Es, no augstāk minētajiem, ņemtu HTC Desire 820. Pēc parametriem tas saliek iPhone 5c tā, ka maz neliekas. Pie kam, cenu starpības arī nav tik lielas. iPhone būs ierobežots atmiņas daudzums, vairāk par 32Gb vienkārši nemēdz būt, kamēr HTC Desire 820 var ielikt atmiņas karti un iegūt pat 128Gb.
5 sērijas iPhone vēl ir kaut cik normāli. Man tā plastmasa nepatīk, bet tas ir gaumes jautājums.
Nav gluži tā, ka tas pats 4, tikai plastmasīgs. 5c būs jau ar 4G internetu, ekrāns ir nedaudz lielāks, tāpat, kā ekrāna izšķirtspēja. Ir divkodolu procesors, kas 4s vēl nebija, tāpat arī uz RAM nav žmiegušies un sareizinājuši ar 2. Baterija arī kļuvusi labāka.
Taču, kad noliek blakus Desire 820 un iPhone 5c, es neredzu par ko par 5c maksāt. Desire 820 pārsit to visos parametros, pie kam, tas rokā šķiet patīkamāks, un kam nu kam, bet Androidam var dabūt jebkuru aplikāciju, kas būs citai OS. Vismaz vēl nav dzirdēts, ka Android būtu uz kaut ko apdalīts.
Kas attiecas uz to, kāpēc metāla korpuss ir labāks par plastmasu - tas ir izturīgāks. Plastmasā, pie neuzmanīgākas apiešanās, švīkas būs daudz ātrāk, turklāt, pie neveiksmīgāka kritiena var rasties plaisa, pa kuru visi puteklīši teciņiem vien nonāks telefonā un sāks tur visu sildīt un citādus brīnumus izstrādāt...