Bet tadu teicienu esmu dzirdejusi no viriesiem palietots. Un pec 25 gadu vecuma diemzel daudzam sak pradities kruncinas ap acim un nav vairs tas svaigums. Mana pazinu loka ir sievietes kam ir 27-29 un vinas visas ka viena saka "es nenovecoju izskatos jaunaka, neviens nedof vairak par 22, bet es tak vinas ilgi pazistu un atceros ka bija un bildes vecas ari ir. Ta tik tada sevis mierinasana ir. Visas diemzel novecojamIespējams jaunākam puisim.. varbūt arī kādam vienaudzim meitene pēc 25 šķitīs ''palietota'', bet vīrietim ap 30 un uz augšu, manuprāt, nevajadzētu krist panikā no viņu pirmajām grumbiņām ap acīm :D :D Kaut gan nezinu.. iespējams, kļūdos.
Bet tadu teicienu esmu dzirdejusi no viriesiem palietots. Un pec 25 gadu vecuma diemzel daudzam sak pradities kruncinas ap acim un nav vairs tas svaigums. Mana pazinu loka ir sievietes kam ir 27-29 un vinas visas ka viena saka "es nenovecoju izskatos jaunaka, neviens nedof vairak par 22, bet es tak vinas ilgi pazistu un atceros ka bija un bildes vecas ari ir. Ta tik tada sevis mierinasana ir. Visas diemzel novecojam
Nedod dies sapiities ar taadu, kuram interesee tikai sievietes aadas staavoklis un kruushu stingrums.
Normalam meitenem bus pilnigi nosplauties cik virietis nopelna, kaut vai vispar nestrada, ka tik sakarigs un gudrs.
kaut vai vispar nestrada, ka tik sakarigs un gudrs.
Tiesi ta, skatas uz RAKSTURU, nevis, to lai nezin cik pelnitu, zinot vel ka latvija ir gandriz neispejami normali nopelnit...Ja vīrietis nestrādā ilgstoši, tad tas liecina par RAKSTURU :D
Tiesi ta, skatas uz RAKSTURU, nevis, to lai nezin cik pelnitu, zinot vel ka latvija ir gandriz neispejami normali nopelnit...Turklat,zinu loti daudzs meitenes kuras labak butu kopa ar mammas algas dzivojosu virieti, nekas ar bieziiti.
Niedomajies ka looti biezi virietim var but problemas atrast darbu?? Un tur pilnigi neka slikta nav.