Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tas vairāk nav normāli...

Reitings 2
Reģ: 07.04.2015
Sveiki, es vienkārši vēlos kaut kur izlikt savu galvas sviestu, kas mani spiež nost un neļauj normāli dzīvot jau gadus 2 vismaz.... Es vairāk nemāku baudīt dzīvi, vnk dzīvot. Katru dienu domāju par to cik ļoti es sevi ienīstu, cik es esmu nožēlojama utt... un tas viss ir dēļ apsēstības ar ēdienu, svaru, kalorijam... jā, lai cik neskanētu tizli tā ir. Man ir paniskas bailes pieņemties svarā, pēc svētkiem (kad protams sanāk apēst par daudz) es ceļos naktī un raudu par to, ka esmu stulba, nafig vsp vajadzēja ēst to un šito.... Man pat rādās murgi naktīs, ka es apēdu kko (piemēram tur milzu picu) es ceļos un lūdzos pie sevis kaut tas būtu bijis tikai sapnis :D Es nemāku vairāk priecāties par dzīvi, mana galvenā un vienīgā doma ir kā samazināt svaru, kā vienreiz beigt ēst kkādus konkrētus produktus. Es nezinu kā lai tiek no tā vaļā - kad man bija liekais svars, tad man tiešām bija viss vienalga, es varēju bez problēmām aiziet ciemos pie draugiem, ar draudzenēm uz kafejnīcu. Un galvenais, ka biju laimīga. Man nebija katru dienu tās slimās domas par ēdienu. Nē, anoreksija man nav. ēst es ēdu, cenšos veselīgi, bet ne vienmēr sanāk un tad nāk atkal domas, par to cik esmu nožēlojami stulba. Es pat nezinu ko darīt, atpakaļ lieko svaru es nekādā gadījumā negribu, bet es negribu arī visu mūžu dzīvot ar tādām domām galvā. Es pat ar cilvēkiem normāli parunāt nevaru, jo man mužīgi ir slikts garastāvoklis. katru dienu, bez izņēmuma. Sāku sportot, domāju, ka tas izsitīs visas tās domas, bet nekā.
07.04.2015 00:22 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
domāju, ka tev palīdzēt var tikai speciālists.
07.04.2015 00:24 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
domāju, ka tev palīdzēt var tikai speciālists.

++
07.04.2015 00:27 |

Reitings 236
Reģ: 06.04.2015
Kas tev lika saakt eest daudz? Saac skriet, tagad jau paliks siltaaks. Vismaz varbuut taa sevi nomierinaasi
07.04.2015 00:46 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
Tapēc, ka punķatapa.
07.04.2015 03:03 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Piedod, ta smejos, tik jauki uztakstiji.
Nu ko varu patekt , relax - take it easy. Tas ir labi, ka tu centira, bet nu nevajag nosodit sevi par to, ka karojas ko neveseligaku. Es ari sad tad izdzeru 2l kolas, apedu tonnu sushi,kgiem sokolades, bet nemuzam sevi par stulbu sa iemesla del neuzskatiju. :D
07.04.2015 06:40 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man stāstīja, ka Skandināvijā vecākiem ir interesanta metode, kā limitēt beŗnu saldumu patēriņu. Visu nedēļu saldumu mājās nav, bet svētdienā visi kopā aiziet uz veikalu, sapērkas gardumus un noēd.

Varbūt tev vajag darīt tāpat? Piemēram, piektdienās tev ne tikai drīkst, bet arī VAJAG apest gabalu picas un izdzert vienu saldējuma kokteili :) Vai arī nopērc sev šokolādes konfektes katru rītu pie kafijas. Un nevis turi, lai viņas tevi kārdina, bet ierēķini savā ēdienkartē un APĒD, pat ja īsti negribas.

Piemēram man - nu es nesaprotu, tās, kas saka, ka svētki un atkal pārēdušās. Es ikdienā ēdu sevi neierobežojot, un svētkos pārēsties man galīgi nav raksturīgi. Pieņemu, ka tāpēc, ka nav visu laiku doma galvā par to, no NEDRĪKST.

Pamēģini pārraut to "gribu, bet nedrīkstu" apli.
07.04.2015 08:45 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Ak dievs, sāc dzīvot un mīlēt sevi meitene! Pāris lieki kg nav tādas dzīves un domu vērti kā tu to uzkati un apraksti.
07.04.2015 09:00 |

Reitings 2
Reģ: 07.04.2015
Es jau tā arī domāju, ka tas no malas izklausās stulbi un smieklīgi, tieši tāpēc par to nevienam nestāstu, graužu to visu sevī. Nav jau tā, ka es nenormāli katru dienu riju saldumus un pēc tam raudu :D Tās vairāk ir dusmas par to, ka man neizdodas sasniegt to, ko vēlos. Man vnk galvenais mērķis dzīvē ir palicis tā apsēstība ar svaru, ar iedomāta ideāla auguma sasniegšanu. Tas ir ļoti nomācoši. Nevar tā normāli aprakstīt to savu situāciju. Man vnk ir paniskas bailes atkal būt tādai, kāda es biju pirms tam, tāpēc par katru sīkumu sevi nosodu.

Skriet es skrienu, uz zāli eju, viss jau ir kārtībā, darbs ir fizisks it kā nevajadzētu uztraukties par tādiem s.. un vnk dzīvot, bet nu nevaru. Un trakākais ir tas, ka neviens jau mani nesaprot, man nav isti ar ko to izrunāt utt....
07.04.2015 22:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits