teikt vai neteikt?

Reitings 48
Reģ: 03.04.2015
Vakardienas diskusija izvērtās ļoti interesanta(priekš manis) un man vērtīga, tāpēc gribētu dzirdēt vēl viedokļus. Saku uzreiz, šoreiz problēma ir nopietnāka un man sāpīgāka

Šorīt no rīta kamēr draugs gulēja paņēmu viņa telefonu , lai izslēgtu modinātāju. Viņš teica ka vēl pagulēs bet tā kā man rokās bija viņa telefons, nolēmu tajā paskatīties. Šeku reku ieeju facebokaa un ieraugu saraksti ar kādu meiteni. Apskatījos profilu – bijusī meitene. Labi, kopā viņi bija pamatskolas laikā un it kā nekas baigi nopietns, bet savu laiku nodraudzējās un patiesībā kā tur īsti bijis es jau nezinu. Tikai tādus vispārīgus faktus. Tad nu tinu, tinu to saraksti un skatos ka sākuši sarakstīties janvāra sākumā. Sarakste pati par sevi nekas īpašs, vismaz sākumā. pēc tam draugs raksta tai meitene ka vēlas viņu satikt, kad būs Latvijā (jā, tajā laimīgajā janvārī, kad gājām pirmajā randiņā…), ka viņa ļoti labi izskatās, cik viņai skaistas bildes utt. Palasu tālāk – meitenei ir draugs jau cik tur gadus un viņa atsakās tikties, ir ļoti pārsteigta ka viņš izrāda tādu iniciatīvu. Mans puisis neatlaidīgs, vairākas reizes uzprasījies uz tikšanos, bet acīmredzot nav sanācis. Nu labi, pāris tajā laikā nebijām, nav jau patīkami ka tajā pat laikā kad rakstīja man, raksta arī citai, bet brīvs ir brīvs un viss. Tā kā pēc mūsu pirmā randiņa bija jau skaidrs, ka esam kaut kas vairāk par vienkāršiem draugiem, tad uz tādas nots viņš arī aizlidoja. Tomēr arī februārī ir meitenei rakstījis, šoreiz izticis bez komplimentiem, pļāpājuši gan pusi nakts, bet nekas tāds baigais… Kronis visam ir pavisam nesena sarakste marta vidū, kad mans mīļais draugs ir uzrakstījis šai meitenei no paša rīta, tikko kā pamodies, sākumā it kā neko tādu – kā iet, ko dara, bet vēlāk šāds teikums: kā pamodos, tā iedomājos par tevi un izdomāju tev uzrakstīt. Tā jau ar mums puišiem reizēm notiek…

VIENKĀRŠI KO???? Tagad nezinu kā rīkoties tālāk, saprotu jau ka rakņāšanās privātās mantās ir tabu, bet esmu reāli dusmīga un aizvainota(e) Jūtos tāds kā rezerves variants, redz tā atteica, tad tikās ar mani. Pietam prasa tai meitenei katrā otrajā sarakstē kā viņai ar draugu, liekas ka tā vien gaida, kad viņa pateiks – slikti un atskries pie viņa. Arī uz meiteni dusmojos, kurai pašai ir čalis, bet rakstās ar bijušo… Jus teiktu draugam ka izlasījāt saraksti? Savādāk jau nevaru teikt ka mani neapmierina ka viņš sarakstās ar bijušo, jo tad vinš prasīs kā to zinu. Vai arī mēgināt to aizmirst bet tad vislaik dzīvot aizdomās:-(
04.04.2015 12:15 |

Reitings 307
Reģ: 25.01.2015
Boža moj! Lasu un gribu saķert galvu! Mīļā meitene!
Te nav divu domu, ka tu esi rezerve un izklaide. Kādēļ tu to negribi saprast? Tās vispār nevar nosaukt par attiecībām. Meitenes te visas uzrakstīja perfekti! Lūdzu ieklausies viņu padomos.
Tāpat tu tik ļoti noliec bijušo, ka nav ok, ja attiecībās būdama sarakstās ar bijušo puisi. Paga, bet vai tavam puisim nav attiecības ar tevi? Viņš domā par viņu un raksta viņai, bet kopā ir ar tevi? Nu kas tev vēl nav skaidrs. Tak pamet viņu.
04.04.2015 17:09 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Tak aļo garaž, beidz aizstāvēt savu čali...:-D Stokholmas sindroms.
04.04.2015 20:04 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Izlasīju autores iepriekšējo diskusiju un viens komentārs iekrita acīs , kam pilnībā piekritu un sasmējos -

teika_spolite

Pārējām cosmo dāmām-necepieties par autores naivumu. Tādām ir jābūt, jo citādi, ja naivo nebūtu, daudzas situācijas vairs nebūtu klasika Vienkārši gaidiet nākamo tēmu no autores par to, ka visi vīrieši cūkas, bet draudzenes-nedevējas. Būs ko komentēt

04.04.2015 08:02
04.04.2015 21:42 |

Reitings 183
Reģ: 28.03.2015

Reitings 48
Vienkārši gaidiet nākamo tēmu no autores par to, ka visi vīrieši cūkas, bet draudzenes-nedevējas. Būs ko komentēt

tieši tā, gaidiet, gaidiet. un te reti kura vispār KOMENTĒ. labāk uzreiz ir nosaukt par muļķi, stulbeni un duru, jo visi taču jau piedzimst ar milzīgo attiecību pieredzi8-)

Te nav divu domu, ka tu esi rezerve un izklaide. Kādēļ tu to negribi saprast?

es jau kādas 5x te ierakstīju ka esmu to sapratusi|-)

kā jums ar kontaktēšanos ikdienā? Viņš tev zvanās katru dienu?

kad visu šo laiku bija ārzemēm sazvanījāmies skype ik pārdienam, pārsvarā parunājām facebokā par ikdienu utt. Kad skype tad jau kārtīgi vairākas stundas varējām nosēdēt un norunāties
04.04.2015 22:25 |

Reitings 857
Autore tev nav attiecību pieredzes , aita tu esi . Lasīt vroģi lielies ka māki , bet šaubos ka tev kaut kas pieleca!

Kad čalis tur ārzemēs vārtīsies ar citu un pēkšņi vienā jaukā dienā atšūs tevi , tad ganjau sapratīsi visu!
04.04.2015 22:29 |

Reitings 48
Autore tev nav attiecību pieredzes , aita tu esi . Lasīt vroģi lielies ka māki , bet šaubos ka tev kaut kas pieleca!

jā, attiecību pieredze visai neliela, tagad zināšu ka tas automātiski uzliek kaut kādu zīmogu |-)

Lūdzu, lai vārtās. attiecības ir izbeigtas un viņam visi ceļi vaļā
04.04.2015 22:31 |

Reitings 857
mikikika , ātri cep augšā jaunu diskusiju !:-D:-D:-D:-D
04.04.2015 22:35 |

Reitings 48
Leeseda, tikai pēc tevis:-)
04.04.2015 22:37 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Pārējām cosmo dāmām-necepieties par autores naivumu. Tādām ir jābūt, jo citādi, ja naivo nebūtu, daudzas situācijas vairs nebūtu klasika Vienkārši gaidiet nākamo tēmu no autores par to, ka visi vīrieši cūkas, bet draudzenes-nedevējas. Būs ko komentēt

++++ :D

Stokholmas sindroms.

Bet wtf, kādā sakarā šis? :D
04.04.2015 22:46 |

Reitings 10
Reģ: 04.04.2015
Ja māki normāli izrunāties, tad saki.. Paskaidro viņam normāli.. Ja esi emocionālā, apvainosies, lamāsies utt., tad efekts būs pretējs, un vēl vairāk viņam vilks prom.
Man ir pretēja situācija... Manai ''draudzenei'' raksta bijušais. (e)
04.04.2015 23:01 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Manai ''draudzenei'' raksta bijušais.

draudzene pēdiņās, jo nav īsta? :D
04.04.2015 23:14 |

Reitings 10
Reģ: 04.04.2015
jā... nav īsta draudzene, ne īsti mīļākā, ne īsti attiecības vairs kādas.
04.04.2015 23:23 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Visu nemaz nelasīju, bet diezgan skarbi te dažas izsakās. Čalis, protams, karalis šajās "attiecībās" visu izlemj. Bet kāpēc tāda situācija? Kāpēc tu, autore,šīs attiecības tik nopietni uztver, jo tev taču viņas neko nesola, ne tā? attālums utt. Tu taču nezini, ko viņš dara brīvajā laikā, kad atrodas ārzemēs. Varbūt vēl ar citām saraxtaas? Es tavā vietā to visu tik nopietni neuztvertu, parāditu čalim, ka tev ir arī citi varianti un ka mūžigi negadiisi, jo vispār jau attāluma attiecības ir elle. Ta vinš varb padomās, vai vēlas ar tevi nopietnu nākotni un neesi viegli dabujama lupata un noskaido viņa domas par jums, lai nav jāprasa cosmo forumā...Nedomāju, ka vinam ir vienalga par tevi, kaa te citas raxta, vienkārši pārak ērta situācija... Vins zina ka gadiisi , brauksi ciemos utt uh ka esi vinjaa saķērusies. Piebremzē savas jūtas mazliet un paskaties apkārt arī uz citiem vīriešiem, kamēr tevi neviens nav bildinaajis.
04.04.2015 23:48 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
kad visu šo laiku bija ārzemēm sazvanījāmies skype ik pārdienam, pārsvarā parunājām facebokā par ikdienu utt. Kad skype tad jau kārtīgi vairākas stundas varējām nosēdēt un norunāties

Tātad droši vien puisis tomēr pilnas ausis piedūdoja par to, cik tu viņam īpaša. Te gluži tad laikam braukšana par ''diezvai puisis vispār zina, ka jums ir attiecības'' ir nevietā, jo viņš meitenei melojot licis domāt. Nekas, tagad uzzināji, ka ir tāda suga, kas saka to, ko nemaz nedomā :)
05.04.2015 01:29 |

Reitings 48
Tātad droši vien puisis tomēr pilnas ausis piedūdoja par to, cik tu viņam īpaša. Te gluži tad laikam braukšana par ''diezvai puisis vispār zina, ka jums ir attiecības'' ir nevietā, jo viņš meitenei melojot licis domāt. Nekas, tagad uzzināji, ka ir tāda suga, kas saka to, ko nemaz nedomā :)

ja tā atskatas tad jau nebija tā ka baigi tur dūdotu ausis cik es īpaša vai es viņam to pašu. Apzinājāmies ka ir simpātijas vienam pret otru, vēlamies būt kopā un tā... domāju ka daudz vairāk man piežužinātu ausis ja ikdienā arī tiktos nevis runātos facebokaa vai skype.
05.04.2015 02:25 |

10 gadi
Reitings 5588
Reģ: 23.11.2014
Mikikika minēji, ka attiecības ir pārtrauktas. Ja nav noslēpums, kā Jums izvērtās saruna? Atzinies, ka lasīji FB, vai vienkārši pateici, ka viņš Tev neder?
Katrā ziņā, ja tiešām pasūtīji viņu, tad esi malacis un, lai veicas turpmākajās attiecībās!
05.04.2015 11:17 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Jā, mani arī interesē, kā izvērtās saruna un ko puisis teica.
Katrā ziņā, priecājies, ka tie bija tikai 2 mēneši, nevis gadi. Ņem vērā savas kļūdas, un nākamreiz būsi gudrāka. Pasaulē vēl ir daudz normālu vīriešu :-)
05.04.2015 11:24 |

Reitings 48
nē neteicu ka izlasīju saraksti. Vienkārši parunājām par nākotnes plāniem un sapratām ka mums nav pa ceļam:-)
05.04.2015 11:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits