Man arī ir 23.. Un, starp citu, vakar arī aizdomājos tieši par šo pašu lietu..
Man gan ir attiecības un tā, bet es arī vēl gribu trakot..
Man ir draudzene manā vecumā un viņa jau ir palikusi tajā mazpilsētā, no kurienes abas nākam, dzīvo vienā mājā ar vecākiem un vecmāmiņu un nekur negrib tālāk iet..
Rīgā viņai nepatīk, piedāvāju citas pilsētas, arī nepatīk..
Tad man šķiet, ka viņa mazliet par ātru jau "noenkurojās" tajās mājās un viss jau it kā ir ok - darbs viņai ir, mājas arī, braukā pat ar mašīnu un viss it kā ir kārtībā..
Bet dažreiz liekas, ka viņa mazliet par ātru cenšās būt pieaugusi - ķipa apspriež sieviešu tēmas (nu ķipa it kā pati jau būtu precējusies), zina, visu, kas pilsētā notiek..
Nu vārās savā sulā un viņai viss ok..
Es jau neko viņai nepārmetu, lai viņa dara kā vēlās, bet ļoti žēl, jo mēs kādreiz baigās draudzenes bijām, ballējāmies kopā, sazvanījāmies, bijām ļoti tuvas.. Bet tagad.. nezinu!
Tā kā, man liekas, baudi dzīvi un nesatraucies, ko apkārtējie Tev norāda un uz kurieni stumj.. Viņiem vnk ir tāds priekšstats, ka konkrētā vecumā Tev ir jāievelk ķeksīši par konkrētām lietām - ģimene, karjera, vīrs, virtuve utt.. Dzīvo sev, tā ir Tava dzīve! ;) Un Tu noteikti ar laiku atradīsi sev līdzigi domājošus cilvēkus, kurus saukt par saviem draugiem!
Es domāju, ka man būs forever twenty two un viss.. :D