vai tiešām??? it kā esot vīrieša nostāja!

Reitings 1396
Reģ: 22.05.2014
Šodien dzirdēju tādu vīrieša nostāju:

"nav vīriešu, kuri nekrapj, ir tikai tādi kuri krāpj un tiek pieķerti un tādi, kuri krāpj, bet nekad netiek pieķerti"

Varam padiskutēt par šo tēmu, tiešām nomāc doma vai tad ir tik skumji??? Es domāju, ka ja ir viena mīļotā sieviete tad vīrietis nekraps nekāda gadījumā, bet protams uz manu šo domu bija pretarguments, ka vīrietis mīlēs bet nespesot nekrapt ar citu.. Kas tas par muļķībām?? :-/
06.04.2015 18:48 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Wolf-tu visu te pateici tik skaisti ,un es to noveelu visiem paariem,kuri ir nesen preceejusies,taisaas veel preceeties!Godiigi!
Skaidrs ,ka neviens par to negrib domaat,nedomaa par siim lietaam attieciibu saakumaa,un tas ir pat apsveicami.
06.04.2015 20:11 |

Reitings 67
Reģ: 26.03.2015
Nepiekrītu, to ir izdomājuši tie vīrieši, kuri savas krāpšanas grib attaisnot, bet visi jau tādi nav. Tikpat labi var pateikt, ka visas sievietes krāpj vai ka visas puķes ir dzeltenes, jebko vispārinot nevar dabūt pareizu rezultātu.

Sievietes krāpj tikpat bieži vai pat biežāk nekā vīrieši, tā rodas iespaids palasot diskusijas "sekss starp 2 sievietēm nav krāpšana". Arī sevis attaisnojum meklēšana, jo patiesībā tā ir tikpat liela krāpšana kā sieviete ar vīrieti. Tā kā lesbiešu diskusijā katra atzinās, ka ir nolaidusi ar sievieti, tad... secinājumi rodas paši
06.04.2015 20:13 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Šis jautājums ir jāuzdod vīriešiem. Pie tam - tikai uz nāves gultas, kad dzīve jau nodzīvota un reāli var arī atbildēt. Neviens čalis, kam dzīve un grūtības vēl priekšā, nespēs tev atbildēt korekti. Savukārt jebkuras sievietes atbilde uz šo tēmu ir tikai apcerējums.

Āmen!

Manuprāt, ir vienkārši divi vīriešu tipi. Vieni, kuri laidīs pa kreisi pie katras izdevības kaut viņam Foksa pie sāniem. Otri, kuri novērtē un ciena savas attiecības, savu izvēli.
06.04.2015 20:22 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
Manuprāt, ir vienkārši divi vīriešu tipi.

Undiya Vel ir eksemplāri kuriem neviena cita nedod. Vai šie eksemplāri ir cēlāki par tiem, kas var un dara(krāpj)?
06.04.2015 20:26 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Neviens čalis, kam dzīve un grūtības vēl priekšā, nespēs tev atbildēt korekti

Tomēr centīšos atrast to korekto atbildi – man runāšana kaut kā padodas…

Negrasos runāt visu vīriešu vārdā, bet vienu gan varu pateikt – visi vīrieši noteikti nekrāpj! Būtiskāks jautājums būtu – vai visi vīrieši krāptu, ja viņiem būtu šāda iespēja? Uz šo jautājumu viennozīmīgi atbildēt ir daudz sarežģītāk bet tas, ko būtu jāatceras, ir, ka pēc cilvēka mentalitātes, lai kāds (neatkarīgi – sieviete vai vīrietis) savu partneri krāptu, attiecībās kaut kam ir jātrūkst, jo pilnībā apmierinātu cilvēku savaldzināt ir teju vai neiespējami. Un tad pajautājiet sev pašas - cik no attiecībām mūsdienās spēj saglabāt šādu "pilnīgas apmierinātības" sajūtu līdz mūža galam? It sevišķi pie online vides, kur konstanti tiek norādīts, ka mūsu dzīves nav pilnīgas un zāle kaimiņu dārzā ir daudz zaļāka (#1 marketinga triks).
06.04.2015 20:30 |

Reitings 10185
Krāpēju nevar saukt par cēlu. Tie, kuriem neviena nedod ir cēli, ja tu šādi liec salīdzināt!
06.04.2015 20:31 |

Reitings 67
Reģ: 26.03.2015
Un tad pajautājiet sev pašas - cik no attiecībām mūsdienās spēj saglabāt šādu "pilnīgas apmierinātības" sajūtu līdz mūža galam?

neglīti pie krāpšanas pieminēt neapmierinātību attiecībās. Attiecības un dzīve nav tikai rozes, ir arī ērkšķi - tas ir normāli, dabiski un visiem cilvēkiem saprotami. Vai tad kāds domā, ka attiecības var būt pilnīgi labas visu laiku? Problēmas ir jārisina, bet krāpšana nav risinājums.
06.04.2015 20:36 |

Reitings 408
Undiya Es vienkārši cenšos domāt plašāk un bez skaudības. "Cēlāki" ir domāt tā ka foršāki. Tie, kuri var un krāpj ir labi un forši. Sievietes grib labākos un foršākos.
06.04.2015 20:38 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Problēmas ir jārisina, bet krāpšana nav risinājums.
Piekriitu,ka probleemas ir jaarisina,bet cik gadijumos cilveeki vispaar zin,ka ir kraapti?
06.04.2015 20:42 |

Reitings 10185
Manējais ir gan labs, gan foršs, gan nekrāpējs. Priekš kādas citas varbūt viņš nav bijis labs un foršs, tāpēc arī kāda cita ir tikusi pie krāpēja. :)
06.04.2015 20:43 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Problēmas ir jārisina, bet krāpšana nav risinājums.

Royksopp, nepamatoti pārmetumi no Tavas puses. Tu gribēji atklātu un korektu atbildi – es to devu, es ne vienu brīdi neteicu, ka tas ir labi vai slikti. Godīgi sakot, man attiecību nav vispār, tādēļ aizrādīt man par problēmu nerisināšanu ir nevietā. Patīk mums abiem tas vai nē, bet problēmas, neapmierinātība vai cita veida sarežģījumi attiecībās ir galvenais krāpšanas iemesls (un teju arī vienīgais, jo krāpt tikai prikola pēc nozīmē vai nu psiholoģisku slimību, ko izraisījusi trauma, vai arī mīlestības neesamību). Nesaku, ka cilvēks tādos gadījumos automātiski skries pie nākamā/s, bet norādu, ka šādās situācijās cilvēks kļūst psiholoģiski vājāks kā rezultātā ir daudz vieglāk pierunājams šovakar iet mājās pa citu ceļu… Un nevajag domāt, ka neapmierinātību rada konkrēti partneris – cēloņi var būt dažādi: tik pat labi problēmas darbā var atņemt pārliecinātības sajūtu vai arī bērna problēmas skolā var likt noprast, ka viņš/a vairs nekontrolē situāciju mājās, tādēļ meklēs risinājumu citur.

Es neesmu psihologs, lai izskaidrotu katru konkrēto gadījumu, vien atkārtoti norādu, ka, ja cilvēks ir pilnībā apmierināts ar savu konkrēto stāvokli dzīvē, viņu pavedināt uz krāpšanu būs praktiski neiespējami – būs tam jāiestāsta, ka kaut kas tomēr trūkst un to kaut ko ir iespējams pa šo ceļu iegūt.
06.04.2015 20:51 |

Reitings 408
Undiya Ja? Pārbaudīji? Vīņš tomēr ir tikai vīerietis. Jāatzīst, ka pati neviena virsū nelec. Ja šis var, bet nedara, tad slinķis viņš ir. Ar to arī varu tevi apsveikt.
06.04.2015 20:54 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es ticu, ka ir tādi vīrieši. Paldies Dievam man nav tādas pieredzes pagātnē, tāpēc nav pamata šaubām. Ticu, ka nebūs arī nākotnē.
06.04.2015 20:56 |

Reitings 408
Annie Es apmēram zinu kā tu izskaties. Uz zinu cik cēlu un bagātu lopiņu tu no sevis tēlo. Bet man prieks par tavu pārliecību.
06.04.2015 21:04 |

Reitings 4298
Mums ar vīru ir noruna, ka - ja kādreiz kāds no mums jūt, ka attiecības vairs nesniedz gandarījumu, zudusi tā īpašā sajūta pret otru, tad pirms spert tādu soli kā krāpšana (fiziska tuvība ar citu sievieti/vīrieti), par to atklāti pateiksim viens otram.
Es spētu saglabāt cieņu pret vīrieti, kurš atklāti pateiktu, ka vairs nejūtas labi mūsu laulībā un viņam ir liela vēlme pēc fiziskas tuvības ar kādu citu. Un šādā situācijā mums būtu kopīgi jāsaprot, vai ir vēl kaut kas labojams, vai nav.
Bet noteikti nespētu saglabāt cieņu pret vīrieti, kurš būtu mani krāpis un par to klusējis un turpinājis gulēt ar mani un turpinājis solīt man mūžīgu uzticību.

Ļoti ceru, ka šo norunu spēsim pildīt, ja radīsies tāda vajadzība (bet vēl vairāk ceru, ka līdz šādai situācijai nenonāksim)...
06.04.2015 21:05 |

Reitings 10185
Undiya Ja? Pārbaudīji? Vīņš tomēr ir tikai vīerietis. Jāatzīst, ka pati neviena virsū nelec. Ja šis var, bet nedara, tad slinķis viņš ir. Ar to arī varu tevi apsveikt.

Nu, man nav ko pārbaudīt. Diendienā esam kopā. Viņam ir miljons citu lietu par kurām domāt. Tu noteikti nevarētu nekad saprast to, ka cilvēkam vienkārši nav laika izstrādāt stratēģijas, lai iebrauktu kādas kājstarpē. Tur arī atšķirība starp cosmo vīriešiem un reālajiem vīriešiem. Cosmo vīrieši var tikai apsveikt reālos vīriešus ar viņu sasniegumiem un priecāties, ka ir kāds, kas viņiem nodrošina darbavietu. :D

Es spētu saglabāt cieņu pret vīrieti, kurš atklāti pateiktu, ka vairs nejūtas labi mūsu laulībā un viņam ir liela vēlme pēc fiziskas tuvības ar kādu citu. Un šādā situācijā mums būtu kopīgi jāsaprot, vai ir vēl kaut kas labojams, vai nav.
Bet noteikti nespētu saglabāt cieņu pret vīrieti, kurš būtu mani krāpis un par to klusējis un turpinājis gulēt ar mani un turpinājis solīt man mūžīgu uzticību.

Mums ir apmēram tāda pati saruna kaut kad bijusi.
06.04.2015 21:10 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Mums arī ir līdzīgi "spēles noteikumi".
06.04.2015 21:15 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man liekas ka šis teiciens nav attiecināms tikai uz vīriešiem, bet gan arī uz sievietēm, tas ir appusēji.
06.04.2015 21:16 |

Reitings 408
Cosmo vīrieši var tikai apsveikt reālos vīriešus ar viņu sasniegumiem un priecāties, ka ir kāds, kas viņiem nodrošina darbavietu.

Jā, jā. Bet cosmo sieivetes var tikai sūkāt un cerēt, jo pašas neko pa dzīvi nedara.
06.04.2015 21:26 |

10 gadi
Reitings 13809
♥Edgars♥, kā Tu zini?:-O:'-(
06.04.2015 21:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits