diez vai tā, kā viņi pazīst viens otru. Ja nu vienīgi nedzīvojat un neguļat trijatā
vai Tu pazīsti visus vīriešus no tā tipa, kādi patīk autorei, lai tik pārliecinoši spriestu?Nepazīstu, bet, ja autore raksta, ka grib gudrus un harizmātiskus, tad ir pilnīgi nejēdzīgi tas, ka dažas pēkšņi sāk kritizēt, ka netiekot ņemts vērā, ka daļa pārtikušo vīriešu esot neizglītoti, ar zemu intelektu utt. Šajā konkrētajā diskusijā tie netiek pieminēti nevis tāpēc, ka visi pārtikušie tiktu uzskatīti par perfektiem, bet gan tāpēc, ka tieši autore meklē gandrīz perfektus.
Nedzivojot un negulot at diskusijas galveno varoni, mums arii Navy iisti tiesiibu no atseviskjaam fraazeem izdariit secinaajumus par to, CIO iedomiiga vai he iedomiiga, forsho viirieti pelniijusi vai he pelniijusi it Aurore.Nevar izdarīt secinājumus par personību kopumā, bet par daļu - var gan. Un šī daļa atstāj iespaidu, kas padara saprotamāku, kādēļ lai vīrieši nemaz nevēlētos viņu iepazīt tuvāk.
uzreiz esi pieņēmusi, ka viņi ar šīm sievietēm ir gadiem ilgās attiecībās ja ne precēti, pazīst viens otru līdz dvēseles dziļumiemNē. Tu esi pieņēmusi, ka es esmu pieņēmusi. Tu kļūdies.
Nē. Tu esi pieņēmusi, ka es esmu pieņēmusi. Tu kļūdies.
Nav jāpazīst līdz dvēseles dziļumiem un jābūt ilgās attiecībās, lai par otru un viņa raksturu zinātu lietas, ko šis cilvēks plašākai publikai neizrāda.
Katram ir sava izpratne par to, kas ir gudrs un harizmatisks cilvēks.Ja kādam tā izpratne tiešām ir gudrs = neizglītots un ar zemu intelekta līmeni, tad esmu patiešām pārsteigta par... khm... kā lai pieklājīgi pasaka - par uzskatu dažādību.

ko tu šeit mēģini pierādīt? Ka vīrietis var pāriet pāri kaut 10 sievietēm gada laikāTas vīrietis tiešām atbilst tam aprakstam, ko diskusijas autore šeit minēja - kādu viņa vēlas? Patiešām, patiešām?
Tas vīrietis tiešām atbilst tam aprakstam, ko diskusijas autore šeit minēja - kādu viņa vēlas? Patiešām, patiešām?
Man patīk self-made men Gudri vīrieši, uzņēmēji, kuriem ir draivs, harizma. Labi situēti. Simpātiski, sportiski.
tavuprāt pārtikušiem, gudriem, simpātiskiem vīriešiem nav ne vienas nakts sakaru, ne īslaicīgu attiecību? ...welcome to reality.Varbūt beidz fantazēt par to, kas man šķietot vai nešķietot? Autore neinteresējās par vienas nakts sakaru, bet gan par attiecībām un ģimenes veidošanu! Tāpēc par to arī es izsakos. Ja Tu sāc rakstīt par vienas nakts sakariem un nenopietnām attiecībām, tad Tu novirzies no tēmas.
uzreiz esi pieņēmusi, ka viņi ar šīm sievietēm ir gadiem ilgās attiecībās ja ne precēti
Nē. Tu esi pieņēmusi, ka es esmu pieņēmusi. Tu kļūdies.
Autore neinteresējās par vienas nakts sakaru, bet gan par attiecībām un ģimenes veidošanu! Tāpēc par to arī es izsakos. Ja Tu sāc rakstīt par vienas nakts sakariem un nenopietnām attiecībām, tad Tu novirzies no tēmas.
Patiesi gudri vīrieši atrod pastāvīgas mīļākās
nedomāju vis, ka tas būtu kaut kāds standarts - ka teju vai visi gudrie, harizmātiskie, simpātiskie, sportiskie, labi situētie self-made uzņēmēji to vien darītu, kā tiktos ar pamuļķām, iekšēji tukšām cacām. Bullshit.
Mani noverojumi 1)inteligentie turigie, tie ir studejusi, eksperti sava nozare it kopa ar izskatigam, bet dabiskam un neparspiletam sievietem , elegantam, 2) uzmetejiem shemotajiem, tadiem kam papins firmu uzdavinajis patik blondines ar matiem lidz dibenam, krutis uzpumpetas vismaz D size, lupas botox, isi svarki un liels dekolte
Varbūt darbs aizņem viņiem pārak daudz laika un tāpēc, kad satiks normālu meiteni....