labrīt visām :) jauki, ka kādai vismaz saulīte spīd, un nav svarīgi, kurā pasaules malā :) Lai jauka diena!
Par ieaugušajiem nagiem, Solo- no kā Tev? un kas? Var arī privāti? Man šis jautājums skāra pēc gr, kad ķepa palika gigantiska un savi apavi sāka spiest...mokos joprojām.
Esmu dikti laimīga- man ir zelta vīra māte (šo jau laikam n-to reizi saku) viņa tik daudz sava laika mums velta, palīdz ar mazo...ar tādu palīgu varētu i piecus bērnus sadzemdēt :) un vispār, mana jaunā ( vīra) ģimene ir ūbersuperīga :) man ir tā paveicies :))
ļoti gribētos parunāties ar kādu (laikam jau privāti), kurai mammai ir jauns vīrs un jūt, ka viņš kaut kā to sievieti tā ietekmē..ka visa ģimene atsvešinās no sievietes "pamat" bērniem.. :( dikti sasāpējies jautājums. Vairs nesaprotu, kā to risināt..un vai maz vajag?
un vakar parāva dusma! runa par tām apakšveļas modelēm un vispār...man tā nepatīk visas tās negācijas. Cilvēki tā izrunājas par sievietēm ,kas nav skals, par grūtniecēm, kurām ir grūti iznēsāt bērniņu, par tām, kurām nav iespējas pelnīt tūkstošus..utt. KĀPĒC savs viedoklis jāizpauž ar tādu nicinājumu, negācijām un nepatiku? Jā, viedokļi vienmēr atšķirsies, un tas ir tikai labi un normāli, bet tās, kas ar putām uz lūpām saka, ka 60 ar astīti un uz augšu ir resnas, grūtnieces pašas vainīgas, ka palika stāvoklī utt. man sāp sirds. Jūs tiešām nepadomājāt par to, ka kāda/ kāds to uztver ļoti sāpīgi. Un nav nozīmes, ka te ir i-vide, kuru nevajadzētu uztvert...pozitīvie komentāri tak mūs iespaido, tā tad arī negatīvie! Jūs tas padara labākas? Tāpēc pasaulē nekas nemainās...visi ir ļauni un nejauki. Pat divi pasaules kari šķiet nebija mācība un gandrīz velk uz trešo (negribu runāt par karu vispār, tas tikai kā piemērs, kas pirmais ienāca prātā)- vai tiešām aiz lielākās daļas profilu ir augstprātīgas, neizglītotas ( ar izglītību nedomāju diplomu), bet naudīgas sievietes bez grama laimes savā dzīvē, kā tikai likt slikti justies citām? Vai tiešām mēs nemākam pateikt pozitīvu un negatīvu komentāru bez nicinājuma? Pateikt "patīk" un "nepatīk" var vienmēr, nenodarot klausītājam nepatīkami :(