Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Šodien sajutos stulbāk, kā jebkad.

Reitings 50
Reģ: 07.07.2013
Sākšu uzreiz.

Divas nedēļas atpakaļ bijām izplānojuši, ka brauksim brīvdienās uz Igauniju atpūsties, izbraukšana 5dien no rīta, šodien no rīta es pūcīgā garstāvoklī un teicu, lai īpaši nekaitina, jo ātri sadusmošos, galva sāp visu dienu, nu diena nekāda.

Pirms pāris stundām, mans mīļotais burtiski vilka uz kašķi, rakstija kaitinošas īziņas, kad atbildēju, lai nekaitina labāk, pateikšu ko lieku un būs kašķis, viņš nelikās mierā un tā kā azartā iegāja un turpināja kaitināt, neizturēju un sabļāvu un visā kašķa iespaidā izspļāvu frāzi, ka redzēju, kā runā vairāk kā 30minūtes ar svešu numuru un pajautāju ar ko tad tā pļāpāja.
viņš apklusa un bija miera pauze, kad sapratu, ka sabļāvu nepamatoti, jo zinu, ka tas noteikti saistīts ar darbu, grasijos viņam rakstīt īziņu, kad jau zvana un frāze bija tāda "Tu uz Igauniju nebrauksi, es braukšu ar draugiem" un nometa klausuli.

vienkārši vāks, darbā grūta diena, nakts negulēta, vēl šitais viss pa virsu.

Kā jūs rīkotos manā vietā? Es netaisos lūgties viņam, lai ņem mani līdzi, bet reizēm tā pieriebjas tie dažu vīriešu gājieni, ka mums var teikt da jebko, bet nabadziņam pateiksi ne pa spalvu, viss būs pa gaisu. (e)
17.03.2015 14:51 |

Reitings 273
Reģ: 24.02.2015
domāju ka čalis nelemj vecenes vietā ko viņa darīs vai n;e, bet pasaka - es ar tevi nevēlos braukt vairāk, bet braukšu ar citiem
17.03.2015 20:07 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Taa daama ar kakja bildi profilaa kaa apseesta aizstaav to meerkakjeenu :D

Klau, ja Tev buutu caureja un saapeetu veeders, un Tavs draugs, to labi zinot, izdomaatu Tevi pakutinaat, iebakstiit ribaas utt (kaa juus abi daraat jokojoties), taa teikt Tevis uzjautrinaashanai, Tu buutu prieciiga? Jaa, Tev buutu jaabuut prieciigai, kaa arii par spiiti savam saaposhajam veederam un veelmei skriet uz poda, jaapakutina vins atpakalj. Ja tu gadiijumaa nesaprastu sho vinja uzmundrinaashanas gaajienu, tad Tu buutu sceenu riikotaaja un absoluuti bez humora izjuutas.

Tas ir tikai piemeers, es jau mineeju, ka veseliigaas attieciibaas ir gan joki, gan humors. Tachu NORMAALS cilveeks redzees, kuraa briidii ir nepiecieshams atbalsts, nevis baarstiis stulbus jokus. Un autores gadiijumaa, ja situaacija ir taada, kaa aprakstiits, ka meitene normaali pasaka, ka juutas slikti gan moraali, gan fiziski un shis turpina kasiities - taa nav pieaugusha cilveeka cieniiga riiciiba, bet gan attiistiibaa atpalicis tiinis. Ir jaaspeej saskatiit robezha starp joku un njirgaashanos.
17.03.2015 21:31 |

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Ohhh, izcili!
Tu redzi, kā draugs tevi SODA? Parāda tev tavu vietu, lai nesprēgā.

Es saprotu, ka viņam pēc tāda tava kašķīguma arī nebūtu vairs nekāda baigā vēlme divvientulīgai romantikai, bet nu, ja sakarīgs čalis, būtu sapratis, ka braucienā tieši atpūtīsieties un uzlabosiet savas attiecības. Bet šitas teksts no viņa puses.

Man gan grūti iedomāties, ka mans draugs man ko tādu pateiktu, bet tas laikam būtu beigu sākums. Konkrēts pagrieziena punkts attiecībās, pēc kura es sāktu piedomāt, kā man savu dzīvi iekārtot bez viņa.

Bet, protams, rēķinos ar to, ka nezinu VISU stāstu, tāpēc varbūt ir kādas ļoti būtiskas detaļas, kas to visu maina.
17.03.2015 21:36 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Izklausās pēc mana bijušā, viņš arī tādu tizlību varētu izdarīt. Nezinu ko tavā vietā darītu.. droši vien ignorētu viņu. Vai arī pēc pāris dienām paskatītos vai viņš gatavs izlīgt, jo abi bijāt vainīgi šoreiz :)
17.03.2015 22:09 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Un piekrītu Kailsals komentāram.
17.03.2015 22:10 |

10 gadi
Reitings 3712
Reģ: 29.01.2009
Nu stulbi no drauga.
Bet no otras puses, tavs izspļautais komentārs vēl tizlāks. Ja man to pateiktu, tevi līdz arī neņemtu.
17.03.2015 22:13 |

Reitings 50
Reģ: 07.07.2013
Tātad, tās kuras prasija, kā viss beidzās, beidzās šādi.

Piezvanija man, saruna no manas puses bija mierīga, viņa puses kā joks.
Atvainojos, ka aizskāru viņu ar savu frāzi, viņš tikai pasmējās, par ceļojumu neko neminēju un nejautāju, tad pats pajautāja, ko grasos darīt brīvdienās, teicu, ka sazvanīšu kādu draudzeni, lai brauc ciemos, tad sākās pats jautrākais, man pārmeta, ka redz, es jau plānojot ko darīšu, lai gan viņš esot pajokojis (cik smieklīgs joks, jā), ka viņš neesot nemaz domājis braukt ar draugiem, bet redz es jau esmu kaut ko izplānojusi, tad es teicu viņam, ka man tas nelikās kā ļoti smieklīgs joks, ka es neko vēl neesmu sarunājusi un teikusi draudzenēm, kad atkal sāk jau man pārmest, uz ko es teicu, ka es nebūšu suns kuru izrīkos, par kuru ņirgāsies, pavēlēs un gaidīs, kad suns skries pakaļ.

Saruna beidzās. Tad nesen atkal atsākās saruna, kura noritēja sekojoši. Viņš jautāja man vai es braukšu? Protams uz ko es atbildēju pozitīvi, jo kā nekā, finansēju arī daļu es un tas jau bija ieplānots laicīgi, ar to arī viss beidzās, ne vārdu vairs neteica un teica, ka priecājās, ka piedevu viņa muļķīgo joku, par ko arī pēcāk atvainojās, kā arī atvainojās par to, ka kaitināja mani, lūk, atvainojos es un atvainojās viņš. Tā beidzās arī šis stāsts, bet lika padomāt daži jūsu komentari, ka pa ties uzvedas ka pret suni dazreiz tie viiriesi, gaida kad skries pakal..
17.03.2015 23:13 |

10 gadi
Reitings 4614
Reģ: 29.01.2009
Ne nu suņi, ne nu kas - bērnudārzs gan.
17.03.2015 23:24 |

Reitings 176
Reģ: 03.03.2015
Njā... Vīrieši reizēm ir vēl lielākas vecenes, nekā vecenes...

Man nebūtu ilgi jādomā kas un kā.. Arrrrivederči.
18.03.2015 03:32 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
viņš esot pajokojis (cik smieklīgs joks, jā), ka viņš neesot nemaz domājis braukt ar draugiem

Nu,loģiski!;-) Nevietā izšpļauta frāze,sastresojusies sieviete un voalā....
atvainojos es un atvainojās viņš. Tā beidzās arī šis stāsts

Tas arī ir pats galvenais!:-) Izbaudiet braucienu un turpmāk šādiem "kašķu sīkumiem" nesniedzat tik lielu vērtību(l)
18.03.2015 09:13 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
ka man tas nelikās kā ļoti smieklīgs joks, ka es neko vēl neesmu sarunājusi un teikusi draudzenēm, kad atkal sāk jau man pārmest, uz ko es teicu, ka es nebūšu suns kuru izrīkos, par kuru ņirgāsies, pavēlēs un gaidīs, kad suns skries pakaļ.

Atvaino, bet nu es džeka vietā padomātu, ka tev kaut kas nav kārtībā.... kā var izdomāt, ka pret tevi izturas kā pret suni, jo viņš pajokojās? Loģiski, ka pagale viena nedeg un nebūtu tu sākusi psihot, tad nebūtu viņš sācis dot pretīm. Parasti cilvēki pieņem, ka zina savas otrās pusītes un es zinot savējo, ja viņš man pateiktu, lai netraucēju viņu, jo viņam slikts garīgais, nu sorry.... Bet nu labi, katras attiecības un cilvēki ir citādāki, bet ja tieši šāda situācija notiktu man, es vainotu tikai sevi un savas garstāvokļa maiņas :)
18.03.2015 09:20 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Taa daama ar kakja bildi profilaa kaa apseesta aizstaav to meerkakjeenu

un tu kā apsēsta apsaukā cilvēku, laigan ne velna nezini par viņu ;) Ko es zinu ir tas, ka stāstam vienmēr ir divas puses un sievišķi ar savām hormonālajām vētrām 99% gadījumu no mušas izpūš ziloņus ;) Pati peries kā tāds mērkaķis ;)
18.03.2015 09:22 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Te nu pierādās dzīvē zināms fakts,ka dažiem cilvēkiem tā humora izjūta ir un dažiem labāk muti nevērt vaļā ar saviem "jokiem".
18.03.2015 09:27 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Brīdinu, ka izlasīju tikai tēmas pieteikumu.
Tev nemaz neienāca prātā, ka tāds arī bija viņa mērķis? Panākt kašķi jo pārdomāja un vēlējās braukt ne ar tevi? Katrā ziņā es noteikti tā padomātu.
18.03.2015 11:16 |

Reitings 107
Reģ: 21.01.2015
ko lai saka, vīrieši - vienas vienīgas problēmas
18.03.2015 16:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)