Man vienaa skrieshanaa shodien-tikshanas kaazu sakaraa un ne visai gribeta dzimsanas dienas atzimeshana. Aiz pieklajibas. Beeeet vakaraa ar skukjiem viina dzershana wipiii(l) ceru, ka bez uzkodaam.
Labriit... :) neguļ, neguļ :D es jau darba, sodien jau 6sos saku darbu, jo vakara jatiek atrak prom - doshos uz koncertu (l) un rit ir brīvdiena :) ceru, ka beidzot izgulēšos un atputisos :) lai forsha diena visam :)
Vīrs ar bērnu ir izgājis pastaigā, bet es tikmēr darbojos virtuvē. Jau izcepti brūkleņu mafini, iemarinēta vista. Jāmizo vēl dārzeņi un jāieskrien dušā. Un drīz būs ciemos trejmeitiņas(l)
Bija smaga nakts, jo mūsu bēbis izdomāja negulēt :-D
Pirmdien pirmā diena jaunajā darba vietā. Esmu satraukusies pār pa mēru... nezinu kādēļ. :D
Vakarā jābrauc līdz Zviedrijas robežai. Tik skaisti skati pa ceļam.. nevaru sagaidīt! Nebiju domājusi, ka ēdiena iepirkšana man reiz sagādās tādu prieku :D
Vakar izcepu iebiezinātā torti , šodien jācep banānu -šokolādes kūka .... pēcpusdienā pie mammas uz dzimsanas dienu (l)
Man tāds prieks par brūno iedegumu, nav daudz , bet nu neesu vairs aristokrātiski balta 8-)
Vakar nopirku auzu pienu - fuj, kaut kāda žļurga , bet prieks , ka meitai garšoja :)
Labrīt dāmas (l)
Es gan nesen pamodos:-) Brokastis būs paēstas, rīta tēja arī padzerta :-) Jādomā, ko darīt tālāk šodien, žēl, ka laiks tāds nekāds, labprāt šodien pastaigātos:-)
es cereju, ka sodien labs laiks bus, bet tik riebiigs, ka es pat gaismu iededzu.
°
runaajot par gaismaam, juus shodien 20:30 sleegsiet aaraa visas gaismas uz to stundu?
Labrīt. Labprāt gulētu, bet grupas čats ir mani pamodinājis |-)
Vakar biju uz Rača koncertu tik forši, man ļoti patika(l) nez kapēc man liekas, ka dažas rindas man priekšā sēdēja kāda no cosmo:-D
Šodien pārsteigumu ballīte vienai jubilārītei, vieta forša, kompānija arī ceru uz izdevušos vakaru :-)
Čau. Šodien atpūšos, tomēr neuzprasījos strādāt. Sen tik ilgi neesmu gulējusi. Galva pat sāp. Drīz sāpēs vairāk, jo nav piena, ko pie kafijas pieliet, bet bez piena es nedzeru.
pēdējā laikā viens vienīgs vāveres ritenis - studijas, eksāmeni + darbā gribas visu līdz galam izdarīt, lai var nodot pienākumus tālāk.
+ vēl praksi/jaunu darbu meklēju.. wīi, manī jau brīvības smarža jūtama..
Liepājā caur miglu ik pa brīdim grib saule spraukties cauri, cerams viņai tas izdosies..
vakarā uz VDT izrādi - Klusumu! Notiek izrāde. respektīvi gaismas arī būs mājās izslēgtas par godu zemes stundai. :)
Čau! Grrr,sodien draugs izcēlās un sadusmoja ar tekstu,ka viņam nepatīkot ,ka es savu mašīnu kādam dodot.. Vispār nesapratu kāds sakars.. Rrr..
bet ta,esmu darbā,miegojos dēļ lietainā laika. Vispār sak likties,ka velk uz kašķi. :D