standartus un būt kopā ar tādu, kas tevi īsti nesaista, lai vienkārši būtu vīrietis, attiecības, jo laiks jau ir ģimenes veidošanai.
Vai arī gaidīt tomēr to, ko vēlos, un iespējams nesagaidīt un palikt vienai.
08.05.2015 14:05 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nedzivojot un negulot at diskusijas galveno varoni, mums arii Navy iisti tiesiibu no atseviskjaam fraazeem izdariit secinaajumus par to, CIO iedomiiga vai he iedomiiga, forsho viirieti pelniijusi vai he pelniijusi it Aurore.

Sorry par spellchekeri. Slinkums domaat, kaa aizvaakt.
09.05.2015 15:32 |

Reitings 161
Reģ: 23.07.2014
diez vai tā, kā viņi pazīst viens otru. Ja nu vienīgi nedzīvojat un neguļat trijatā

Tu uzreiz esi pieņēmusi, ka viņi ar šīm sievietēm ir gadiem ilgās attiecībās ja ne precēti, pazīst viens otru līdz dvēseles dziļumiem utt. Kādam noteikti tā ir, lielākajai daļai nav. Man neviens nav tik intīmi jāpazīst, ja tāpat zinu, ar ko šie vīrieši nodarbojas brīvajā laikā, cik bieži sievietes maina, ko par savām attiecībām saka u.tml.
09.05.2015 15:34 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
vai Tu pazīsti visus vīriešus no tā tipa, kādi patīk autorei, lai tik pārliecinoši spriestu?
Nepazīstu, bet, ja autore raksta, ka grib gudrus un harizmātiskus, tad ir pilnīgi nejēdzīgi tas, ka dažas pēkšņi sāk kritizēt, ka netiekot ņemts vērā, ka daļa pārtikušo vīriešu esot neizglītoti, ar zemu intelektu utt. Šajā konkrētajā diskusijā tie netiek pieminēti nevis tāpēc, ka visi pārtikušie tiktu uzskatīti par perfektiem, bet gan tāpēc, ka tieši autore meklē gandrīz perfektus.
Tad nafig pieminēt, ka ir arī dumiķi? Skaidrs taču, ka autori tie neinteresē.

Nedzivojot un negulot at diskusijas galveno varoni, mums arii Navy iisti tiesiibu no atseviskjaam fraazeem izdariit secinaajumus par to, CIO iedomiiga vai he iedomiiga, forsho viirieti pelniijusi vai he pelniijusi it Aurore.
Nevar izdarīt secinājumus par personību kopumā, bet par daļu - var gan. Un šī daļa atstāj iespaidu, kas padara saprotamāku, kādēļ lai vīrieši nemaz nevēlētos viņu iepazīt tuvāk.
09.05.2015 15:50 |

Reitings 4343
uzreiz esi pieņēmusi, ka viņi ar šīm sievietēm ir gadiem ilgās attiecībās ja ne precēti, pazīst viens otru līdz dvēseles dziļumiem
Nē. Tu esi pieņēmusi, ka es esmu pieņēmusi. Tu kļūdies.
Nav jāpazīst līdz dvēseles dziļumiem un jābūt ilgās attiecībās, lai par otru un viņa raksturu zinātu lietas, ko šis cilvēks plašākai publikai neizrāda.
09.05.2015 15:52 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Katram ir sava izpratne par to, kas ir gudrs un harizmatisks cilvēks. Ne mēs skaidri zinām autores prasības, ne tik labi visus vīriešus, lai tik pašpārliecināti spriestu :D
09.05.2015 15:57 |

Reitings 72
Reģ: 27.03.2015
Mani noverojumi 1)inteligentie turigie, tie ir studejusi, eksperti sava nozare it kopa ar izskatigam, bet dabiskam un neparspiletam sievietem , elegantam, 2) uzmetejiem shemotajiem, tadiem kam papins firmu uzdavinajis patik blondines ar matiem lidz dibenam, krutis uzpumpetas vismaz D size, lupas botox, isi svarki un liels dekolte
09.05.2015 16:06 |

Reitings 161
Nav jāpazīst līdz dvēseles dziļumiem un jābūt ilgās attiecībās, lai par otru un viņa raksturu zinātu lietas, ko šis cilvēks plašākai publikai neizrāda.

Tad ko tu šeit mēģini pierādīt? Ka vīrietis var pāriet pāri kaut 10 sievietēm gada laikā, un tas nozīmē tikai to, ka visās viņš ir atklājis man nezināmu dvēseles skaistumu un viņiem ir bijušas lieliskas attiecības? Labi, lai paliek tava versija, negribu iesaistīties bezjēdzīgās diskusijās.
09.05.2015 16:06 |

Reitings 4343
Katram ir sava izpratne par to, kas ir gudrs un harizmatisks cilvēks.
Ja kādam tā izpratne tiešām ir gudrs = neizglītots un ar zemu intelekta līmeni, tad esmu patiešām pārsteigta par... khm... kā lai pieklājīgi pasaka - par uzskatu dažādību.
Ak, pareizi, aizmirsu, cik liela daļa sieviešu vārdus lieto ļoti brīvi un ne pēc to patiesās nozīmes.
09.05.2015 16:12 |

Reitings 4343
ko tu šeit mēģini pierādīt? Ka vīrietis var pāriet pāri kaut 10 sievietēm gada laikā
Tas vīrietis tiešām atbilst tam aprakstam, ko diskusijas autore šeit minēja - kādu viņa vēlas? Patiešām, patiešām?
09.05.2015 16:13 |

Reitings 161
Tas vīrietis tiešām atbilst tam aprakstam, ko diskusijas autore šeit minēja - kādu viņa vēlas? Patiešām, patiešām?

Man patīk self-made men Gudri vīrieši, uzņēmēji, kuriem ir draivs, harizma. Labi situēti. Simpātiski, sportiski.

Hah, tavuprāt pārtikušiem, gudriem, simpātiskiem vīriešiem nav ne vienas nakts sakaru, ne īslaicīgu attiecību? ...welcome to reality.
09.05.2015 16:22 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Šādas tēmas mani, goda vārds, uzjautrina. It īpaši to sieviešu vēlme uzspiest savu vienīgo un patieso viedokli, noniecināt autori līdz ar zemi un likt viņai būt klusākai par kluso, jo nedrīkst sievietei būt pašpārliecinātai un ar sevi apmierinātai + vēlēties blakus puslīdz normālu vīrieti. Nē, nakaunība!

Pa lielam piekrītu cormeum un teokrātijai.

Autore, Tu vari samazināt savas prasības (kaut gan, liekot roku uz sirds, Tavās prasībās pret vīrieti neesmu saskatījusi neko pārdabisku un ārpus rāmjiem) gadījumā, ja zini, ka jutīsies labi, piekāpjoties un samazinot latiņu. Visādi citādi es piederu pie tām, kuras uzskata, ka labāk but vienai, nevis ar uzspiesto vīrieti tikai tāpēc, ka sievietei pieklājas būs precētai/ar vīrieti, lai neskaitītos lūzerei vai vecmeitai.
09.05.2015 16:37 |

Reitings 4343
tavuprāt pārtikušiem, gudriem, simpātiskiem vīriešiem nav ne vienas nakts sakaru, ne īslaicīgu attiecību? ...welcome to reality.
Varbūt beidz fantazēt par to, kas man šķietot vai nešķietot? Autore neinteresējās par vienas nakts sakaru, bet gan par attiecībām un ģimenes veidošanu! Tāpēc par to arī es izsakos. Ja Tu sāc rakstīt par vienas nakts sakariem un nenopietnām attiecībām, tad Tu novirzies no tēmas.

P.S. Patiesi gudri vīrieši atrod pastāvīgas mīļākās, kam var uzticēties, ka tās nekādas ziepes nesavārīs. No gultas uz gultu lielākoties mētājas jaunieši vai ne pārāk gudri indivīdi. Protams, var būt izņēmumi, taču nedomāju vis, ka tas būtu kaut kāds standarts - ka teju vai visi gudrie, harizmātiskie, simpātiskie, sportiskie, labi situētie self-made uzņēmēji to vien darītu, kā tiktos ar pamuļķām, iekšēji tukšām cacām. Bullshit.
Ja tas tiek attiecināts uz vairumu gadījumu, tad, kā jau rakstīju sākumā, vai nu vīrieši nav nemaz tik gudri, vai arī (visticamāk, skaudības dēļ) tiek pārāk zemu novērtētas viņu partneres.
09.05.2015 16:40 |

Reitings 161
uzreiz esi pieņēmusi, ka viņi ar šīm sievietēm ir gadiem ilgās attiecībās ja ne precēti

Autore neinteresējās par vienas nakts sakaru, bet gan par attiecībām un ģimenes veidošanu! Tāpēc par to arī es izsakos. Ja Tu sāc rakstīt par vienas nakts sakariem un nenopietnām attiecībām, tad Tu novirzies no tēmas.

Skaidrs :D Ja es pieņemu, ka runājam par ilglaicīgām attiecībām, tad kļūdos, ja pieņemu, ka par īslaicīgām, tad atkal kļūdos :D

Patiesi gudri vīrieši atrod pastāvīgas mīļākās

Atvaino, bet kārtējā no tavām fantāzijām. Gudri vīrieši dara tā, ideālas sievietes dara tā, tas ir tā un tas atkal tā. Ļoti šaurs redzesloks.

nedomāju vis, ka tas būtu kaut kāds standarts - ka teju vai visi gudrie, harizmātiskie, simpātiskie, sportiskie, labi situētie self-made uzņēmēji to vien darītu, kā tiktos ar pamuļķām, iekšēji tukšām cacām. Bullshit.

Runa bija konkrēti par tiem, kuri ar viņām tiekas. Jā, no vīriešiem, kas ar viņām tiekas, tik tiešām visi ar viņām tiekas.
09.05.2015 17:13 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Mani noverojumi 1)inteligentie turigie, tie ir studejusi, eksperti sava nozare it kopa ar izskatigam, bet dabiskam un neparspiletam sievietem , elegantam, 2) uzmetejiem shemotajiem, tadiem kam papins firmu uzdavinajis patik blondines ar matiem lidz dibenam, krutis uzpumpetas vismaz D size, lupas botox, isi svarki un liels dekolte

+1
09.05.2015 21:01 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
kā šādai diskusijai var būt tik liels apjoms :-D murgs..
11.05.2015 08:24 |

Reitings 4
Reģ: 30.04.2015
nelasīju visu diskusiju, bet tikai gribēju pateikt par sākumā minētajiem programmētajiem, tā kā sanāk ar viņiem kopā strādāt.
Liela daļa programmētāju nopelna daudz vairāk par iesācējiem uzņēmējiem.. 1500-2000 un uz augšu ir tiešām vidēja programmētāja alga. tāpēc nevajadzētu skatīt vīru no cepures. Varbūt darbs aizņem viņiem pārak daudz laika un tāpēc, kad satiks normālu meiteni arī pamainīs savu izskatu, nopirks dārgu mašīnu u.t.t.
11.05.2015 11:55 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Varbūt darbs aizņem viņiem pārak daudz laika un tāpēc, kad satiks normālu meiteni....

...viņam uzreiz parādīsies daudz brīvā laika :)

Nevajag iesaistītis attiecībās ar cilvēku, kurš tev pa īstam patiktu tikai tad, ja izmainītu A, B, C un D. Nu nevajag.
11.05.2015 17:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits