Nevaru dabūt to, ko gribu

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Gribētu padiskutēt par tādu attiecību lietu...

Vīrieti tādu, kādu es gribu, es īsti nevaru dabūt. Tādi vīrieši man vienkārši nepievērš uzmanību.
Uzmanību man pievērš tādi, kādi man nepatīk.

Tad nu vai ir vērts samazināt savus standartus un būt kopā ar tādu, kas tevi īsti nesaista, lai vienkārši būtu vīrietis, attiecības, jo laiks jau ir ģimenes veidošanai.
Vai arī gaidīt tomēr to, ko vēlos, un iespējams nesagaidīt un palikt vienai.
08.05.2015 14:05 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Viena lieta ir uzrakstīt ''man nestāv'' anonīmā forumā.. vai arī tikpat sulīgi pasūdzēties labai draudzenei.. Cita lieta ir izteicienu izvēle citā sabiedrībā..
Ja esi pieradis tādas frāzes lietot, tad, visticamāk, drusku stresainākos apstākļos tās nāks ārā jebkurā sabiedrībā.

Ne visi biznesmeņi runās Raiņa dzejā Aspazijas vārdiem.. un to pašu nez vai sagaida no otrās pusītes.
Ne visi, bet autore jau grib tieši harizmātiskos. Ne jau parastos.

P.S. - arī pastiprinātā uzmanība no sievietēm liek domāt, ka autore, visticamāk, nav diez ko sievišķīga (ja jau daudzas nokļūdās un notur viņu par lesbieti).
09.05.2015 14:40 |

Reitings 72
Reģ: 27.03.2015
Par nolietojumu...nezinaju, ka dazas ta aizskaru, bet tas 28 gadnieces, kas vecuma no 18-25 pa klubiem visu jaunibu nodzivijusas alko dzerdamas un pipedamas ari izskatas savitusas. Tas, ka godigi dzivoja ari savos 28 gados labi izskatas.
09.05.2015 14:41 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Un ko darīt, ja meitene ar savu personību un izskatu dzīvo harmonijā?

Es, piemēram, sev patīku.. un man arī patīk, ja vīrietis ir uzņēmīgs un veiksmīgs dzīvē..
Vai tāpēc esmu slikts cilvēks, vai tāpēc neesmu pelnījusi būt laimīga? :)
09.05.2015 14:42 |

Reitings 16391
Tas, ka godigi dzivoja ari savos 28 gados labi izskatas.

Neaizmirsīsim par labajiem ''gēniem''.. arī tiem ir nozīme.
Turklāt citas tusētājas sevi restartē kosmetologa kabinetos un SPA kūrēs.. rezultāts pat var būt pārsteidzoši labs :D

Kaut gan, protams, neveselīgs dzīvesveids ilgtermiņā nav nekas jauks.. tam es piekrītu :)
09.05.2015 14:44 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
nevienam nav jabut idealam un idealu cilveeku nav. Katrs podins atro savu vaacinu kaadu dienu.
09.05.2015 14:45 |

Reitings 4343
ko darīt, ja meitene ar savu personību un izskatu dzīvo harmonijā?
Negaidīt, ka tāpēc vien, ka viņa patīk sev, viņai būtu jāpatīk arī tiem vīriešiem, ko iekāro.
Kā arī nenoniecināt citus (tās sievietes, kas ir tikušas pie tādiem vīriešiem, par kādiem pati tikai sapņo).
09.05.2015 14:51 |

Reitings 16391
Negaidīt, ka tāpēc vien, ka viņa patīk sev, viņai būtu jāpatīk arī tiem vīriešiem, ko iekāro.
Visiem jau patikt nav iespējams :)
09.05.2015 14:53 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Diezvai tiem self made staav uz nuugjiem.. prieksh kam vinjam taada kas briivdienas pavada bibliotekaa?
Maini sevi no nuugja uz forshu sievieti un gan jau tevi ieraudziis arii kads nebotaanikjis.
09.05.2015 14:55 |

Reitings 161
Reģ: 23.07.2014
Neviens nav iedomājies, ka varbūt autore nav satikto brīvo vīriešu tips? Jūs jau nezināt, ko tie vīrieši meklē. Viņai ir taisnība, ka cacām ir liels noiets, bet viņām ar tiem vīriešiem lielākoties nav tādas attiecības, kādas jūs varētu gribēt sev. Tas, ka vīrietis ir izvēlējies blondu cacu nenozīmē, ka noteikti viņa iekšēji ir ideāla sieviete, inteliģenta u.tml. Lasot šo tēmu rodas iespaids, ka par pārtikušiem vīriešiem daudzas domā kā par debesu eņģeļiem, kas izvēlēsies tikai to vislabāko un brīnišķīgāko, un viņu vērtējums ir bez maz vai dievišķo kanonu manifestācija. Un otrādi - tas, ka neviens pārticis vīrietis nav izvēlējies autori, uzreiz nenozīmē, ka viņa tātad ir neglīta, rupja, nesievišķīga, ar pretīgu raksturu, un kā nu vēl viņa šajā diskusijā ir tikusi saukta.
09.05.2015 14:55 |

Reitings 16391
Man radies iespaids, ka te daļa uzskata, ka visi turīgie vīrieši ir vienādi.. ar vienādām prasībām pret sievieti, bet esmu pārliecināta, ka tā gluži vis nav... :D :D
09.05.2015 14:58 |

Reitings 72
Reģ: 27.03.2015
Par biznesmeniem - ne jau visi baigi izglitoti un cite dzeju un vai vispar kadreiz to lasijusi. Daudzi biznesmeni gluzi preteji nauda ir, intelekta nav. Nereti vestures skolotajs krietni gudraks, labak mak runat sabiedriba utt. Biezi celtniecibas uznemejs ir bijusais celtnieks, kas strojka spaudijies un lamajies. Intelegentaki ir nevis biznesmeni (ipasnieki) bet gan uznemunu vaditaji (darbinieki augstaka vadiba). Un varbut tiem biznesmeniem, kas atri tikusi pie naudas bet intelekta nav patik tas tukspaurainad blondas cacas.
09.05.2015 15:02 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Par nolietojumu...nezinaju, ka dazas ta aizskaru, bet tas 28 gadnieces, kas vecuma no 18-25 pa klubiem visu jaunibu nodzivijusas alko dzerdamas un pipedamas ari izskatas savitusas. Tas, ka godigi dzivoja ari savos 28 gados labi izskatas.

Ak, kāds prieks, tad jau man vēl ir cerības - ne īsti alko ir lietots, ne tusēts, ne uz solārijiem iets. Un vēl gēni labi trāpījušies :D
Ir daudz visādu faktoru, kas izskatu var ietekmēt un var neietekmēt. kaut ko dalīt specifiskās vecuma grupās ir stulbi. Tikpat labi es par piemēru varu likt divas skolasbiedrenes, kuras jau 19 gados izskatījās savītušas un pēc 30 - solārijs un saule diendienā. Tas jau nenozīmē, ka visas tādas. Saprastu, ja runa būtu par atšķirību starp 18gadnieci un 35gadnieci, bet ne jau 18-25 un 26-29. Praktiski tas pats vecumposms, jaunība un skaistums. Arī 30-35 gados sieviete joprojām ir jauna, it sevišķi, ja sevi kopj.
09.05.2015 15:04 |

Reitings 4343
Lasot šo tēmu rodas iespaids, ka par pārtikušiem vīriešiem daudzas domā kā par debesu eņģeļiem, kas izvēlēsies tikai to vislabāko un brīnišķīgāko
Te nav runa par jebkādiem pārtikušiem vīriešiem - runa ir tieši par tādiem, kādus pati autore aprakstījusi kā sev patīkamus.
Kas ir vislabākais un visbrīnišķīgākais - katram savs.

Tas, ka vīrietis ir izvēlējies blondu cacu nenozīmē, ka noteikti viņa iekšēji ir ideāla sieviete, inteliģenta u.tml
Kā Tu zini, kādas tiem diviem cilvēkiem ir personīgās attiecības un privātā dzīve? Ne Tu to biznesmeni, ne viņa izvēlēto sievieti tik labi pazīsti, kā viņi paši viens otru, tāpēc nevari novērtēt, kas ir tas, kādēļ abi izvēlējušies būt kopā.

tas, ka neviens pārticis vīrietis nav izvēlējies autori, uzreiz nenozīmē, ka viņa tātad ir neglīta, rupja, nesievišķīga, ar pretīgu raksturu, un kā nu vēl viņa šajā diskusijā ir tikusi saukta.
Nē, bet veids, kā viņa izsakās, gan liek domāt, ka tāda ir.
09.05.2015 15:12 |

Reitings 161
Man radies iespaids, ka te daļa uzskata, ka visi turīgie vīrieši ir vienādi.. ar vienādām prasībām pret sievieti, bet esmu pārliecināta, ka tā gluži vis nav...

+++

Par biznesmeniem - ne jau visi baigi izglitoti un cite dzeju un vai vispar kadreiz to lasijusi. Daudzi biznesmeni gluzi preteji nauda ir, intelekta nav.

+++

Piemēram, iedomājieties Lembergu vai Šleseru gadus 30 atpakaļ un tad pasakiet autorei, ka viņai jābūt visskaistākajai un inteliģentākajai sievietei Latvijā, lai šādam ''ideālajam'' vīrietim vispār būtu vērts ar viņu tikties.
09.05.2015 15:13 |

Reitings 16391
Te nav runa par jebkādiem pārtikušiem vīriešiem - runa ir tieši par tādiem, kādus pati autore aprakstījusi kā sev patīkamus.

Bet nav jau akmenī kalts, ka pilnībā visiem vīriešiem, kas patiktu autorei, viņa nepatiktu :D Cilvēki ir ļoti dažādi.. :)
09.05.2015 15:14 |

Reitings 161
Kā Tu zini, kādas tiem diviem cilvēkiem ir personīgās attiecības un privātā dzīve? Ne Tu to biznesmeni, ne viņa izvēlēto sievieti tik labi pazīsti, kā viņi paši viens otru, tāpēc nevari novērtēt, kas ir tas, kādēļ abi izvēlējušies būt kopā.

Daudzus pazīstu, un privāto dzīvi viņi īpaši neslēpj.

Nē, bet veids, kā viņa izsakās, gan liek domāt, ka tāda ir.

Manās acīs viņa nekādu sliktu iespaidu nav atstājusi.
09.05.2015 15:18 |

Reitings 4343
tas 28 gadnieces, kas vecuma no 18-25 pa klubiem visu jaunibu nodzivijusas alko dzerdamas un pipedamas ari izskatas savitusas
Jā, un tās, kas lieto nopietnākas narkotikas, noveco vēl jo ātrāk .. un? tāpēc vien to nevajag attiecināt uz visām, ka būtu "nolietotas"
09.05.2015 15:21 |

Reitings 4343
Daudzus pazīstu, un privāto dzīvi viņi īpaši neslēpj.
diez vai tā, kā viņi pazīst viens otru. Ja nu vienīgi nedzīvojat un neguļat trijatā.
09.05.2015 15:22 |

Reitings 4343

Bet nav jau akmenī kalts, ka pilnībā visiem vīriešiem, kas patiktu autorei, viņa nepatiktu
Nav kalts akmenī, bet tā ir pavisam cita sarunas tēma. Rakstot par to, kā autore aprakstījusi sevi interesējošos vīriešus, noraidīju kritiku, ka dažas visus pārtikušos vīriešus idealizē, - šāds apgalvojums ir nevietā, jo šajā diskusijā nemaz nav runas par visiem pārtikušajiem vīriešiem, bet gan tieši tādiem, kādi patīk autorei.
09.05.2015 15:28 |

Reitings 16391
Bet vai Tu pazīsti visus vīriešus no tā tipa, kādi patīk autorei, lai tik pārliecinoši spriestu?

Ja vēl nav sastapts, nenozīmē, ka tāds nepastāv :)
09.05.2015 15:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits