ehh, nenoturējos un arī gribēju uzrakstīt savu pieredzi. Kad strādāju par viesmīli, daudzas lietas tika redzētas. Daudzas reizes nācās apkalpot klientus (mammas, kas baro bērniņu). Lielākoties es to pat nepamanīju, jo viss tika piesegts ar šalli vai lakatu, bet bija 2 reizes, kad tiešām sajutos pretīgi. Vienu reizi, kad māte savu staigājošo un runājošo bērnu baroja manā klātbūtnē, vienkārši izkarinot pupu man blakus. Es atvainojos un teicu, ka pienākšu pēc brītiņa, bet šī dāma man attcirta, ka negaidīšot, jo, redz, esot gatava pasūtīt. Un man vienkārši nekas cits neatlika kā skatīties tālumā un pieņemt pasūtījumu. Nu nav man jāskatās uz zilu, nozīstu pupu. (saprotu, ka viss dabīgi un tā, bet tam bērnam jau zobi sen izauguši. Fuj, atcerotos to skatu, joprojām slikti). Un otra reize bija, kad māmiņa izdomāja, ka mainīs pamperu tur pat kafeinīcā, bet ne pie sava galdiņa, bet blakus uz krēsla, kur bija brīvs. Laikam nevēlējās saviem draugiem/ģimenei vai kam bojāt apetīti. Pateicu, ka bērnam labāk nomainīt pamperu tam paredzētajā vietā (gandrīz blakus kafeinīcai ir bērnu istabiņa). Uz to man tika atbildēts, ka, redz, nemainīšot pamperus tādā netīrā vietā. Nezinu, kas tur netīrs, domāju, ka tur ļoti regulāri tiek tīrīts un dezinficēts. Cilvēki, kas sēdēja netālu vai nu aizgāja prom vai lūdz lai pārsēdina citur. Citi vienkārši noskatījās un paraustīja plecus.
Bet kopumā 99% bijušas ļoti pieklājīgas māmiņas. Ir bijušas, kas pienāk un pajautā, vai ir vieta, kur pabarot bērniņu un citas, kas jautājušas, vai nebūs nekas pret, ja paies nostāk un aizņems kādu galdiņu, kas mazāk "rēgojas"