Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Steidzami(Jūsu domas)

Reitings 30
Reģ: 20.12.2014
Man ir tāda problēma,ka planšetei tajā vietā kur sprauž iekšā lādētāju, kaut kas saplīsa vai noplīsa un tagad,kad iespraužu lādētāju,tas neiespraužas līdz galam un nelādē planšeti.Man ir derīgs garantijas čeks,kā Jūs domājiet,ja aiznesīšu atpakaļ uz veikalu,viņi apmainīs planšeti vai tomēr pateiks,ka tā ir neuzmanīga lietošna un pasūtīs mani 3 mājas tālāk?Un ,ja nu pieņems planšeti tad arī tādā gadījumā,ja man ir pazudis vāciņš sim kartei?:'-(:'-(:'-(
22.03.2015 01:39 |

Reitings 273
Reģ: 24.02.2015
tev veikalā pateiks, ka esi stulba

un nebūs melots
22.03.2015 01:43 |

Reitings 4718
Reģ: 23.11.2014
Ja ir redzams, ka vaina ir Tevis lietošanas dēļ, tad nebūs bezmaksas garantijas labošana, nemaz nerunājot par planšetes maiņu. Parasti garantija dod iespēju bez maksas salabot elektronikas preci, bet arī tad, ja nekur nav redzams, ka esi iejaukusies tās fdarbībā (kaut ko skrūvējusi piem vaļā un tml (ja runā par PC piem)). Izmēģini aiznest uz garantiju, ja nepieņems, tad painteresējies cik maksā labošana un tad sapratīsi vai lētāk sanāk salabot vai arī pirkt jaunu. Ja paziņu lokā ir elektronikas speciālisti (ja neņem garantijā), tad varbūt kāds pa lēto var salabot.
22.03.2015 01:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!