Strīda laikā puisis mani nosauca vairākos sliktos vārdos. Esmu ļoti dusmīga par to.
Vai kādai arī ir gadījies, ka puisis nosauc jūs kādā sliktā vārdā un apsaukā? Jūs viņam piedodat, vai nedomājot sūtiet viņu desmit mājas tālāk?
Hmm cik Tev gadu? Tavas pirmas attiecibas? Mes ar viru biezi stridamies un ir bijis pat apsaukaties, plisusi trauki, punki un asaras, bet del kkada nieka del skirties gan nevajadzetu, ja vien jums nav 15 un neesat gatavi nopietnam attiecibam..:D
Es no sava nekad neesmu dzirdējusi nevienu lamuvārdu vērstu manā virzienā. Neteiktu, ka mani kas tāds BAIGI aizvainotu, ņemot vērā to cik ļoti dažreiz viņu nokaitinu un kā pati mēdzu izrunāties, bet tik un tā nav nekad neko sliktu teicis. Tas laikam dabas dots talants viņam.
Striidoties viirs ir man noraadiijis uz manaam sliktajaam rakstura iipashiibaam un to, ka vinjam nepatiik mana riiciiba, bet vienmeer ir to dariijis korektaa veidaa. Rupjus vaardus veerstus uz sevi no vinja nekad neesmu dzirdeejusi.
mes sievietes spejam viriesus looti nokaitibat un pasamvien jasanem 'darba augli' un mes nevaram neko spriest,ja neesam uzklausijusas abas puses. Ja puisis uz tevi lamajas vai ka savadak tad vins tevi tiesam loti mil, pec pieredzes saku, jo pati esmu skabarga pakala. :D nav ko publiski cikstetpasai jaizlej, vai tapec, ka 1x apsaukaja tgd raudasi.
Undiya, prieks, ka tev tads savaldigs puisis. Bet es neciesu tadus kuri nekad neko preti nesaka, ka lupata kluse un maj ar galvu kas saki, ka vins ir pedejais kretins..:D Man patik normali viriesi, kas nelaujas sadam sieviesu stulbibam..:D
Winterra, man labak, ja puisis man ]i apsauka vai saka, ka vinam sap tas ko daru vai reali kaitina nevai ka koka klucis konstantins tupi blendz un neko nesaka.:D Man riebjas mikstie memmisi. ;D