Sveikas, meitenes :-)
Kādreiz bieži te bija tēmas, kad meitenes fotogrāfēja savus mīluļus, kā arī dažādus uzdevumus lika viena otrai darīt - piemēram, ar kaķu barību izlikt savu niku uz zila fona, un nofotogrāfēt, bildi ievietot te. Tas viss bija it kā bezmērķīgi, bet tik interesanti. :)
Tagad jaunākā tāda veida diskusija bija par 100 laimīgajām dienām, arī tik jauka diskusija.
Tagad par citu - reizēm, kad esmu brīva no darba un citiem plāniem, nesaprotu ko darīt. Kavēju laiku pie datora, TV, bet jūtu, ka tas nav tas. Ka gribētu kā lietderīgāk izmantot laiku, kas man dots, kaut vai 1 minūti dienā. Lai nav tā, ka tā diena tiek pavadīta tik ''dārzeņoti'' :D
Un tad man ienāca prātā doma, izveidot diskusiju, kur meitenes, dod viena otrai kādu uzdevumu, kas ir jāizpilda 48h laikā. Uzdevumi varētu būt dažāda tipa, sarežģītības un mērķa, piemēram - novēlēt 5 cilvēkiem šodien jauku dienu, vai - izlasīt grāmatu un uzrakstīt atsauksmi par to, vai - atrast pašas skaistākās puķes, nopirkt vai saplūkt tās, un atnest mājās, ielikt vāzē kādā redzamā vietā, vai - uzrakstīt vēstuli kādam sev tuvam cilvēkam/cilvēkam pret kuru izjūti aizvainojumu/bērnības draudzenei, ar kuru neesi tikusies kopš skolas/utt. un nosūtīt (vislabāk jau pa pastu, jo e-pasti, facebook jau ir ikdiena), vai - uzrakstīt dzejoli un daudz citu interesantu uzdevumu pēc Jūsu izdomas.
Ceru, ka sapratāt manu domu un Jums tā šķiet laba ideja. :)
Doma ir tāda, ka laiku, kurā ir jāizpilda uzdevums izdomā uzdevuma devēja, bet lai būtu, sākot no 24h (tas tādiem vieglākiem uzdevumiem, piemēram puķu pirkšanai vai kam citam) līdz 5 diennaktīm (piemēram, grāmatas izlasīšanai).
Uzdevumu raksta tam, komentētājam, kas parādās kā pēdejais komentārs. (Labāk uzrakstīt pēdējā komentētāja niku, ka uzdevums ir viņam, lai nesajūk kādam)
Un kad uzdevums tiek izpildīts, cilvēks atrakstās šeit par saviem iespaidiem, kā patika, ko izdarīja un automātiski iestājas atpakaļ rindā ar savu komentāru, lai saņemtu nākošo uzdevumu.
Kad uzdevums ir izpildīts un Tu atraksties par to kā gāja, neaizmirsti arī iedod uzdevumu komentētājam pirms Tevis. :)
Kā Jums ideja? Sākam? (l)