Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Paypal account-bloķēts.

Reitings 137
Reģ: 01.10.2014
Pirms kāda mēneša sanāca nepatikšanas iekš Paypal, es dura iedomājos, ka visiem tur vienalga vai identitāte atbilst. Nevēloties atklāt savu uzvārdu otrai personai, kas sūtīja naudu, uztaisīju accountu ar neīstu vārdu un uzvārdu. Beigās sanāca tā, ka man ir bloķēta pieeja Paypal. Pavisam. Nevaru neko pirkt, pārsūtīt, saņemt. +Tajā kontā stāv negatīva balance. Mācība būs, jā! Bet ko tālāk??
1)Pēc tām 180 vai cik dienām, to balance ir tiesības viņiem novilkt no konta?
2)Ja ir jauna karte uz mana vārda uzvārda, ar to es varētu darboties paypal, vai to nepieņems un nobloķēs? Viņi nobloķē IP adresi vai tikai kartei pieeju?
P.s.Jauku, pozitīvu brīvdienu visām, bez jebkādām nepatikšanām :D ;)
03.05.2015 13:40 |

Reitings 137
Reģ: 01.10.2014
Paceļu!
03.05.2015 17:35 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
ko tu vēlies no mums? :D
tavs darbs, reģistrējoties šādā mājaslapā, bija izlasīt terms & conditions. Ja tu nepiekrīti, nav jāreģistrējas.
Ja tev ir piesaistīta karte paypal kontam, visticamāk, ka naudu novilks, jā. Un ir viņiem tiesības tā darīt, jo paypal strādā kā starpnieks.
Tavai kartei neviens pieeju nav bloķējis, to var izdarīt tikai tava banka. Bloķēta pieeja ir tavam paypal kontam. Ja tu pievieno karti tam pašam kontam, kas to lai zina, ko viņi var izdarīt. Ja ir cits konts un viņi nesavelk kopā, ka viens īpašnieks, iepērcies laimīga tālāk.

Šādi jautājumi tev būtu jāuzdod viņiem pašiem customer supportā vai kaut kādā emailā, taču balstoties uz tā, ka noteikti neesi kaut vienu noteikumu izlasījusi, tev vispār ir palaimējies, ka tikai uz 180 dienām liegta pieeja.
03.05.2015 17:54 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
:D njá... prátígi.

veido citu kontu. tad viss gan jau bús normáli. es veidoju citu kontu, jo negribéju chakaréties ar uzvárda mainju, vinji prasíja sútít laulíbu apliecíbu un notariálu tulkojumu. uztaisíju jaunu kontu ar jAUno uzvárdu un viss.
03.05.2015 18:00 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Šādi jautājumi tev būtu jāuzdod viņiem pašiem customer supportā vai kaut kādā emailā, taču balstoties uz tā, ka noteikti neesi kaut vienu noteikumu izlasījusi, tev vispār ir palaimējies, ka tikai uz 180 dienām liegta pieeja.

Piekrītu, ka tas noteikti būtu jādara. Taču PayPal supports ir zem katras kritikas. Es viņus divus mēnešus bombardēju ar vienu savu problēmu (atbildi tā arī nesaņēmu), kamēr netīšām atrisināju pati (t)
03.05.2015 18:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits