Mana situācija ie drusku neparastāka... Nestandarta.
Manas otrās pusītes māte nav garīgi vesela. Vismaz es tā domāju. Diagnoze viņai nav uzstādīta, jo ir grūti pieņemt un atzīt, ka tava mamma nav pieskaitāma. Sākumā tas mums bija liels nesaskaņu cēlājs. Es nespēju saprast un pieņemt visu to, kas tajā ģimenē notika un man likās, ka man ir kaut kā jāiejaucas. Man nešķita normāli, ka māte var zvanīt 30 gadīgam cilvēkam jebkurā diennakts laikā, lai parunātos, pareizāk sakot, runāt sūdu par tēmām iz sērijas - ieslēdz 1 baltijas kanālu, tur tas jobanais krievs runā, paskaties kāds mūdzis, visus tādus nošaut vajadzētu, kaķītis pirms 3 stundām izgāja ārā, nenāk atpakaļ. Laikam sabraukts. Vai zvans trijos naktī - bērniņ, vai mums mājās ir ierocis? Es sēžu tualetē, uz balkona ir bandīti. Neliec nost, Dieva vārds, viņi tur ir. Un tad sākas izmisīga raudāšana... Pavisam normāli ir arī - nu? Ko dari? Guli ja? Nu ja... Nav jau citu ko dzīvē darīt, sāni jāsilda, jāmīcās laulības gultā. Suga! Māti vienu atstāji... Vienu, vecu, slimu cilvēku... Kā kauna nav....
Un ja gadījumā atļaujas viņai uz zvaniem neatbildēt, tad viņa zvana policijai.
Ak jā, vēl viņa nav 10 gadus izgājusi no mājas. Un visiem pārmet, ka neviens viņu nekur neved.
Un viņa ārkārtīgi rupji lamājas. Es pst nezinu kā viņa mani vēl nav nosaukusi.... Nomirt viņa man novēl katru reizi, kad viņu satieku. Tāpēc es ar viņu vairs vispār nekontaktējos.
Bērnu mums vēl nav, bet būs. Un kad būs, tad viņi ar viņu arī nekontaktēsies. Lai cik ļauni arī tas nebūtu.