liku eksāmenu pavisam nesen š.g. 9.martā. biju ļoti sanervozējusies, man ir tāda daba, ka stresoju par visādiem niekiem, kgan saprotu ka nekas traks nav. sadzēros balderjāņus, bet neko īsti nepalīdzēja, braukšanas laikā kājas trīcēja no uztraukuma.
Sākums - iesēdāmies auto un eksāmena pieņēmēja uzdeva tā saucamo tehnisko jautājumu - man bija par stāvbremzi, kā var zināt ka tā ir ieslēgta, diezgan elementāri, nebiju gatavojusies nevienam šim jautājumam, bet mans instruktors teica, ka nekas traks nebūs, ja neatbildēsi.
Braukšanas sākšana - līdz figūru laukumam izmēģinājuma brauciens, lai pierastu pie auto, šajā posmā 1x noslāpa auto, biju mācījusies braukt ar jaudīgāku mašīnu, tādēļ bija problēmas uzsākt braukt, ilgāk jāpietur sajūgs, iesaku šajā laikā pāris reizes apstāties un uzsākt, lai pierastu pie auto.
Figūru laukums - izpildīju figūras parkošanos un kases aparātu, tad pirms izbraukšanas pieņēmēja prasīja lai apstājos pirms vārtiem, nedaudz sabījos kādēļ, jo figūras biju perfekti izbraukusi, bet viņa pastāstīja instrukciju par braukšanu un braucām.
Braukšana pilsētā ļoti elementāra, izbraucām pārdaugavu un nokārtoju eksāmenu. Man bija ļoti patīkama eksāmena pieņēmēja un vispr ļoti patīkama pieredze ar braukšanas eksāmenu.