Šodien sajutos stulbāk, kā jebkad.

Reitings 50
Reģ: 07.07.2013
Sākšu uzreiz.

Divas nedēļas atpakaļ bijām izplānojuši, ka brauksim brīvdienās uz Igauniju atpūsties, izbraukšana 5dien no rīta, šodien no rīta es pūcīgā garstāvoklī un teicu, lai īpaši nekaitina, jo ātri sadusmošos, galva sāp visu dienu, nu diena nekāda.

Pirms pāris stundām, mans mīļotais burtiski vilka uz kašķi, rakstija kaitinošas īziņas, kad atbildēju, lai nekaitina labāk, pateikšu ko lieku un būs kašķis, viņš nelikās mierā un tā kā azartā iegāja un turpināja kaitināt, neizturēju un sabļāvu un visā kašķa iespaidā izspļāvu frāzi, ka redzēju, kā runā vairāk kā 30minūtes ar svešu numuru un pajautāju ar ko tad tā pļāpāja.
viņš apklusa un bija miera pauze, kad sapratu, ka sabļāvu nepamatoti, jo zinu, ka tas noteikti saistīts ar darbu, grasijos viņam rakstīt īziņu, kad jau zvana un frāze bija tāda "Tu uz Igauniju nebrauksi, es braukšu ar draugiem" un nometa klausuli.

vienkārši vāks, darbā grūta diena, nakts negulēta, vēl šitais viss pa virsu.

Kā jūs rīkotos manā vietā? Es netaisos lūgties viņam, lai ņem mani līdzi, bet reizēm tā pieriebjas tie dažu vīriešu gājieni, ka mums var teikt da jebko, bet nabadziņam pateiksi ne pa spalvu, viss būs pa gaisu. (e)
17.03.2015 14:51 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Haskij, galīgi nav vēlēšanas pretendēt uz pirmajām rindām šajā forumā. Saku, ko domāju un viss. Ja kādu nevajadzīgi aizskāru, lūdzu piedošanu. :)
17.03.2015 15:57 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
vēlēšanās
17.03.2015 15:58 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Kaut kaads atpalicis attiistiibaa tas puisiitis, tiiniski izgaajieni, meerkakjoties, kad otraa puse slikti juutas, tad peec tam baigais iemesls braukt ar draugiem, galvoju, ka turpinaajumaa pavisam noteikti ieraut alinju vai ko stipraaku un, ja kaads tusins, paalii pamiiciities ar kaadu skukji.

Ja nopietnas attieciibas, tad nopietnas, ja gribas meerkakjoties, tad jaatgriezhas vidusskolaa vai pamatskolas peedeejaas klasees, nevis jaaveido attieciibas.

Lai tachu vaacas pie visiem velniem, es vispaar Tavaa vietaa ignoreetu un atstaatu atveertu jautaajumu, vai taadas attieciibas vispaar vajadziigas. 20 gadiigaa shajaa gadiijumaa izklausaas vairaak pieaugusi kaa 24gadiigais meerkakjeens.

Neko nedari, ignoree, aizbrauc viena vai ar kaadu draudzeni par to pashu summu kaut kur tepat Latvijaa vai paari robezhai. Ja meerkakjeenam ir veelme laboties, lai paskraid apakalj un paluudzas.
17.03.2015 16:10 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Moška tu uzrāvi, ka viņam ir mīļākā un viņš tevi tagad speciāli izčakarēja un brauks ar viņu.

Tu uz Igauniju nebrauksi, es braukšu ar draugiem

Bet vispār... kas viņš par noteicēju kur tu brauksi vai nebrauksi? Pati esi liela, dari ko gribi
17.03.2015 16:13 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
Neiekarota Pilsēta Nē,tieši pretēji-man ļoti patika tavs apzīmējums:-D tādēļ piemēroju to "cosmo dāmām",kas tik ļoti apvainotos par šadu vīrieša izteikumu;-)

atpalicis attiistiibaa tas puisiitis, tiiniski izgaajieni, meerkakjoties

Un vai nav muļķīgi apvainoties un būt "ievainotajai dvēselei"? Priekškam jābrauc ar draudzēnēm kautkur,priekškam
lai paskraid apakalj un paluudzas.
.
Es ,vīrieša vietā, nespētu sadzīvot ar tāda rakstura un ar šādiem uzskatiem dzīvojošām sievietēm(t)
17.03.2015 16:15 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es ,vīrieša vietā, nespētu sadzīvot ar tāda rakstura un ar šādiem uzskatiem dzīvojošām sievietēm

Cita atkal nevarētu sadzīvot ar to, ka vīrietis kaiti visu dienu, neskatoties uz to, ka sievietei jau tā ir slikti.
17.03.2015 16:20 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Un kursh tad konfliktu uzsaaka? Shii paluudza nemeerkakjoties, jo nav noskanjojuma, mazajam meerkakjeenam jautri, jaaturpina, apmeeram kaa pamatskolaa.

Un nez ko vinjai dariit, seedeet maajaas un raudaat? Atvainoties meerkakjeenam par to, ka shis meerkakjojaas? Smiekliigi. Ja nauda atlikta izklaidei, lai meitene izmanto to, aizbraucot atpuusties vai shopingam, kaada noziime.

Izklausaas, ka vinjai jaasacep kotletes un tas pajoliņš no celjojuma jaasagaida ar minetu un kotleteem. Ja atsevishkjai kategorijai patiik izklaaties kaa paklaajinjiem viirieshu, kuri vinjas neciena, priekshaa, aidaaa. 8-)
17.03.2015 16:23 |

Reitings 247
Selīn, neviens nevar sajūsmināties par kaitināšanu,taču ir citas iespējas kā to risināt,vai nerisināt. :-) Mani uzskati,šajā gadījumā nesaskan ar šeit jau daudzreiz izteiktajiem.
Necenšos pārliecināt kādu,vienkārši gribu izteikt un parādīt,ka ir arī savādākas domas..
17.03.2015 16:23 |

Reitings 247
Un šī takā būtu tā augstākā necieņas pilotāža?:-D
17.03.2015 16:24 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es ,vīrieša vietā, nespētu sadzīvot ar tāda rakstura un ar šādiem uzskatiem dzīvojošām sievietēm

Man liekas,ka katrs vīrietis,kam blakuss ir šāda sieviete to jau ir atkodis un ir pamatots iemesls izturēties vienam pret otru kā pret cilvēku, nevis suni, lai šādas situācijas nerastos un šādi sievietes izgājieni nenotiktu.
17.03.2015 16:25 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Un kursh tad konfliktu uzsaaka? Shii paluudza nemeerkakjoties, jo nav noskanjojuma, mazajam meerkakjeenam jautri, jaaturpina, apmeeram kaa pamatskolaa.

tikai nevajag šitos.... 99% gadījumu sievietes pašas ir vainīgas un apvainojas par pilnīgi absurdām lietām :D
17.03.2015 16:27 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Sarunaa kadu draudzeni tiesam vai maasu ja taada ir.

Ja milotais svarigs tad neuzspied so celojumu un velak izrunajies ar vinu kad emocijas bus pierimusas.
17.03.2015 16:29 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Vispār interesanti - meitene maksā par sevi pati, abi plānoja braucienu vienlīdzīgi, bet kurš puisim deva tiesības izlemt - kurš brauks vai nebrauks?.. Saprotu, ja viņš izmaksātu, bet te... Būtībā meitenes vietā gluži tāpat, kā puisis noignorēja brīdinājumu par slikto garastāvokli, arī es noignorētu "aizliegumu" braukt. Konkrētā laikā un vietā būtu klāt, gatava braucienam, nepamirkšķinot ne aci. Ja priekšā būtu puiša draugi, lai pats risina šo situāciju. Pie reizes būtu arī lieliska iespēja izrunāt šo tizlo kašķi... :D
17.03.2015 16:30 |

Reitings 178
Reģ: 21.12.2014
Var redzēt, kāpēc cosmo sastāv no gaudojošām attiecību diskusijām. Laiziet tās veču pakaļas, būs vairāk ko palasīt! :-D Ir sievietes un ir sievietes - kājslauķi. Visam jābūt līdzsvarā.
Gan jau arī cosmo tīnes izaugs.
17.03.2015 16:31 |

Reitings 2425
nu tas gan būtu pazemojoši, ja čalis ar saviem draugiem sagrupējas, bet tas princese viena pati ierodas :D
17.03.2015 16:31 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Un vai nav muļķīgi apvainoties un būt "ievainotajai dvēselei"? Priekškam jābrauc ar draudzēnēm kautkur,priekškam

Jā, noteikti! Vajag sēdēt mājās un gaidīt, kamēr viņš forši pavadīs brīvdienas ar draugiem Igaunijā, ceļojumā, kas kopīgi bija plānots un apmaksāts. Ā, vēl vakariņas jāuztaisa un jāuzvelk sexy veļa, kad pārnāks mājās, lai papriecājas!

Tāda sajūta, ka galvenais, lai vecis blakus. I vienalga, ko dara, kā un kāpēc.

Vispār interesanti - meitene maksā par sevi pati, abi plānoja braucienu vienlīdzīgi, bet kurš puisim deva tiesības izlemt - kurš brauks vai nebrauks?..

+++
17.03.2015 16:33 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Var redzēt, kāpēc cosmo sastāv no gaudojošām attiecību diskusijām. Laiziet tās veču pakaļas, būs vairāk ko palasīt! Ir sievietes un ir sievietes - kājslauķi. Visam jābūt līdzsvarā.
Gan jau arī cosmo tīnes izaugs.

:D Bet tiiik patiesi. Mani šī gaudošana uzjautrina, goda vārds.
17.03.2015 16:34 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Taisnības labad jāsaka, ka, ja es iepriekš pabrīdinu, ka man ir slikts garastāvoklis un, lai mani neprovocē - virietis vienmēr to uztver kā kaut kādu izaicinājumu un tieši sāk provocēt! Nu dīvaina vīriešiem tā loģika citreiz... Vismaz manās attiecībās ir labāk, ja es nebrīdinu par tādām lietām. Ja esmu sliktā noskaņojumā, tad to izrādu un saņemu saprotošu attieksmi pretī un pašai ir laiks mierīgi nomierināties.
Tāpēc nākotnei varbūt ir vērts vnk būt kāda esi, bez visādiem brīdinājumiem?... Vispār, man jau liekas, ja spēj pabrīdināt, tad spēj arī pati savākties un savaldīties - tātad, nemaz tik slikts garastāvoklis tas nav, bet drīzāk tāda princeses kaprīzīte.
17.03.2015 16:34 |

Reitings 2425
nu tapēc, ka veči nedramatizē visu...es nevaru iedomāties veci, kas sapsihotos par to, ka es viņam rakstītu un jokotos par to slikto garstāvokli. Varbūt viņš tieši bija domājis viņu uzmundrināt ar pieduršanos, bet iņiem ir pārāk atšķirīga humora izjūta.
17.03.2015 16:36 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
nu tapēc, ka veči nedramatizē visu

Nu jau , nu jau :D man liekas,ka pilns cosmo ar disksuijām, kas pierāda, ka veči ir tādas pašas drāmas karalienes kā sievišķi.:-D
17.03.2015 16:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)