Piedāvāt sevi darba devējam?

Reitings 7
Reģ: 06.05.2015
Čau meitenes!

Jautājumi tām, kuras, meklējot darbu, ir pašas gājušas pa taisno uz darba vietu un piedāvājušas sevi darba devējam, kaut arī tur nav neviena izsludināta vakance.
Ko jūs teicāt? Jūs atdevāt dokumentus reģistratoram jeb meklējāt pa taisno priekšnieku? Jūs devāt tikai CV vai izveidojāt arī motivācijas vēstuli? Ja motivācijas vēstuli, tad uz kādu amatu pretendējāt?
Padalieties lūdzu ar savu pieredzi.
06.05.2015 10:39 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Turklāt ja vakance nav izsludināta, tad...

Man paziņas uzņēmumā sāka meklēt cilvēku konkrētai vakancei kādu pus otru mēnesi, pirms vakance tika publiski izsludināta. Aptaujāja radus, draugus, paziņas, neko piemērotu neatrada, tagad jau kādu laiciņu sludinās un lasa CV.

Ja uzņēmums ir liels (un maz ticams, ka kani sapņu vieta ir mazs kantorītis Maskačkā), tad vakances tur parādīsies pietiekami regulāri. Nav teikts, ka ņems darba uzreiz, bet, ja ievajadzēsies, daudz ticamāks, ka atcerēsies to meiteni, kas atnesa CV, neka tos CV, kas vienkārši ienākuši e-pastā.
06.05.2015 12:33 |

10 gadi
Reitings 3822
Reģ: 06.05.2014
Kad pie mums kāds ienāk, meklējit darbu, tad atbilde ir viena - savu cv jāsūta ir uz e-pastu. E-pastu iedodam, tas ir arī atrodams mājas lapā. Daudzos uzņēmumos tā ir. Ja ir norādīts e-pasts, tad labāk izmanto to uzreiz. Ne jau velti viņš tur ir.
06.05.2015 12:36 |

Reitings 1741
Reģ: 29.01.2009
man bija tā, ka iegāju uzņemumā un tur uzreiz izskrēja vadītajas vietniece, paķera manu CV un pateica ka iespejams pazvanīs, izgaju no uzņemuma un jau zvana un saka lai eju atpakaļ :D atnacu un tur man izskaidroja situaciju , darbiniece iet dekrētā, paņēma citu darbinieci, bet viņa reali netiek galā un uzreiz paņēma mani, vakances nebija, un te paris min laikā jau ir :)
06.05.2015 12:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits